Tips για το καλύτερο στοματικό

Μπορεί το στοματικό σεξ να αγγίξει την τελειότητα; Ναι, και με τα παρακάτω tips δεν πρόκειται κανείς από τους δυο σας να μείνει παραπονεμένος.
Tips για το καλύτερο στοματικό
Στοματικό σεξ. Το κερασάκι στην σεξουαλική τούρτα. Κάποιες φορές, η τούρτα ολόκληρη. Κάποιες άλλες φορές, η τούρτα μας αφήνει κάπως… ασυγκίνητους; Ας δούμε μερικά tips για το πώς να κάνετε (άντρες και γυναίκες) το στοματικό σεξ καλύτερο από ποτέ.

*Περισσότεροι άντρες απ’ ό,τι πιστεύατε έχουν την φαντασίωση πως τους κάνουν μια έκπληξη στα… γόνατα μόλις μπαίνουν στο σπίτι. Δεν χρειάζεται και τρελή προετοιμασία, και σίγουρα θα το λατρέψει.

*Το ρούφηγμα δεν είναι μόνο για να κάνεις πιπιλιές. Πολλές γυναίκες προτιμούν λίγη περισσότερη ένταση όταν βρίσκεστε κάτω. Η κλειτορίδα βρίσκεται εκεί για κάποιον λόγο, άλλωστε.

*Όπως η γυναίκα έχει πολλά σημεία που μπορούν να την κάνουν να τρέμει, τα οποία δεν πρέπει να μένουν παραπονεμένα, έτσι και οι άντρες χρειάζονται κάποιες φορές κάτι παραπάνω. Όπως παίζετε με το πέος του, δοκιμάστε να βάλετε έναν-έναν τους όρχεις του στο στόμα σας, και να ρουφήξετε απαλά.

*Επίσης, μιλώντας για εγκληματικά παραμελημένα σημεία, σας προτρέπουμε να ασκήσετε πίεση με την γλώσσα στην ουρήθρα του. Μπορεί και ο ίδιος να μην είχε ιδέα πόσο καλά μπορεί να νιώσει μ’ αυτό.

*Δεν υπάρχει τίποτα που θα ενθουσιάσει κάποιον που κάνει στοματικό σε γυναίκα από το να νιώσει τους γοφούς της να σηκώνονται και να ακούει τις βαθιές, κοφτές της ανάσες.

*Από την άλλη πλευρά, πολλοί άντρες δυσκολεύονται να ευχαριστηθούν το στοματικό που τους κάνουν, καθώς φοβούνται ότι το άλλο άτομο δεν το απολαμβάνει εξίσου. Καθώς βάζετε το πέος του στο στόμα σας, βγάλτε έναν ήχο απόλαυσης. Θα τον χαλαρώσει, και θα περάσει σίγουρα καλύτερα.

*Όσο ασχολείστε μαζί της, μην επιμένετε σε ένα σημείο. Η γλώσσα σας μπορεί να είναι σε ένα σημείο, μα έχετε δύο χέρια που οφείλετε να χρησιμοποιήσετε.

*Το 69 μπορεί να είναι υπέροχο, μα αυτή η παραλλαγή το κάνει ακόμα καλύτερο: ξαπλώστε στο πλάι, και καθώς… ευχαριστείτε ο ένας τον άλλον, τα χέρια σας πρέπει να κάνουν μασάζ στα οπίσθια του/της συντρόφου σας.

*Ζητήστε της να καθίσει στο πρόσωπό σας, δίνοντάς της τον απόλυτο έλεγχο. Όχι μόνο θα τελειώσει πιο εύκολα, αλλά θα το απολαύσετε και οι δύο περισσότερο.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v