Τέλειες ιδέες για τα προκαταρκτικά

Μήπως κάθε φορά που κάνετε σεξ ορμάτε απευθείας στο... κυρίως πιάτο; Αυτές οι ιδέες για προκαταρκτικά θα σας ανοίξουν τα μάτια!
Τέλειες ιδέες για τα προκαταρκτικά

Μήπως δίνουμε λιγότερη σημασία στα προκαταρκτικά απ’ όσο θα έπρεπε; Για τα περισσότερα ζευγάρια, έπειτα από ένα σημείο, το σεξ γίνεται όλο και πιο μηχανικό, και τα προκαταρκτικά… μπαγιατεύουν. Το μόνο που χρειάζεται για να ανάψετε το ταίρι σας και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή είναι λίγη φαντασία. Ή, εναλλακτικά, να διαβάσετε τις παρακάτω ιδέες και να εμπνευστείτε.

1. Φτιάξτε μαζί το σκηνικό
Το Κάμα Σούτρα μιλάει για πολύ περισσότερα πράγματα από διαφορετικές στάσεις. Μιλάει για το στήσιμο του τέλειου, άνετου σκηνικού, ώστε και οι δύο σύντροφοι να απολαύσουν την εμπειρία στο έπακρο. Ανάψτε μερικά κεριά, φορέστε τα πιο προκλητικά σας εσώρουχα μπροστά του… Είναι σίγουρα πολύ πιο σέξι από το πέσετε με τα μούτρα σε έναν γρήγορο γύρο.

2. Αγγίξτε τα πάντα, εκτός
Πολλές φορές, πάνω στην ένταση της στιγμής, στρέφουμε την προσοχή μας αμέσως εκεί που θα καταλήξουμε ούτως ή άλλως. Γι’ αυτό, δοκιμάστε απόψε κάτι διαφορετικό: παίξτε, φιλήστε, χαϊδέψτε και κάντε ό,τι θέλετε, αλλά χωρίς να αγγίξετε ο ένας τα γεννητικά όργανα του άλλου. Σκεφτείτε πως είστε δυο έφηβοι, που ακόμα δεν έχετε κάνει τίποτα, και πρέπει να προσέχετε γιατί θα σας πιάσουν στα πράσα.

3. Πάρτε μάτι
Παρακολουθήστε ο ένας τον άλλο ενώ αυνανίζεστε. Είναι εποικοδομητικό, μιας και μαθαίνετε από πρώτο χέρι τι του/της αρέσει, και σας προσφέρει την απόλαυση της ηδονοβλεψίας. Επιπλέον, η αίσθηση του να βλέπεις ένα άτομο που ξέρεις ότι σε θέλει να παίζει με τον εαυτό του, χωρίς να μπορείς να συμμετέχεις, είναι αρκετή για να σε τρελάνει – με πολύ καλό τρόπο.

4. Χαρά και διασκέδαση
Βλέπετε μαζί σειρές; Τότε δημιουργήστε μικρά, ερωτικά παιχνίδια για να διασκεδάζετε ενώ παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα. Βγάλτε ένα ρούχο κάθε φορά που κάποιος στο Game of Thrones βγάζει ένα ρούχο. Κάντε στοματικό για όση ώρα διαρκούν οι τεράστιοι μονόλογοι της Μέρεντιθ στο Grey’s Anatomy. Μιλώντας για στοματικό…

5. Κάντε στοματικό μπροστά από έναν καθρέφτη
Βλέπεις τον/την σύντροφό σου να σε περιποιείται. Βλέπεις τον εαυτό σου να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον οργασμό. Βλέπετε και οι δυο σας το θέαμα σε όλο του το μεγαλείο, και ίσως να μην θελήσετε να ξανακάνετε σεξ χωρίς να κοιτάτε την αντανάκλασή σας από εδώ και στο εξής.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v