7 σεξουαλικά φετίχ που μας έκαναν να απορήσουμε

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για σεξουαλικά φετίχ… αυτά όμως ειλικρινά μας έκαναν να σηκώσουμε τα χέρια μας ψηλά.
7 σεξουαλικά φετίχ που μας έκαναν να απορήσουμε
Έχουμε μιλήσει για φετίχ ξανά στο in2life Σεξ & Σχέσεις. Έχουμε πει για άτομα που τρελαίνονται να ρίχνουν πάνω τους λιωμένο κερί, για άτομα που πηγαίνουν το δίπτυχο “σεξ και φαγητό” σε πολύ τραβηγμένο επίπεδο… τα παρακάτω φετίχ όμως μας έκαναν πραγματικά να απορήσουμε. Ή να αηδιάσουμε. Ή και τα δύο μαζί.

Εντομοφιλία
Ναι, είναι υπαρκτό φετίχ. Απ’ ό,τι φαίνεται, υπάρχουν άτομα που ερεθίζονται σεξουαλικά όταν νιώθουν να περπατούν πάνω τους έντομα. Και υποθέτουμε δεν εννοούμε μόνο πάνω στα χέρια και τα πόδια. Να το κάνουμε χειρότερο; Υπάρχει και συγκεκριμένος δονητής, σε σχήμα σκορπιού, και αν τολμάτε, πατάτε στο link για να τον δείτε. 

Λουτρινοφιλία
Τα λούτρινα ζωάκια είναι ο καλύτερος φίλος κάθε μικρού παιδιού. Και ο καλύτερος σεξουαλικός παρτενέρ κάθε ατόμου που έχει αυτό το φετίχ, καθώς τα χρησιμοποιούν για να αυνανίζονται, ή τους αρέσει να ντύνονται σαν χαριτωμένα χνουδωτά πλασματάκια για να κάνουν σεξ. Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε. Προτιμούμε να κρατήσουμε την παιδική μας αθωότητα άθικτη.

Κλυσματοφιλία
Οργασμός από κλύσμα. Δεν θέλουμε να το αναλύσουμε περισσότερο και δεν πρόκειται να μπούμε στην διαδικασία.

Υβριστοφιλία
Αλλιώς γνωστό ως “Σύνδρομο Μπόνι και Κλάιντ”, από το γνωστό φονικό ζευγάρι. Είναι η σεξουαλική έλξη για άτομα που έχουν διαπράξει κάποιο ειδεχθές έγκλημα, όπως ο φόνος ή ο βιασμός. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε ψηλά στον ουρανό και να αναρωτηθούμε Γιατί;

Τριχοφιλία
Η σεξουαλική έλξη για τις τρίχες. Και όχι, δεν εννοούμε για τα άτομα που είναι τριχωτά, αν και υποθέτουμε πως θα αποτελούσαν ιδανικούς παρτενέρ. Τριχοφιλία είναι το να παίρνεις σεξουαλική ικανοποίηση βλέποντας κουρέματα και λουσίματα. Και, εντάξει, υποθέτουμε πως όσο κάποιος δεν θέλει να κάνει κανονικό σεξ με τα μαλλιά μας, αυτό είναι το πιο φυσιολογικό σ’ αυτή την λίστα.

Αποτεμνοφιλία
Η σεξουαλική επιθυμία να ακρωτηριαζόμαστε. Ορισμένοι άνθρωποι προκαλούν όντως στον εαυτό τους τραυματισμούς που απαιτούν ακρωτηριασμό, για να καταφέρουν να νιώσουν σεξουαλική ευχαρίστηση. Ο Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ νιώθει περήφανος.

Μπαλόνια
Υπάρχουν άνθρωποι που την βρίσκουν με μπαλόνια. Και, προφανώς, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Αυτοί που τους αρέσει να σκάνε μπαλόνια, με κάθε Μπαμ! να στέλνει κύματα ηδονής σε όλο τους το σώμα, και αυτοί που τους αρέσει να τα φουσκώνουν. Η δεύτερη ομάδα δεν θα άντεχε ποτέ να δει ένα μπαλόνι να σκάει, it’s their precious.

Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v