Πώς θα τον τρελάνω στο κρεβάτι;

Θέλετε να «ανάψετε» τον σύντροφό σας και να τον κάνετε... ταύρο στο κρεβάτι; Έχουμε πέντε απλές συμβουλές που θα τον απογειώσουν.
Πώς θα τον τρελάνω στο κρεβάτι;
Οι άντρες δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση στο σεξ. Σίγουρα χρειάζεται να κατέχετε κάποια πράγματα προκειμένου να τους ανάψετε, αλλά σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από τα μακροσκελή άρθρα τύπου «κάν’του αυτά για να τον τρελάνεις» που κυκλοφορούν στο internet. 

Αρκούν μερικοί βασικοί χειρισμοί και κατά πάσα πιθανότητα θα τους έχετε του χεριού σας. Δείτε παρακάτω πέντε βασικές συμβουλές – γενικές και ειδικές - που θα πρέπει να έχετε κατά νου, προκειμένου να τους «ανεβάσετε» στα ουράνια. 

Μιλήστε του βρώμικα
Το «μπλα μπλα» στο σεξ δεν είναι γραφικό. Αρκεί να το κάνετε σωστά. Στους περισσότερους άντρες αρέσει να τους μιλάτε βρώμικα πριν ή κατά τη διάρκεια του σεξ, επομένως θα πρέπει να δώσετε βάση στο συγκεκριμένο θέμα. Ο ευκολότερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε «βρώμικες» κουβέντες, είναι να του πείτε τι θέλετε να του κάνετε. Αυτό σε συνδυασμό με ένα αισθησιακό άγγιγμα ή κίνηση του σώματος είναι δεδομένο ότι θα τον «ανάψουν». 

Δώστε βάση στο στοματικό
Το στοματικό σεξ σε ελάχιστες περιπτώσεις θα τον αφήσει αδιάφορο – εκτός και αν το κάνετε για πρώτη φορά, αλλά και πάλι θέλει προσπάθεια για να είστε κακή. Μη το φοβάστε λοιπόν, βάλτε φαντασία, διάθεση, τέχνη και μεράκι και είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε καλά. Αν ακόμα έχετε δισταγμούς για το πώς και τι, δείτε εδώ έναν αναλυτικό οδηγό για σούπερ στοματικό. 

Κάντε εναλλαγές
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο «καυτό» για μια γυναίκα στο κρεβάτι, από το να ξέρει πώς να εναλλάσσει τα πράγματα μεταξύ στοματικού και συνουσίας. Μπορείτε να ξεκινήσετε από πάνω του, και λίγο πριν φτάσει στο… αμήν να κατεβείτε χαμηλά (βλ. παραπάνω). Μετά από λίγο ξανά από πάνω του κ.ο.κ. μέχρι εσείς να αποφασίσετε ότι η όλη κατάσταση θα πρέπει να «τελειώσει». Tip: Καλό θα ήταν να τον κοιτάζετε κατά τη διάρκεια του στοματικού, να ελέγχετε τις αντιδράσεις του και να τον σαγηνεύετε με το βλέμμα σας. 

Δώστε του τα εύσημα
Παινέψτε τον, αλλά με μέτρο. Στους άντρες αρέσει να εκτιμάτε τις ικανότητές τους. Πείτε του πόσο σκληρός/καλός/θεός κ.ο.κ. είναι κατά την διάρκεια ή μετά το πέρας του σεξ. Με την λεκτική αυτή επιβράβευση είναι σίγουρο ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι του (και όχι μόνο) για να σας ευχαριστεί κάθε φορά.
 
Ξεκινήστε μόνη σας
Στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα, κανένας άντρας δεν θα μείνει ασυγκίνητος αν σας δει να, εχμ, «παίζετε» λίγο μόνη σας χαϊδεύοντας συγκεκριμένα σημεία στο σώμα σας. Για την ακρίβεια η πλειοψηφία των αντρών «ανάβει» μόνο στη σκέψη ότι κάποια γυναίκα μπορεί να αυτοϊκανοποιείται με την σκέψη τους. Επίσης, η εικόνα αυτή φέρνει στο μυαλό τους – κοντινές ή μακρινές – αναμνήσεις από πορνό, γεγονός που εντείνει ακόμα περισσότερο την ερωτική διάθεση. 

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v