Οι ερωτογόνες ζώνες της γυναίκας που έχεις ξεχάσει

Μην είσαι τεμπέλης: Αυτά είναι τα μέρη του σώματός της που πρέπει να αγαπήσεις περισσότερο… και επειγόντως!
Οι ερωτογόνες ζώνες της γυναίκας που έχεις ξεχάσει

Όταν κάνεις σεξ με μια γυναίκα, πού επικεντρώνεις την προσοχή σου; Μήπως βουτάς κατευθείαν στο.. κυρίως πιάτο, και τα προκαταρκτικά σου χρειάζονται κάτι παραπάνω; Μάλλον συγκεντρώνεσαι στα λάθος – εντάξει, όχι λάθος, αλλά στα πιο συνηθισμένα – σημεία. Σίγουρα, η περιοχή κάτω από την μέση γίνεται ο πρωταγωνιστής του σεξ έπειτα από κάποιο σημείο, αλλά είναι τεράστιο λάθος να παραμελείς τις πιο μικρές και αφανείς ερωτογόνες ζώνες. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα πέσετε στο κρεβάτι, μην τεμπελιάσεις, και δώσε όλη σου την προσοχή στα παρακάτω.

1. Δάχτυλα
Τα δάχτυλα του χεριού είναι γεμάτα με νευρικές απολήξεις. Και μπορείς να κάνεις μαζί τους πολύ περισσότερα – και διασκεδαστικά – πράγματα απ’ το να τα κατευθύνεις εκεί που θέλεις να σε αγγίξουν. Βάλε ένα δάχτυλο στο στόμα σου, γλύψε τις πλευρές του, ρούφηξέ και δάγκωσέ το απαλά. Ακόμα καλύτερα, πριν τα κάνεις όλα αυτά, χάιδεψε τα δάχτυλά της τρυφερά. Είναι πολύ χαλαρωτικό.

2. Καρποί
Προχωρώντας λίγο παρακάτω στο χέρι, ο καρπός χρειάζεται επειγόντως την αγάπη σου. Πίστεψέ μας, και μόνο που θα σκεφτείς να την αγγίξεις εκεί, μπορεί να εκπλαγεί – από όλα τα σημεία αυτής της λίστας, ο καρπός είναι το πιο παραμελημένο. Χάιδεψέ τον, τρίψε το πρόσωπό σου παιχνιδιάρικα πάνω του και φίλησέ τον απαλά. Μπορείς ακόμα και να δαγκώσεις – αρκεί να μην κάνεις σαν βαμπίρ.

3. Κεφάλι
Το δέρμα στην κορυφή του κεφαλιού είναι εξαιρετικά ευαίσθητο· σκέψου την τέλεια αίσθηση που έχεις όταν πας στο κομμωτήριο και σε λούζουν. Ένα απαλό, χαλαρωτικό μασάζ στο κεφάλι είναι ό,τι πρέπει για ξεκίνημα, κι έπειτα συνεχίζεις στον αυχένα. Συνδύασέ το με πεταχτά φιλιά στα μάγουλα και τον λαιμό, και θα την κάνεις να λιώσει πριν καλά-καλά αρχίσετε.

4. Το εσωτερικό των μηρών
Όταν… κατεβαίνεις για να της κάνεις στοματικό, μην φέρεσαι σαν ρομπότ που είναι προγραμματισμένο για μία και μόνο πράξη. Μπορείς κάλλιστα να επεκταθείς. Το δέρμα στο εσωτερικό των μηρών της είναι λεπτό και ευαίσθητο, και θα εκτιμήσει δεόντως την προσοχή σου. Γλύψε, δάγκωσε σχεδόν ανεπαίσθητα, μπορείς ακόμα και να αναπνεύσεις πάνω τους, και θα την κάνεις να ανατριχιάσει.

5. Θηλές
Ναι, οι θηλές. Το στήθος σίγουρα τραβάει την προσοχή, αλλά οι θηλές πολλές φορές μένουν παραμελημένες. Κι αυτό είναι κρίμα, γιατί αποτελούν το πιο ευαίσθητο σημείο του κορμιού στις δονήσεις. Δώσε τους λίγη περισσότερη σημασία, και θα την κάνεις να παραμιλάει!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v