Να κάνω σεξ μαζί του;

Τον θέλεις. Το κάνεις ή δεν το κάνεις; Ιδού η απορία. Το κάνεις. Δεν υπάρχει καμία απορία, και αν θες σου δίνουμε και λόγους.
Να κάνω σεξ μαζί του;
Τον βλέπεις. Τον κοιτάς επίμονα. Μπορεί και να μιλάτε. Μπορεί να μιλάτε εδώ και καιρό. Το σίγουρο είναι ότι ακόμα δεν έχετε πέσει στο κρεβάτι, και για κάποιο λόγο προσπαθείς να “ζυγίσεις” την κατάσταση: να κάνεις σεξ μαζί του ή όχι; Η σύντομη απάντηση είναι Ναι. Αν νιώθεις πως θέλεις να κάνεις σεξ μαζί του, σταμάτα να το σκέφτεσαι. Ο βασικός λόγος που το σκέφτεσαι, άλλωστε, είναι επειδή αναρωτιέσαι τι θα πει ο κόσμος, κι όταν αρχίσεις να αδιαφορείς γι’ αυτό, η ζωή σου θα γίνει πολύ πιο εύκολη. Θέλεις, όμως, ακόμα να προσπαθήσουμε να σε πείσουμε; Διάβασε παρακάτω όλους τους λόγους (που ήδη ξέρεις, μέσα σου) για τους οποίους πρέπει να κάνεις σεξ μαζί του – και πέταξε μακριά όλες σου τις ενοχές.

1. Το σώμα του σου προκαλεί έντονα… συναισθήματα
Και θέλεις να πάρεις το σώμα του, να το κολλήσεις πάνω στο δικό σου και να το χρησιμοποιήσεις με πολλούς και διάφορους τρόπους. Δεν υπάρχει ντροπή στο σεξ χωρίς κανένα συναισθηματικό ή πνευματικό δέσιμο. Όπως και να το κάνουμε, θα υπάρξουν άνθρωποι που ο μόνος ρόλος τους στην ζωή σου θα είναι εκείνος του sex toy.

2. Ξέρεις πως θα περάσεις καλά
Ακόμα κι αν δεν είναι και ο καλύτερος στο σεξ, περισσότερο θα μετανιώσεις για όλες τις φορές που δεν έδρασες πιο παρορμητικά, παρά για μια μάλλον κακή εμπειρία. Επιπλέον, αναμνήσεις. Οι οποίες αναμνήσεις γίνονται εύκολες φαντασιώσεις.

3. Σε κάνει χαρούμενη
Είναι πιο χαριτωμένος και πιο αποτελεσματικός από οποιοδήποτε αντικαταθλιπτικό. Σου προκαλεί ένα συναίσθημα που είναι κάτι ανάμεσα σε πενθήμερη και χορός σε ταράτσα με τους κολλητούς σου στις τρεις το πρωί. Όρμα του.

4. Τον θες τόσο πολύ που…
…ακόμα κι αν σου λέει πώς πέρασε την μέρα του, το μόνο που θες να κάνεις είναι να τον καταβροχθίσεις. Ναι, είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία για το πώς πήγε στο φούρνο το πρωί να πάρει ψωμί. Κυρίως επειδή τον φαντάζεσαι γυμνό, καλυμμένο με μπισκότα και κουλούρια.

5. Έχει περάσει καιρός
Απλά και ξεκάθαρα. Έχεις καιρό να το κάνεις. Θέλεις να το κάνεις, και πιστεύεις ότι θα ήταν άνετος. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κυνηγήσεις κάτι πιο σοβαρό μαζί του; Προφανώς και όχι.

6. Φιλάει τέλεια
Έχετε κάνει τα φιλιά και κάθε φορά σε αφήνουν στον τόπο. Σαν άνθρωποι που σέβονται τον εαυτό τους, οφείλετε να βγάλετε τα ρούχα σας και να δείτε αν και όλα τα υπόλοιπα θα είναι τόσο εκπληκτικά. Πες ότι κάνεις πείραμα.

7. Επειδή το θες
Το σκέφτεσαι συνέχεια, όταν τρως πρωινό, όταν είσαι στην δουλειά και όταν αυνανίζεσαι. Και ξέρεις πως δεν θα έλεγε όχι. Μην σπαταλάς χρόνο.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v