5 πράγματα που την τρελαίνουν

Θέλεις να την τρελάνεις στο κρεβάτι – ή να την κάνεις να μην μπορεί να περιμένει πότε θα πέσετε στο κρεβάτι; Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνεις.
5 πράγματα που την τρελαίνουν

Θες να την κάνεις να ανάψει περισσότερο από ποτέ; Ίσως να έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για να δοκιμάσεις την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο κρεβάτι… ή και από πιο πριν.

1. Ρώτα την τι θέλει
Ενώ είστε στο κρεβάτι, ρώτησέ την τι θέλει να της κάνεις. Ζήτησέ της υποδείξεις, ακόμα και εντολές. Κάνε την να νιώσει πως έχει τον έλεγχο πάνω σου και γίνε ο πιστός της… σεξουαλικός υπηρέτης. Άφησέ την να παίξει μαζί σου και κάνε την να αισθανθεί σαν βασίλισσα.

2. Ψιθύρισέ της
Όταν βρίσκεστε κάπου έξω, ή όταν αράζετε στον καναπέ, σκύψε και ψιθύρισε στο αυτί της τι θέλεις να της κάνεις αργότερα. Και μετά επέστρεψε σε ό,τι ήταν αυτό που κάνατε, χωρίς να σχολιάσεις περισσότερο. Της ξεκαθάρισες τα σχέδιά σου, και τώρα την έχεις έτοιμη, να σε περιμένει.

3. “Αθώα” πονηρά δωράκια
Γράψε κάτι προκλητικό, ή μια… υπόσχεση για το βράδυ σε μια κάρτα και βαλ’ την στην τσάντα της χωρίς να σε καταλάβει. Ή, στείλε της ένα πονηρό μήνυμα ή μια φωτογραφία μέσα στην ημέρα. Προσοχή: όταν λέμε πονηρή φωτογραφία, εννοούμε κάτι καλαίσθητα σέξι. Ένα κοντινό του πέους σου με φλας δεν είναι σέξι.

4. Φίλησέ την… αλλού
Σίγουρα, κατέχεις κάθε πιθανή τεχνική φιλιού στο στόμα. Ναι, ασχολείσαι και με τον λαιμό της και το στήθος της, και μετά μεταναστεύεις πιο νότια. Αυτά δεν είναι τα μόνα σημεία της που την ανάβουν, και μάλλον ήρθε η ώρα να ασχοληθείς μαζί τους όπως τους αξίζει. Ο αυχένας, το εσωτερικό των αγκώνων, ακόμα και πίσω από τα γόνατα—όλες αυτές οι περιοχές περιμένουν το κατάλληλο άγγιγμα για να την κάνουν να λιώσει στα χέρια σου…

5. Πρωινές αγκαλίτσες
Πριν καλά-καλά ξυπνήσετε και οι δύο, τράβηξέ την κοντά σου και αγκάλιασέ την. Τρίψε παιχνιδιάρικα την μύτη σου στον λαιμό της, φίλησέ την και χάιδεψε το σώμα της. Είναι το πιο γλυκό πρωινό ξύπνημα και για τους δυο σας, και μπορεί να καταλήξει σε… πρωινό σεξ. Ή, ακόμα καλύτερα, επειδή είπαμε πόσο σέξι μπορεί να γίνει η αναμονή, σε μια ακόμα υπόσχεση για το τι θα συμβεί το βράδυ…

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v