Οι κανόνες του one-night stand

Έκανες το one-night stand. Μετά τι; Ένας οδηγός… σωστής συμπεριφοράς για κάθε (αξιοπρεπή) ξεπέτα.
Οι κανόνες του one-night stand
One-night stand. Ξεπέτα. Οι περισσότεροι το έχουμε κάνει. Είτε ήταν μια απίστευτη, είτε μια απαίσια εμπειρία, όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε πως είναι κάτι πολύ χαλαρό, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη. Υπάρχει, όμως, διαφορά ανάμεσα στο να είσαι χαλαρός και στο να είσαι αναίσθητος. Ορίστε, λοιπόν, οι κανόνες σωστής συμπεριφοράς για μετά το one-night stand.

Αμέσως μετά…

*Όχι αγκαλιές. Υπάρχει ιδρώτας, υπάρχουν κομμένες ανάσες και δεν υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο. Για ποιο λόγο ν’ αρχίσετε τις γλύκες; Κάποιοι μπορεί να γυρίσουν την πλάτη. Κάποιοι θα ανάψουν τσιγάρο και θα υποκριθούν ότι δεν είσαι καν εκεί. Κάνε κι εσύ το ίδιο.

*Αν δεν μπορείς να κρατηθείς, φρόντισε να κάνεις κουβέντα για πράγματα ελαφρά. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις γι’ αυτά που νιώθεις, για όσα σε ανησυχούν ή για το τι σκέφτεσαι να ψηφίσεις στις εκλογές.

*Τέλειωνε. Εντάξει, και το να σηκωθείς αμέσως, να μαζέψεις τα εσώρουχά σου και να φύγεις είναι αγενές, μπορείς να κάτσεις λίγη ώρα, να χαζέψεις στο κινητό σου, να πείτε καμιά κουβέντα να περάσει η ώρα, αλλά μετά θα ξεκουμπιστείς.

Μόλις φτάσεις σπίτι…

*Προαιρετικά, αν έχεις τον αριθμό του άλλου, στείλε ένα μήνυμα που να λέει ότι πέρασες καλά, αλλά μόνο αυτό. Αν σκοπεύεις να στείλεις κάτι μεγαλύτερο από πέντε λέξεις, ξέχνα το.

*Μην μιλήσεις για το σεξ που μόλις κάνατε. Κάποιοι θα σε ρωτήσουν αν σου άρεσε, ή τι σου άρεσε περισσότερο. Δεν έχεις λόγο να τους το κάνεις playback, ας πρόσεχαν καλύτερα την ώρα που το κάνατε.

Μια εβδομάδα μετά…

*Δεν χρειάζεται να γίνεται και κολλητοί. Αν θέλετε να ξαναβρεθείτε, κάντε το. Αν ήσασταν φίλοι από πριν, δεν έχει αλλάξει κάτι. Αν ήταν απλά ένα τυχαίο άτομο που γνώρισες στο Tinder ή σε ένα μπαρ, μπορείς να ξεχάσεις ακόμα κι ότι υπάρχει – μέχρι την επόμενη φορά που θα το κάνετε, τουλάχιστον. Και αν είναι να υπάρξει επόμενη φορά…

*Μίλα ξεκάθαρα. Στείλε μήνυμα και πες ότι θες να κάνετε σεξ. Μην το φέρεις από ‘δω κι από εκεί για να μην θιχτεί η υπόληψή σου και να μην παρεξηγήσει.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v