Τι λέει η αγαπημένη σου στάση στο σεξ για εσένα;

Μπορούμε άραγε να καταλάβουμε πράγματα για έναν άνθρωπο από την αγαπημένη του στάση στο σεξ; Η απάντηση είναι ναι, και ίσως σας εκπλήξει.
Τι λέει η αγαπημένη σου στάση στο σεξ για εσένα;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μας δίνουν μικρές πληροφορίες για την προσωπικότητα κάποιου. Από το αγαπημένο του ποτό ή φαγητό, μέχρι και το αγαπημένο του χρώμα. Κάποια από αυτά τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Όπως, ας πούμε, το σεξ, και το τι λένε οι πιο συνηθισμένες στάσεις για τον χαρακτήρα μιας γυναίκας. Η λογική είναι απλή: αν είσαι εγωίστρια στο κρεβάτι, μάλλον είσαι και εγωίστρια γενικότερα. Για να δούμε τι θα μάθουμε, λοιπόν…

Καουμπόισσα
Σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο, και να παίρνεις πάντα αυτό που θες. Δεν σε ενοχλεί να κοπιάσεις μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου. Έχεις πολλή αυτοπεποίθηση, και ξέρεις να τραβάς την προσοχή. Οι γύρω σου ξέρουν πως, αν αναλάβεις τα ηνία, σίγουρα θα περάσουν καλά.

Στα τέσσερα
Λατρεύεις να κάνεις τους ανθρώπους να νομίζουν πως έχουν τον έλεγχο, μα στην πραγματικότητα εσύ είσαι που κινείς όλα τα νήματα. Όπως και στην κρεβατοκάμαρα, έτσι και στην ζωή σου αρέσει να έχεις ανθρώπους από πάνω σου και να μην τραβάς τόσο πολύ την προσοχή… μέχρι να έρθει η ώρα σου να λάμψεις.

Κουταλάκι
Αυτό που θέλεις είναι να μην ξεβολεύεσαι. Απολαμβάνεις την οικειότητα, και δεν ντρέπεσαι καθόλου να το παραδεχτείς. Μερικές φορές μπορεί να επαναπαύεσαι και να προτιμάς τις ευκολίες, αλλά αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που γίνεσαι τόσο εύκολα αγαπητή. Το κυνήγι της μεγάλης συγκίνησης απλά σε αφήνει παγερά αδιάφορη.

69
Ο ορισμός του δούναι και λαβείν. Είσαι λιγάκι παράξενη, βέβαια, αλλά εντελώς αυθεντική. Δεν απολογείσαι ποτέ για το ποια είσαι, και ξέρεις πως όσοι καταφέρουν να σε εκτιμήσουν, θα έχουν κερδίσει ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο στην ζωή τους, που θα τους προσφέρει πολλά. Πιστεύεις πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να χαλάς την διάθεσή σου με κανόνες και περιορισμούς.

Ψαλίδι
Είσαι περιπετειώδης, και εκτιμάς τις προκλήσεις. Όπως το ψαλίδι, που είναι δύσκολη στάση να σου πετύχει, αλλά μπορεί να σου προσφέρει απίστευτη ηδονή, έτσι και η ζωή σου φαίνεται να είναι μια σειρά από δοκιμασίες που αναλαμβάνεις με το χαμόγελο στα χείλη και το ηθικό σου ακμαιότατο.

Ανάποδη καουμπόισσα
Σου αρέσει να ικανοποιείς τους άλλους, αλλά δεν θα πούμε πως είσαι και η σύγχρονη εικόνα του αλτρουισμού. Ξέρεις πως κάθε φορά που κάνεις κάτι, φροντίζεις να φαίνεται… η καλύτερη πλευρά σου. Με πολύ απλά λόγια, δεν σου καίγεται καρφί, και επιλέγεις να μην ανησυχείς για πολλά πράγματα. Αυτό που σε σώζει είναι η μεγάλη σου αυτοπεποίθηση.

Ιεραποστολικό
Η πιο κλασική απ’ όλες τις στάσεις δεν θα μπορούσε παρά να χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο που αγαπάει την απλότητα. Μερικοί κακεντρεχείς θα έσπευδαν να σε πουν βαρετή, μα απλά δεν μπορούν να εκτιμήσουν την ευγενική σου φύση. Αυτό που θέλεις από την ζωή σου είναι να δημιουργείς καλές, σταθερές σχέσεις, και η ιδέα της ρουτίνας σου φαίνεται ιδανική. Δεν έχεις ανάγκη να κάνεις τρέλες για να αποδείξεις την αξία σου.

Στα όρθια
Είσαι δυναμική και σου αρέσει να νιώθεις πως έχεις τον έλεγχο – ακόμα περισσότερο, όμως, σου αρέσει να το επιδεικνύεις. Κι αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό. Έχεις απλά μια τάση να αξιοποιείς την χαρισματική προσωπικότητα με την οποία σε προίκισε η φύση για να παίρνεις αυτό που θέλεις (το λέμε και προσοχή).

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v