Οι χρυσοί κανόνες του τρίο

Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να έχεις υπόψιν σου αν σου έρθει η ευκαιρία να κάνεις ένα τρίο;
Οι χρυσοί κανόνες του τρίο

Θες να επεκτείνεις τους σεξουαλικούς σου ορίζοντες. Θες να δοκιμάσεις κάτι πιο kinky στην σχέση σου. Ή, χωρίς κάποιον απώτερο σκοπό, έχεις απλά περιέργεια να δεις πώς είναι να κάνεις σεξ με δύο άτομα ταυτόχρονα. Δεν υπάρχει τίποτα που να σε σταματά – απλά διάβασε τις παρακάτω μεγάλες αλήθειες, για να ξέρεις τι σου γίνεται.

1. Δεν είναι όπως στο πορνό
Αυτό θα ‘πρεπε να το περιμένεις. Όσα άτομα και να συμμετέχουν, το αληθινό σεξ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα δεκάλεπτα μονταρισμένα βίντεο που τροφοδοτούν εδώ και χρόνια τις φαντασιώσεις σου. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πέσετε αμέσως στο κρεβάτι, και δεν θα ορμήξετε όλοι κατευθείαν στο ψητό. Και άβολη κουβεντούλα θα προηγηθεί, και το ταβάνι μπορεί να κοιτάξετε μέχρι να πάρει μπρος η κατάσταση. Πώς ξεκινάς, λοιπόν; Είναι απλό: οι πιθανότητες λένε πως δύο από τα τρία άτομα θα έχουν μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ τους. Μόλις αρχίσουν, ο τρίτος… χώνεται με την πρώτη ευκαιρία.

2. Δεν θα είσαι πάντα σίγουρος τι να κάνεις
Να κάτσεις από εδώ; Μήπως πιο δίπλα; Το χέρι σου πού πάει; Ξανά, στην αληθινή ζωή, οι κινήσεις σου δεν είναι χορογραφημένες, ούτε έχεις έναν σκηνοθέτη να σου λέει τι να κάνεις. Το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις, μέχρι να αποκτήσετε και οι τρεις έναν κοινό ρυθμό (που θα αποκτήσετε), είναι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Αν νιώσεις πως θέλεις να κάνεις κάτι, καν’ το. Και, πιθανότατα, τα άλλα δύο άτομα κάνουν παρόμοιες σκέψεις εκείνη τη στιγμή, οπότε μπορείτε να χαλαρώσετε.

3. Γέλα (πρέπει)
Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί κάτι να πάει στραβά. Μπορεί κάποιο χέρι να πάει σε λάθος σημείο. Μπορεί να προσπαθήσετε μια στάση που να σας βολεύει και τους τρεις και να μπλέξετε κυριολεκτικά τα μπούτια σας. Οφείλεις να τα αντιμετωπίσεις όλα με χιούμορ. Ποιος ο λόγος να κάνεις κάτι τόσο διασκεδαστικό αν όχι για να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται;

4. Δεν υπάρχει πρωταγωνιστής
Βάλε αυτή τη φράση καλά στο κεφάλι σου, ειδικά αν σκοπεύεις να κάνεις τρίο με δύο άτομα του αντίθετου φύλου. Ο σκοπός δεν είναι να σε “εξυπηρετήσουν” και να νιώσεις πως έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό είναι τελείως εγωιστικό. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν και δίνουν (απόλαυση) ισόποσα. Εκτός κι αν έχετε κανονίσει από πριν η θεματική να είναι Κεφάλαιο-Προλετάριοι.

5. Μην κομπλάρεις
Έχεις ήδη κάνει το πρώτο βήμα, κι έπεσες στο κρεβάτι με δύο άτομα. Δεν είναι τώρα η στιγμή για να κάνεις κομπλεξικές σκέψεις. Με πολύ απλά λόγια; Θα έρθεις πάρα πολύ κοντά με δύο ανθρώπους, και πιθανότατα ένας από τους δύο θα ανήκει στο ίδιο φύλο μ’ εσένα. Δεν έχεις υποχρέωση να κάνεις κάτι μαζί του, αλλά μην πάθεις και αναφυλακτικό σοκ αν τύχει και αγγιχτείτε. Κανείς δεν επεξεργάζεται τι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή.

6. Ασφάλεια!
Και δεν μιλάμε μόνο για προφυλακτικά. Που, ναι, εφοδιάσου με άφθονα προφυλακτικά, γιατί θα χρειαστούν. Ίσως αυτή είναι η σημαντικότερη συμβουλή, κι αυτή που πρέπει να υπολογίσεις πριν καν ξεκινήσετε. Νιώθουν όλοι ασφαλείς και σίγουροι; Αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία για το πόσο πραγματικά θες να κάνεις τρίο, καλύτερα να κρατηθείς μέχρι να νιώσεις έτοιμος. Γιατί το μόνο που θες να σου μείνει μετά είναι μια καλή ανάμνηση.

Θ.Δ.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v