Γυναικείος αυνανισμός: Εννιά… καυτά tips

Οι γυναίκες αυνανίζονται. Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε, ας δούμε μερικούς τρόπους για να κάνετε κάθε φορά… αξέχαστη.
Γυναικείος αυνανισμός: Εννιά… καυτά tips
Για κάποιον λόγο που κανείς δεν μπορεί πλέον να κατανοήσει, υπάρχει ακόμα ο μύθος ότι οι γυναίκες δεν αυνανίζονται – ή έστω τόσο συχνά όσο οι άντρες. Ο γυναικείος αυνανισμός εξακολουθεί ακόμα να είναι θέμα κάπως ταμπού σε αρκετές παρέες. Αλλά, όπως έχουμε πει εδώ και εδώ και εδώ, ο αυνανισμός δεν είναι ντροπή, και τον στηρίζουμε. Οπότε, ας δούμε μερικές σέξι συμβουλές που θα κάνουν τον… προσωπικό χρόνο κάθε γυναίκας εκρηκτικό.

1. Βολέψου
Φτιάξε ατμόσφαιρα με όποιον τρόπο θες. Μπορείς να χαμηλώσεις τα φώτα, να ανάψεις κεριά, ή απλά να πέσεις στο κρεβάτι και να ξεχάσεις τι υπάρχει γύρω σου. Κάνε ένα ντους από πριν για να χαλαρώσεις, φόρεσε τα αγαπημένα σου εσώρουχα· ό,τι χρειάζεσαι για να αισθανθείς σέξι.

2. Κλείσε το κινητό
Δεν θες να σε διακόψει κάποιος ενώ προσπαθείς να περάσεις καλά, γι’ αυτό προτείνουμε το κινητό σου να είναι παρατημένο σε μια γωνία και κλειστό. Με την ίδια λογική, αν δεν μένεις μόνη, προσπάθησε να κάνεις την δουλειά σου όταν δεν θα είναι κάποιος άλλος στο σπίτι, ώστε να μπορείς να… εκφραστείς ελεύθερα.

3. Χρησιμοποίησε λιπαντικό
Μην υποτιμάς αυτή την εφεύρεση, ειδικά αν σκοπεύεις να περάσεις αρκετή ώρα παίζοντας με τον εαυτό σου. Υπάρχουν διάφορα είδη λιπαντικών, και αξίζει να πειραματιστείς μέχρι να βρεις ποιο σε κάνει πραγματικά να νιώθεις καλά. Οι οργασμοί σου δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιοι.

4. Χρησιμοποίησε και παιχνίδια
Κανείς δεν πρόκειται να σε κρίνει αν θες να κάνεις τα πράγματα πιο έντονα με λίγη βοήθεια. Πόσο μάλλον, έχεις πραγματικά τόσες πολλές επιλογές, που μπορούν να ικανοποιήσουν πρακτικά κάθε ερωτογενή σου ζώνη. Σταμάτα να ντρέπεσαι, και επένδυσε σε ένα παιχνίδι που θα κάνει τους οργασμούς σου να έχουν δικούς τους οργασμούς.

5. Αργά και υπομονετικά
Σίγουρα, μερικές φορές χρειάζεσαι «ένα στα γρήγορα» για να χαλαρώσεις το μυαλό σου. Αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να μάθεις για το edging ή – με πιο απλά λόγια – την τέχνη της καθυστέρησης. Όταν νιώθεις τον οργασμό να έρχεται, σταμάτα αυτό που κάνεις, αφοσιώσου σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός σου μέχρι να ηρεμήσεις, και πάλι απ’ την αρχή. Προσπάθησε να μην είσαι άπληστη, και μετά από μερικές φορές θα έχεις τον πιο έντονο οργασμό της ζωής σου!

6. Εξερεύνησε
Ναι, θεωρητικά ο σκοπός είναι ο οργασμός, και είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρο το πώς θα φτάσεις εκεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να παραμελείς το υπόλοιπο σώμα σου. Μπορεί να έχεις σημεία-κουμπιά που να μην είχες ανακαλύψει. Μην σταματάς μέχρι να μην έχεις αφήσει ούτε σπιθαμή του κορμιού σου παραπονεμένη.

7. Δες πορνό
Γιατί να το απολαμβάνουν μόνο οι άντρες; Αν μια ερωτική ταινία μπορεί να κάνει την εμπειρία σου πιο… δυνατή, βρες αυτό που σου αρέσει, πάτα play και ξεκίνα. Πόσο μάλλον, μπορεί να σου δώσει αρκετές ιδέες.

8. Άλλαξε στάση
Γιατί όχι; Το κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί να μην το κάνεις και μόνη σου;

9. Μπες στη μπανιέρα
Ζεστό νερό, χαλάρωση, και λίγη αγάπη για τον εαυτό σου. Για να μην μιλήσουμε για το πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις με το τηλέφωνο του ντους. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, θα τα ανακαλύψεις μόνη σου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v