Αυτά που πρέπει να ξέρουν οι άντρες για το σεξ

Δέκα πράγματα που πολλοί άντρες, ακόμα και σήμερα, φαίνεται να αγνοούν για το σεξ. Ώρα να τους τα θυμίσουμε!
Αυτά που πρέπει να ξέρουν οι άντρες για το σεξ
Σεξ. Το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο. Ή τουλάχιστον έτσι θα ‘πρεπε να είναι, αλλά φαίνεται πως ένας μεγάλος αριθμός αντρών δεν έχει ιδέα τι κάνει. Ή πώς να το κάνει καλά. Και πολλές άλλες ανώριμες συμπεριφορές. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το in2life Σεξ & Σχέσεις είναι εδώ, για να σου θυμίσει όλα αυτά που θα ‘πρεπε να ξέρεις εξίσου καλά με την αλφαβήτα.

Εξασκήσου στα φιλιά
Μην υποτιμήσεις ποτέ την δύναμη που έχει ένα καλό φιλί. Είναι, άλλωστε, το… preview του κρεβατιού. Ένα τέλειο φιλί μπορεί να την ενθουσιάσει, και να την κάνει να μην μπορεί να περιμένει πότε θα ξεμοναχιαστείτε.

Μην αγνοείς το σώμα της
Το σεξ δεν είναι μέσα-έξω κι επανάληψη για λίγα λεπτά, μέχρι το μεγάλο φινάλε. Εξερεύνησε το σώμα της με τα χέρια και το στόμα σου, μάθε τι την ερεθίζει πιο πολύ, και προσπάθησε να την κάνεις να νιώσει όσο πιο καλά γίνεται.

Μην φοβάσαι το διαφορετικό
Διαφορετικές στάσεις, διαφορετικά παιχνίδια… ό,τι έχει να κάνει με το σεξ μπορεί να γίνει ενδιαφέρον, γι’ αυτό μην επαναπαύεσαι στις ευκολίες σου (μετάφραση: ξαπλώνεις και την αφήνεις να σε καβαλήσει). Ρώτα την τι θέλει, και πρότεινέ της πράγματα που θα ‘θελες να δοκιμάσετε.

Στοματικό, στοματικό, στοματικό
Χρειάζεται να το εξηγήσουμε αυτό; Αν είσαι από τους τύπους που αποφεύγουν να κάνουν στοματικό στην σύντροφό τους (αλλά εξακολουθούν να το απαιτούν), πρέπει να συνειδητοποιήσεις άμεσα ότι αυτός ο εγωισμός δεν θα σε βγάλει πουθενά.

Πες κάτι όμορφο
Δείξε της πόσο πολύ την θες, βρες τρόπους να την κάνεις να νιώσει ποθητή. Μην φοβάσαι να μιλήσεις πάνω στο σεξ—η κατάλληλη κουβέντα, την κατάλληλη στιγμή μπορεί να γίνει το μεγαλύτερο αφροδισιακό!

Μην σε απασχολεί το πέος σου
Σταμάτα να φρικάρεις για το μέγεθός σου, ή αν γέρνει προς τα αριστερά ή τα δεξιά. Όταν φτάνει η μεγάλη στιγμή, αυτές οι λεπτομέρειες δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Αυτό, όμως, που έχει σημασία είναι…

Να είσαι καθαρός!
Κάνε μπάνιο. Καθάρισε τον εαυτό σου. Είτε επιλέγεις να τριμάρεις, είτε να ξυρίζεις, είτε να έχεις τον πιο άφρο θάμνο που θα δει στην ζωή της, οφείλεις να είσαι πεντακάθαρος. Είναι θέμα σεβασμού.

Μην γίνεσαι πιεστικός
Ίσως δεν θέλει να κάνει κάτι συγκεκριμένο που της ζήτησες. Ξέρεις κάτι; Μερικές φορές δεν θα θέλει καν να κάνετε σεξ. Το όχι σημαίνει όχι, δεν σημαίνει Πείσε με.

Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους
Ίσως έχεις ακούσει μεγάλα λόγια για τον πρώην της. Ίσως είδες τις προάλλες κάποιον στο γυμναστήριο που σε έκανε να θες να σκάψεις μια τρύπα στην γη και να χωθείς. Τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία. Είσαι ο εαυτός σου, και θέλει να κάνει σεξ μαζί σου, οπότε απλά διασκέδασέ το.

Προφυλάξεις!
Καμιά δικαιολογία. Έχε πάντα πρόχειρα προφυλακτικά, και χρησιμοποίησέ τα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v