Οι πιο ντροπιαστικές στιγμές στο σεξ για έναν άντρα

Αν νομίζατε ότι οι άντρες μπορούν να πάρουν τα πάντα με ψυχραιμία, σας γελάσανε. Ειδικά όταν μιλάμε για το σεξ…
Οι πιο ντροπιαστικές στιγμές στο σεξ για έναν άντρα
Στο σεξ δεν μπορούν να πηγαίνουν όλα όπως τα περιμένουμε. Πολλές φορές θα υπάρχουν απρόοπτα. Κάποιες φορές τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ. Υπάρχουν, όμως, και οι στιγμές που μια μικρή δυσλειτουργία, ή κάτι που σου ‘ρχεται χωρίς να το περιμένεις, μπορεί να προκαλέσει πολλή, πολλή ντροπή. Κι αυτές είναι οι πιο ντροπιαστικές στιγμές στο σεξ για έναν άντρα.

1. Η πρώτη φορά που θα δεις αιδοίο από κοντά
Οι πρώτες φορές γενικά δεν είναι εύκολες, οι σκέψεις στο κεφάλι τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μπορεί να έχεις προετοιμαστεί, μπορεί να έχεις ψάξει πληροφορίες online, μπορεί να έχεις αναγκάσει τους φίλους σου να σου ζωγραφίσουν λεπτομερέστατο χάρτη, αλλά, στην πραγματικότητα, η πρώτη φορά που θα έρθεις αντιμέτωπος με γεννητικά όργανα που δεν είναι δικά σου θα σου μπλοκάρει κάθε εγκεφαλική λειτουργία.

2. Όταν το αλκοόλ καταστρέφει τα πάντα
«Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό». Σταμάτα να λες ψέματα, ξέρεις πολύ καλά τι φταίει. Και σταμάτα να προσπαθείς να κάνεις σεξ αφού έχεις πιει σαν νεροφίδα.

3. Όταν πας να το παίξεις αθλητής…
…και προφανώς αρχίζεις να μουδιάζεις, και νιώθεις την κράμπα να ‘ρχεται, αλλά συνεχίζεις κανονικά, επειδή για κάποιο λόγο προτιμάς να πονάς για δύο μέρες, παρά να παραδεχτείς πως μια στάση σε κάνει να νιώθεις άβολα.

4. Όταν… εχμ, μπαίνει στο παιχνίδι ένα δάχτυλο
Προς απανταχού γυναίκες: Πρώτα ρωτάμε, μετά εξερευνάμε.

5. Όταν η κατάσταση εκεί κάτω θυμίζει ζούγκλα
Η στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις ότι έπρεπε να έχεις πιάσει το ξυράφι νωρίτερα δεν είναι ποτέ ευχάριστη. Κυρίως γιατί το καταλαβαίνεις από τις αντιδράσεις του άλλου ατόμου. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, όσοι το έχουν ζήσει ήδη κρύβουν το πρόσωπό τους.

6. Όταν δεν έχεις γίνει ακόμα εξπέρ στο να βάζεις προφυλακτικό
Από το άνοιγμα της συσκευασίας, μέχρι να δεις προς τα πού ξετυλίγει, μέχρι τον σωστό (και γρήγορο) τρόπο να το φορέσεις, ίσως βιώσεις αρκετές άβολες στιγμές. Και αρκετά πεταμένα προφυλακτικά. Ελπίζουμε, τουλάχιστον, να μην ανοίγεις το περιτύλιγμα με τα δόντια, επειδή είδες να το κάνουν σε κάποια ταινία και σου φάνηκε κουλ.

7. Όταν τον πιάσουν στα πράσα οι γονείς του
Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι κλείνονται σε μοναστήρια και δεν τους βλέπει ξανά το φως του ήλιου. Ή που αποκτούν μερικές σοβαρές σεξουαλικές δυσλειτουργίες στο μέλλον.
 
8. Όταν φάνε αγκωνιά στα αχαμνά κατά λάθος
Πονάει. Τόσο. Πολύ.


Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v