ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Πότε αρχίζουν οι γυναίκες να… τρελαίνονται για σεξ;

Μια νέα μελέτη αποκάλυψε σε ποια ηλικία ξεκινούν οι γυναίκες πραγματικά να θέλουν όλο και περισσότερο σεξ.

Πότε αρχίζουν οι γυναίκες να… τρελαίνονται για σεξ;

Λένε πως μετά τα 30, αρχίζουμε να μεγαλώνουμε επικίνδυνα. Πολλές γυναίκες αρχίζουν να ακούν, στο πίσω μέρος του μυαλού τους, το βιολογικό τους ρολόι να χτυπάει όλο και πιο δυνατά. Και, σύμφωνα με μία έρευνα του Πανεπιστημίου του Όστιν στο Τέξας, φαίνεται πως το βιολογικό ρολόι κάνει τις γυναίκες να θέλουν να εκμεταλλευτούν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως οι γυναίκες ηλικίας 27 μέχρι 45 – που θεωρούνται η ομάδα χαμηλής γονιμότητας – έχουν πολύ πιο αυξημένη λίμπιντο, και είναι πιο πιθανό να έχουν πιο δραστήρια σεξουαλική ζωή, αλλά και προθυμία να κάνουν σεξ χωρίς δέσμευση.

Μία από τους υπεύθυνους της έρευνας, η ψυχολόγος Judith Easton, δήλωσε πως αυτά τα ευρήματα δεν σημαίνουν πως όλες οι γυναίκες θέλουν σαν τρελές να κάνουν παιδί μετά τα 30, ούτε πως βιώνουν μια σεξουαλική αναγέννηση. Είναι, όμως, κάτι που συμβαίνει στις περισσότερες γυναίκες αυτής της ηλικίας, και πιθανότατα σχετίζεται περισσότερο με κάποιο ένστικτο, θυμίζοντάς μας (για άλλη μια φορά) πως παρά τις εξελίξεις, κατά βάθος και οι άνθρωποι είμαστε… ζώα.

Εμείς, πάντως, έχουμε να πούμε πως αυτά τα ευρήματα επιβεβαιώνουν αυτό που πάντα πιστεύαμε: πως καμία γυναίκα δεν χάνει την λάμψη και την σεξουαλικότητά της, παρά την ηλικία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v