Τι σημαίνουν οι πιο συχνές γυναικείες φαντασιώσεις;

Σεξ με έναν γοητευτικό άγνωστο, ή και με πολλούς. Σεξ άγριο, κυριαρχικό ή με… κοινό. Τι σημαίνουν οι πιο συχνές σεξουαλικές φαντασιώσεις;
Τι σημαίνουν οι πιο συχνές γυναικείες φαντασιώσεις;
Εδώ στο In2life Σεξ & Σχέσεις, είμαστε θερμοί υποστηρικτές της απενεχοποίησης των σεξουαλικών φαντασιώσεων. Όλοι οι άνθρωποι τις έχουμε, όλοι τις απολαμβάνουμε, και όλοι έχουμε βιώσει μερικές που μπορεί να μας άφησαν λιγάκι… έκπληκτους. Ποιες είναι, όμως, οι πιο συχνές φαντασιώσεις που έχουν οι γυναίκες, και τι μπορεί να σημαίνουν κατά βάθος; Ας ρίξουμε μια ματιά…

1. Ο ιδανικός εραστής
Η εικόνα ενός γοητευτικού, παθιασμένου άντρα, μπορεί να πάρει πολλές μορφές: μπορεί να είναι κάποιος διάσημος, ή μπορεί να είναι ένας σέξι άγνωστος. Άλλες φορές, μπορεί να είναι και ο ίδιος ο σύντροφος της γυναίκας, απλά με διαφορετικό ρόλο. Ίσως να είναι πιο επιθετικός, ίσως πιο ρομαντικός απ’ ό,τι συνήθως. Η φαντασίωση αυτή έχει να κάνει με όλα αυτά που η γυναίκα νιώθει πως δεν βιώνει αρκετά στο σεξ, και ο ιδανικός εραστής δεν πρόκειται να της στερήσει τίποτα.

2. Δύο (ή περισσότεροι) ιδανικοί εραστές
Διπλή απόλαυση, διπλή ευχαρίστηση. Μπορεί ένα τρίο να μην είναι στην λίστα με τις προτεραιότητες κάποιας γυναίκας, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η ιδέα δεν την ιντριγκάρει. Πάντως, αν μια δεσμευμένη γυναίκα φαντασιώνεται πως κάνει σεξ με τον σύντροφό της και έναν άλλον άντρα (ή και γυναίκα), αυτό δεν σημαίνει πως η σχέση της δεν την ικανοποιεί. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, το να βάζουμε τον εαυτό μας στον “πρωταγωνιστικό ρόλο” ενός τρίο, με δύο άτομα να λατρεύουν το σώμα μας, δεν ακούγεται και τόσο άσχημο.

3. Σεξ με άλλη γυναίκα
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την σεξουαλικότητα μιας γυναίκας; Τίποτα, πιθανότατα. Απλά ότι μερικές φορές, το μυαλό (και το σώμα) γλιστρούν πάνω στην κλίμακα του Κίνσεϊ, και αναρωτιούνται πώς θα ήταν μία διαφορετική από τα συνηθισμένα περιπέτεια. Επιπλέον, μια τέτοια φαντασίωση είναι η απόλυτη απόδειξη ενός ανοιχτού μυαλού, χωρίς ταμπού!

4. Παιχνίδια κυριαρχίας
Οι φαντασιώσεις, που μπορεί να καλύπτουν όλο το φάσμα του BDSM, και να ποικίλουν σε ένταση, έχουν τόσα πολλά νοήματα, όσες και οι διαφορετικές σκηνές που μπορείτε να “παίξετε” στην σκέψη σας. Αν φαντάζεστε ότι υποτάσσεστε, ίσως νιώθετε την ανάγκη να αφήσετε εντελώς τον έλεγχο πάνω στον σύντροφό σας. Αν σκέφτεστε πως είστε μια ισχυρή dominatrix, μπορεί να θέλετε να αναλάβετε τα ηνία και να νιώσετε για λίγο την γλύκα της κυριαρχίας.

5. Επιδειξιμανία και ηδονοβλεψία
Η ηδονοβλεψία δεν είναι και τόσο σπάνιο φετίχ, αν το καλοσκεφτούμε. Πάνω της βασίζεται ολόκληρη η βιομηχανία του πορνό. Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μάλιστα, το πώς (στερεοτυπικά) η επιδειξιμανία θεωρείται θηλυκού γένους, ενώ η ηδονοβλεψία κάτι που κάνουν συνήθως οι άντρες. Ζούμε, όμως, στο 2015, και αυτοί οι απαρχαιωμένοι ρόλοι έχουν προ πολλού καταρριφθεί. Άρα, είτε έχετε περιέργεια για το πώς θα ήταν αν αναλαμβάνατε τον ρόλο μιας καυτής στρίπερ ή πώς θα ήταν να παρακολουθείτε μέσα από τις σκιές τον σύντροφό σας (ή και άλλους ανθρώπους) να κάνουν σεξ, ενδώστε και απολαύστε ελεύθερα!




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v