Πράγματα που δεν θέλει να ακούσει μια γυναίκα στο σεξ

Ποιες είναι οι χειρότερες, πιο ηλίθιες ατάκες που μπορεί να πετάξει ένας άντρας πάνω στο σεξ; Τις μαζέψαμε, μαζί με τις κατάλληλες απαντήσεις τους.
Πράγματα που δεν θέλει να ακούσει μια γυναίκα στο σεξ
Όλοι μιλάμε στο σεξ. Εντάξει, όχι όλοι. Μερικοί παραμένουν σιωπηλοί, και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κάπως άβολο. Από την άλλη, αν οι παρακάτω φράσεις πρόκειται να βγουν από το στόμα σου, καλύτερα να το βουλώσεις και να απολαύσεις την στιγμή. Ιδού, τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να πει ένας άντρας σε μια γυναίκα πάνω στο σεξ.

Πώς το ξεκουμπώνεις αυτό;
Κοίταξε. Δεν χρειάζεται να είσαι εξπέρ στο να ξεκουμπώνεις σουτιέν με μια κίνηση. Αν όμως παλεύεις δυο λεπτά με ένα απλό, βασικό σουτιέν, θα της δημιουργήσεις το γυναικείο ανάλογο της στυτικής δυσλειτουργίας. Και δικαιολογημένα.

Βασικά, δεν κάνω ποτέ στοματικό…
Βασικά, δεν κάνει ποτέ σεξ με κάποιον που δεν κάνει ποτέ στοματικό, οπότε μπορείτε όλοι να πάτε σπίτια σας. Ακόμα χειρότερο αν συνοδεύεται από…

Θα κάνω μια εξαίρεση για ‘σένα
Όχι, δεν έχεις ιδέα πόσο χαρούμενη και ξεχωριστή την κάνεις να νιώθει που αποφάσισες να μην είσαι ο συνήθης, εγωκεντρικός, αιδοιοφοβικός εαυτός σου και να της κάνεις την τιμή, ειλικρινά, πρέπει να πάρεις μετάλλιο θάρρους.

Συνήθως σου παίρνει τόση πολλή ώρα;
Λέγεται κλειτορίδα, και ο βαθμός δυσκολίας στο να την βρεις δεν είναι τόσο τρομακτικά μεγάλος.

Δεν πειράζει, πολλές γυναίκες αργούν…
Αυτές οι πολλές γυναίκες και η αργοπορία τους έχουν έναν κοινό παρονομαστή: εσένα. Και το γεγονός ότι δεν ξέρεις τι κάνεις.
 
*το όνομα μιας άλλης γυναίκας*
Δικαιολογείσαι αν παίζετε κάποιο παιχνίδι ρόλων. Αν, ας πούμε, αποφασίσατε ότι θα κάνετε την Μαίρη Λίντα και τον Χιώτη, τότε ναι. Αλλιώς, μπορείς να περάσεις έξω.

Δεν μ’ αρέσει το προφυλακτικό, μπορούμε χωρίς;
Σίγουρα, παρ’ τα προφυλακτικά από ‘δω, δεν θα τα χρειαστείς όταν είσαι μόνος, στο σπίτι σου. Παίζοντας με τον εαυτό σου.

Χαχα, αυτό το προφυλακτικό είναι μικρό για ‘μένα
Χα, χα. Μάλλον όχι.

Πες μου ότι είμαι μεγάλος
Το μόνο μεγάλο πάνω σου είναι η αυταρέσκειά σου, για να είμαστε ειλικρινείς. Αν είσαι και λίγο ευλύγιστος, θα περάσεις καλά και μόνος σου.

Η πρώην μου το έκανε…
Η πρώην σου, επίσης, έκανε σεξ μαζί σου. Παρελθοντικός χρόνος. Τώρα είσαι στο παρόν, και η τύπισσα που το κάνει μαζί σου σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει το παράδειγμα της πρώην σου.

Μπορώ να σε λέω μαμά;


Τελείωσες;
Αν χρειάζεται να κάνεις αυτή την ερώτηση, μάλλον δεν έχει τελειώσει.

Θ.Δ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v