Οι στάσεις του σεξ που λατρεύουν οι γυναίκες

Δεν είναι περίπλοκες στάσεις του Κάμα Σούτρα, ούτε ταντρικά μυστικά με αναπνοές. Οι έξι δημοφιλέστερες στάσεις του σεξ για τις γυναίκες κάνουν… απλά τα πράγματα.
Οι στάσεις του σεξ που λατρεύουν οι γυναίκες
Ας είμαστε ειλικρινείς: Όσο πλάκα και αν έχουν οι περίπλοκες στάσεις του Κάμα Σούτρα και ο ανατολίτικος μυστικισμός του ταντρικού σεξ, το ζητούμενο για τις περισσότερες γυναίκες είναι ο οργασμός κατά τη διάρκεια του σεξ. Κι αυτός επιτυγχάνεται συνήθως με δοκιμασμένες συνταγές, όταν το μυαλό σου δεν είναι επικεντρωμένο στο να ισορροπήσει το σώμα σου στον αγκώνα, αλλά στο να απολαύσει καλύτερα τη διαδικασία. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η λίστα η οποία ακολουθεί, με τις top στάσεις του σεξ για τις γυναίκες, δεν περιέχει ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Το ιεραποστολικό: Είπαμε, δεν θα σας εκπλήξουμε. Έρευνες επί ερευνών δείχνουν, εδώ και χρόνια, ότι η στάση που προτιμά η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών είναι η παραδοσιακή ιεραποστολική. Κι αυτό, όχι από έλλειψη φαντασίας ή ενέργειας, αλλά επειδή οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν ότι ερεθίζονται από την εγγύτητα και την οικειότητα που αντιπροσωπεύει.

Η ανάποδη καουμπόισσα: Η γνωστή στάση στην οποία ο άνδρας είναι ξαπλωμένος και η γυναίκα επάνω του, κοιτάζοντας προς τα πόδια αντί προς το κεφάλι του, είναι εκείνη που σύμφωνα με τους σεξολόγους εξασφαλίζει την μέγιστη τριβή στην κλειτορίδα, πράγμα που σημαίνει εγγυημένο οργασμό για την γυναίκα.

Στα τέσσερα: Εκτός του ότι είναι σούπερ σέξι (κάποια αρχέγονα ένστικτα πρέπει να παίζουν εδώ τον ρόλο τους), η στάση αυτή αφήνει ελεύθερα τα χέρια του συντρόφου να ασχοληθούν με την κλειτορίδα ή το στήθος της, και επίσης δίνει στη γυναίκα τη δυνατότητα να ελέγξει την ταχύτητα και το βάθος της διείσδυσης. Βέβαια, επειδή η κλειτορίδα δεν ερεθίζεται, η σεξολόγος Gloria Brame διευκρινίζει ότι «σπανίως επιτυγχάνεται σε αυτή τη στάση οργασμός αν ο σύντροφος δεν… βάλει ένα χεράκι μπροστά».



Η γυναίκα από πάνω: Άλλη μία κλασική στάση που έρχεται (θα πιστεύατε πρώτη, αλλά στην πραγματικότητα) δεύτερη στις δημοσκοπήσεις είναι αυτή που δίνει επίσης στη γυναίκα τον έλεγχο ταχύτητας, βάθους διείσδυσης κλπ. «Είναι, όμως, σημαντικό» διευκρινίζει η σεξολόγος Gloria Brame, «να συμμετέχει και ο άνδρας, για παράδειγμα πιάνοντας τους γοφούς της και κουνώντας τους πάνω κάτω».

Το κουτάλι: Η γνωστή και μη εξαιρετέα «πλαγιαστή» στάση αρέσει στις περισσότερες γυναίκες, όχι μόνο για την αγκαλιά που προϋποθέτει (παίζει κι αυτή τον ρόλο της) αλλά και γιατί ερεθίζει το μπροστινό τμήμα του κόλπου, όπου βρίσκονται οι περισσότερες νευρικές απολήξεις. Επιπλέον… στενεύει τα περιθώρια, με αποτέλεσμα να κάνει την διείσδυση πολύ απολαυστικότερη.

Το ιεραποστολικό με τα πόδια στους ώμους του άνδρα: Το μέγιστο βάθος διείσδυσης, αλλά και ο μεγαλύτερος δυνατός ερεθισμός του σημείου G επιτυγχάνεται στη στάση όπου η γυναίκα είναι ξαπλωμένη, με τους αστραγάλους της στους ώμους του παρτενέρ της. Το ίδιο βάθος στη διείσδυση μπορεί να επιτευχθεί και αν η γυναίκα λυγίσει τα γόνατά της και ακουμπήσει τα πέλματά της στο στήθος του άνδρα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v