Αυτά που πρέπει να ξέρουν οι άντρες για το στοματικό

Ρωτήσαμε τις αναγνώστριές μας τι… παράπονα έχουν από τους άντρες σε ό,τι αφορά το στοματικό σεξ. Και εκείνες απάντησαν.
Αυτά που πρέπει να ξέρουν οι άντρες για το στοματικό
Ποια είναι άραγε τα λάθη που κάνουν οι άντρες στο στοματικό σεξ; Υπάρχουν πράγματα που ενοχλούν τις περισσότερες γυναίκες; Ρωτήσαμε τις αναγνώστριές μας, κι εκείνες μοιράστηκαν άφοβα μαζί μας τα μυστικά τους. Ας δούμε λοιπόν τι μας απάντησαν…

Αγαπημένε άντρα, όπως εμείς δεν βάζουμε δόντια, έτσι δεν βάζεις και εσύ. Η γλώσσα σου δεν είναι το αντίστοιχο του μορίου σου, δεν βουτάς για κολύμπι. Επιπλέεις. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.
Έλενα, 26

Με παρόμοια λογική, αλλά με περισσότερα νεύρα, μια άλλη αναγνώστρια είχε να δηλώσει:
Δεν είναι γεώτρηση, μην σκάβεις για πετρέλαιο!
Χριστίνα, 25

Ίσως το λάθος το κάνουμε εμείς. Δεν ανακαλύπτουμε το σώμα μας, τι μας αρέσει, επομένως περιμένουμε από τον άλλον να κάνει θαύματα. Και όταν ξέρουμε τι μας αρέσει, από φόβο μη του ισοπεδώσουμε τον εγωισμό του, δεν λέμε. Γενικότερα φοβόμαστε να συζητήσουμε το θέμα του σεξ. Αν, από την άλλη, ο τύπος δεν γουστάρει να το κάνει, ας το πει, μην το κάνει αγγαρεία. Αρκεί να ακούει το σώμα της κοπέλας, και να είναι έτοιμος να κάτσει κάνα εικοσάλεπτο εκεί κάτω…
Αγγελική, 31

Όταν το κάνουμε, μας ενοχλεί όταν αργείτε και μας πιάνεται το σαγόνι. Όταν μας το κάνουν, το μεγαλύτερο ξενέρωμα είναι να το κάνουν από υποχρέωση και να φαίνεται.
Μαίρη, 23

Πρέπει να σταματήσει αυτή η κατάσταση με την αλφάβητο. Δεν ξέρω ποιος το διαδίδει, αλλά δεν το ζητάμε ποτέ!
Χρύσα, 25

Μην φτύνετε, επικεντρωθείτε στην κλειτορίδα και μην πηγαίνετε αλλού. Και μην ασκείτε πίεση στην κλειτορίδα γιατί πονάμε. Κρατάτε την ίδια απαλή κίνηση, και αυξομειώνετε ταχύτητα και ένταση. Και αν κουραστείτε, φιλάτε λίγο ερωτογενείς ζώνες. Τα μπούτια μας βρίσκονται εκεί για κάποιο λόγο. Και μην φοβάστε να ρωτάτε. Α, και αν δεν σας έχει δώσει το πράσινο φως, μένετε μόνο μπροστά.
Κατερίνα, 27

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο "λάθος" είναι η μανία τους να μας κάνουν να τελειώσουμε με το στοματικό. Αποτέλεσμα; Προσπαθούν μάταια για ώρα κι εμείς χάνουμε το ενδιαφέρον μας! Εκτός αυτού, δεν είναι πάντα απαραίτητο. Είναι ωραίο να βλέπεις ότι ο άλλος θέλει να σ' ευχαριστήσει αλλά όταν ανάβουν τα αίματα, νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες θα συμφωνήσουμε ότι θέλουμε να πάμε κατευθείαν στο ψητό! Από συμβουλές, η ταυτόχρονη χειρωνακτική βοήθεια μπορεί ν' αποδειχθεί ιδιαίτερα ερεθιστική για τις γυναίκες, ειδικά μάλιστα αν ο άντρας δεν το "έχει" και πολύ με το στοματικό.
Μαρία, 27

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, το σημαντικό είναι το ενδιαφέρον. Να ενδιαφέρεσαι για τον άλλον και εκείνος για εσένα. Και δεν χρειάζεται άγχος, γιατί θα στερηθείς και την δική σου ευχαρίστηση.
Ιωάννα, 40

Οι οδηγίες πρέπει να είναι ευπρόσδεκτες και στις δύο περιπτώσεις. Αν ο άλλος παιδεύεται τρεις ώρες και δεν έχεις δει άσπρη μέρα, έχει ερεθιστεί τόσο η περιοχή, που πλέον είναι δυσάρεστο να ασχολείται.
Χριστίνα, 24


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v