Οι κινήσεις στο σεξ που μισούν οι γυναίκες

Ας ακούσουμε τις γυναίκες: Ποια είναι τα πράγματα που κάνουν οι άντρες και μπορούν να καταστρέψουν το σεξ;
Οι κινήσεις στο σεξ που μισούν οι γυναίκες
Πολλοί άντρες νιώθουν άγχος σε ό,τι έχει να κάνει με τις σεξουαλικές τους επιδόσεις. Αυτό το άγχος συνήθως περιστρέφεται γύρω από το πόση ώρα θα αντέξουν και το μέγεθός τους. Κι όμως, οι γυναίκες μάλλον εστιάζουν σε άλλα πράγματα, που δεν περνούν και τόσο συχνά από το μυαλό ενός άντρα. Ας δούμε ποια είναι αυτά – και γιατί πρέπει ν’ αρχίσουμε να δίνουμε περισσότερη προσοχή, για καλύτερο σεξ.

Μέσα-έξω με τις ώρες
Σίγουρα, η διάρκεια είναι σημαντική στο σεξ, αλλά υπάρχει και κάποιο όριο και πολλοί άντρες το ξεπερνούν. Ακόμα και αν η τεχνική σου είναι άψογη, οι περισσότερες γυναίκες θα σταματήσουν να το απολαμβάνουν μετά από κάποια ώρα. Αν μπορείς να αντέχεις με τις ώρες, τουλάχιστον φρόντισε να παραμείνει το ίδιο ενθουσιασμένη… και να κάνετε πού και πού διαλείμματα για να την “εξυπηρετήσεις”.

Αυτά τα χέρια δεν είναι μαχαίρια
Οι περισσότερες νευρικές απολήξεις στο αιδοίο της βρίσκονται προς τα έξω, όπως και στο περίφημο σημείο G. Αυτό σημαίνει πως αν τα δάχτυλά σου κινούνται άγαρμπα ή βαριεστημένα και χωρίς καθόλου έμπνευση, δεν θα καταλήξεις πουθενά. Θυμήσου: τα δάχτυλά σου λυγίζουν, και μπορούν να φτάσουν περιοχές που το πέος σου δεν μπορεί. Γίνε δημιουργικός, δοκίμασε διάφορες τεχνικές, και πρόσεχε τις αντιδράσεις της. Όταν δεις πως κάτι την τρελαίνει, συνέχισε να το κάνεις.

Εδώ, εκεί, παραπέρα…
Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μας δίδαξε το πορνό είναι πως οι ερωτικοί σύντροφοι πρέπει να αλλάζουν στάση κάθε δύο λεπτά. Και ναι, στο πορνό βγάζει νόημα, επειδή κανείς δεν θέλει να βλέπει την ίδια στάση για δεκαπέντε λεπτά, είναι πιο βαρετό κι απ’ το να κοιτάς τον τοίχο. Στην αληθινή ζωή όμως δεν χρειάζεται τόση (εξωφρενική) ποικιλία. Αν περνάτε καλά σε μία στάση, δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξετε.

Πίου πίου
Θα το πούμε με όσο πιο απλά λόγια γίνεται: Η κλειτορίδα δεν είναι κουμπί, και η γυναίκα δεν είναι βιντεοπαιχνίδι. Η κλειτορίδα είναι υπερβολικά ευαίσθητη, και μπορεί να φέρει άπειρη χαρά, αλλά αν δεν ξέρεις να την χειριστείς, απλά θα την μουδιάσεις – στην καλύτερη, και λιγότερο επίπονη, περίπτωση. Κάνε υπομονή και να είσαι ευγενικός!

Να σου πω ένα μυστικό
Το αυτί και τα παιχνιδάκια με το αυτί μπορεί να είναι διασκεδαστικά. Λίγες βρώμικες, ψιθυριστές λέξεις μπορεί να κάνουν μεγάλη δουλειά. Ένα απαλό δάγκωμα στον λοβό. Όλα αυτά είναι εντελώς αποδεκτά. Το να χώνεις την γλώσσα σου μέσα στο αυτί της είναι κυριολεκτικά το αντίθετο κάθε αίσθησης ερωτισμού. Αν δεν μπορείς να κρατηθείς, απλά κόψε κάθε επαφή με τα αυτιά. Μην το κάνεις. Όχι.

Άκρα του τάφου σιωπή
Πάρα πολλοί άντρες το κάνουν αυτό – και πιστεύουμε ότι πιέζουν τον εαυτό τους, για κάποιον ανεξήγητο λόγο: μένουν σιωπηλοί κατά την διάρκεια του σεξ. Όταν, πάλι, αυτή η βουβαμάρα συνδυάζεται με έντονο κοίταγμα στα μάτια, απλά περιμένεις να βγει απ’ την κουρτίνα ο Χίτσκοκ και να δώσει εντολή να βγάλεις το μαχαίρι. Έχεις φωνή, χρησιμοποίησέ την. Δείξε της πόσο το απολαμβάνεις.

Ναι, ναι, ναι και λίγο όχι
Ο οργασμός του άντρα είναι πολύ πιο απλοϊκή διαδικασία από αυτόν της γυναίκας. Και λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Δηλαδή, συνέχισε να κάνεις αυτό που έκανες. Την έφερες μέχρι την πηγή, και το καλό που σου θέλουμε να την αφήσεις να πιει νερό—και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν ξαφνικά κάνεις τις κινήσεις σου ακόμα πιο έντονες ή αν αλλάξεις οτιδήποτε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v