Οι πιο χαζοί μύθοι για το στοματικό σεξ

7 μύθοι για το στοματικό σεξ που δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα.
Οι πιο χαζοί μύθοι για το στοματικό σεξ
Έχουμε μιλήσει για μύθους που αφορούν το σεξ. Για τον αυνανισμό. Κυκλοφορούν ανόητοι μύθοι για κάθε σχεδόν κομμάτι της ζωής μας, και δεν είμαστε απολύτως σίγουροι γιατί σοκαριστήκαμε όταν μάθαμε πως υπάρχουν μύθοι ακόμα και για το στοματικό σεξ. Ας ρίξουμε μια ματιά στους χειρότερους που έχουμε ακούσει…

Μύθος #1: Όλο μέσα
Για κάποιον λόγο, κάποιος κάποτε ξεκίνησε να λέει ότι, για να θεωρηθεί καλό το στοματικό, πρέπει να μπορείς να χωρέσεις ολόκληρο το πέος στο στόμα σου. Αν όντως ίσχυε αυτό, οι άντρες με μεγάλο πέος δεν θα μπορούσαν να γνωρίσουν ποτέ την ευτυχία. Και μπορείς να του κάνεις τέλειο στοματικό χωρίς να σε πιάνει πανικός ότι θα κάνεις εμετό ανά πάσα στιγμή.

Μύθος #2: Γκλουπ
«Έλα μωρό μου, είναι αγνή πρωτεΐνη!» Ναι, εντάξει, και εκείνα τα πράσινα smoothies με λαχανίδα είναι σούπερ θρεπτικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος θα πάρει ένα ποτήρι να το χώσει στο στόμα σου.

Μύθος #3: Όλοι οι άντρες το λατρεύουν
Ναι, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η πλειοψηφία δύσκολα θα έλεγε όχι, αλλά υπάρχουν άντρες που απλά δεν το θέλουν. Υπάρχουν άντρες που δεν θα παραπονεθούν, αλλά δεν το έχουν και στο Top 5 αγαπημένων σεξουαλικών δραστηριοτήτων.

Μύθος #4: Το στοματικό δεν είναι σεξ
Επαναλάβετε μετά από εμάς: Το στοματικό είναι σεξ. Το σεξ δεν είναι μόνο μέσα-έξω-μέσα-έξω. Απλά και ξάστερα, το στοματικό είναι σεξ.

Μύθος #5: Ο σωστός τρόπος
Όποιος είπε πρώτος πως υπάρχει “σωστός” τρόπος για να βάλεις ένα πέος στο στόμα σου μπορεί να βάλει ένα πιστόλι στο δικό του στόμα και να μας αφήσει ήσυχους. Υπάρχει πρακτικά ένα δεύτερο Κάμα Σούτρα με διαφορετικές παραλλαγές του στοματικού, και αν μένεις κολλημένη σε μία βαρετή στάση, δεν θα πας μπροστά.

Μύθος #6: Ό,τι αρχίζει, πρέπει να τελειώνει
Ναι, εντάξει, μπορείς να το πάρεις πατριωτικά και να μην σηκώσεις το κεφάλι σου μέχρι να τελειώσεις. Ή μέχρι να ακούσεις το σαγόνι σου να κάνει ένα “κλικ”. Ή, ξέρεις, μπορείς να σταματήσεις όποτε θες, να αλλάξετε στάση ή να σου κάνει αυτός το αντίστοιχο. Επειδή η ποικιλία έχει πλάκα.

Μύθος #7: Όχι άλλο σάλιο
Υπάρχουν άνθρωποι που ανησυχούν για το πόσο σάλιο βγάζουν. Ας λύσουμε αυτό το θέμα μια και καλή, λέγοντας πως ποτέ κανείς δεν παραπονέθηκε επειδή έτρεχε πολύ σάλιο από τις άκρες του στόματος μέσα στο οποίο βρισκόταν εκείνη τη στιγμή το πέος του. Κυριολεκτικά κανείς.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v