Τηλεφωνικό σεξ; Όχι, ευχαριστώ!

Για καυτή διασκέδαση, τηλεφώνησέ μου τώρα. Ή, ξέρεις, στείλε μου μια φωτογραφία σαν νορμάλ άνθρωπος.
Τηλεφωνικό σεξ; Όχι, ευχαριστώ!
του Θοδωρή Διάκου

Μπορεί να έχεις σχέση από απόσταση. Μπορεί να φλερτάρεις με ένα καινούριο άτομο, και να μην έχετε ακόμα προχωρήσει στο ψητό. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξεις μια εναλλακτική του κανονικού, χειροπιαστού σεξ. Βρισκόμαστε, όμως, στο 2015, κι αυτή η εναλλακτική περιλαμβάνει chat, φωτογραφίες ή βίντεο. Όχι τηλέφωνο. Γιατί όταν κάνεις σεξ απ’ το τηλέφωνο, λογικά θα συμβούν όλα τα παρακάτω.

1. Μ’ ακούς; Τώρα; Τώρα ακούγομαι;
Μωρό μου, δεν σ’ ακούω, δώσε μου ένα λεπτό να μετακινηθώ κάπου με καλύτερο σήμα, όπως δίπλα σ’ αυτό το ανοιχτό παράθυρο. Τώρα μ’ ακούς;

2. Τι φοράς;
Πιτζάμες, βασικά. Και δεν σκοπεύω να τις βγάλω, στην καλύτερη να χώσω το χέρι μέσα στο βρακί μου για να γίνει η δουλειά. Μην με κουράζεις.

3. Τι κάνεις τώρα;
Τι κάνει, άραγε, τώρα; Ό,τι κι αν σου πει, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι σου λέει αλήθεια. Μπορεί να κόβει νύχια. Μπορεί να καθαρίζει πατάτες. Μπορεί να κόβει βόλτες πάνω-κάτω στο σπίτι επειδή είναι ο μόνος τρόπος για να μην κοιμηθεί πάνω στο ακουστικό.
 
4. Μίλα μου βρώμικα
Θέλω να βάλεις το *** σου στο *** μου και να με *** πάνω στα *** μου και να μου πεις ότι είμαι ένα *** που *** το ***.

Κι εγώ θέλω να ηρεμήσεις λίγο, εντάξει;

5. Γιατί σταμάτησες να μου μιλάς βρώμικα;
Θέλω να… εχμ, θέλω εσύ να μου κάνεις… Οκέι, δεν ξέρω τι να πω αυτή τη στιγμή, νιώθω άβολα, συνήθως δεν τα λέω αυτά, θες απλά να παίρνουμε βαθιές ανάσες πάνω στο ακουστικό για τα επόμενα δέκα λεπτά;

6. Μπζζτ
Μισό, κάποιος μου σχολίασε στο Facebook. Α, όχι, ήταν ειδοποίηση απ’ το Tinder, αντίο, έχω πιο σημαντικά άτομα να μιλήσω.

7. Σ’ ακούν οι γείτονες
Ακούν μόνο εσένα. Δεν υπάρχει άλλο άτομο εκεί. Είναι σαν να ακούς κάποιον με σχιζοειδή διαταραχή να αυνανίζεται, κι αυτό είναι πάρα πολύ άβολο.

8. Μισό λεπτό…
…έχω άλλη γραμμή, είναι η μάνα μου, πρέπει να το σηκώσω, για να με παίρνει στις έντεκα το βράδυ θα είναι σημαντικό.

(3 λεπτά αργότερα)

Πρέπει να κλείσω, πέθανε η θεία μου.

9. Rec.
Μπορεί να σε ηχογραφούν ανά πάσα στιγμή. Τάισε την παράνοιά σου με αυτή τη σκέψη.
 
10. Τελείωσες;
Ναι. Είκοσι λεπτά πριν, και μετά έβγαλα το tablet και παίζω Angry Birds, αλλά είπα να μην σου χαλάσω χατίρι, ελπίζω να πέρασες καλά.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v