5 ιδέες για να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή

Μήπως νιώθετε ότι η σεξουαλική ζωή σας έχει βαλτώσει και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο; Αυτές οι ιδέες ίσως είναι ό,τι ακριβώς ψάχνατε!
5 ιδέες για να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή
Λέγεται πως υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπου όταν μιλάμε για σεξ: αυτοί που βολεύονται, και αυτοί που ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Όσοι προτιμούν να μένουν πιστοί στην πεπατημένη και να απολαμβάνουν την συνήθεια. Οι υπόλοιποι έχουν σκοπό της ζωής τους να εκπλήσσουν τον εαυτό τους και τον παρτενέρ τους.
 
Αν νιώθετε, λοιπόν, πως έχετε βολευτεί στην πρώτη κατηγορία, αλλά σας λείπει λιγάκι και το κυνήγι της περιπέτειας, ορίστε μερικοί (αρκετά απλοί) τρόποι να δώσετε μια νέα πνοή στην ερωτική ζωή σας.

1. Κάντε το έξω
Αν δεν είναι του στυλ σας να κυλιέστε γυμνοί στα γρασίδια ή στο πάρκο – γιατί κανείς δεν ξέρει τι υπάρχει στα γρασίδια, και γιατί το πάρκο έχει φύλακες – μπορείτε να το δοκιμάσετε σε έναν πολύ πιο σκοτεινό, γεμάτο χώρο: στο κλαμπ. Χωθείτε σε μια γωνιά που κανείς δεν θα σας προσέξει, ενώ όλοι χορεύουν, και ξεδώστε.

2. Πιάστε τα παιχνίδια
Αν δεν νιώθετε έτοιμοι να κάνετε δημόσιο σεξ, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να κάνετε το παιχνίδι σας πιο πικάντικο. Δονητές, ένα φίμωτρο με μπάλα, κάποιο μαστίγιο ή μερικές χάντρες και μόλις αποκτήσατε ένα σωρό νέες… δραστηριότητες που θέλετε να δοκιμάσετε.

3. Φορέστε μια περούκα
Διαλέξτε όποιο χρώμα θέλετε. Αν ξέρετε ότι ο σύντροφός σας έχει ένα (κρυφό) φετίχ για ένα συγκεκριμένο χρώμα μαλλιού, μεταμορφωθείτε στην γυναίκα των φαντασιώσεών του για ένα βράδυ. Προσθέστε και λίγα παιχνίδια ρόλων, και η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη.

4. Στο σπίτι των γονιών σου
Δεν υπάρχει τίποτα πιο άτακτο από το να κάνεις σεξ ενώ ξέρεις πως μπορούν να σε πιάσουν στα πράσα. Και, ταυτόχρονα, δεν υπάρχει τίποτα πιο τολμηρό από το να το κάνεις στο παιδικό σου δωμάτιο – το μέρος, δηλαδή, που δεν μπορούσες να φέρεις κανέναν παλιά, γιατί οι γονείς σου καραδοκούσαν. Και μόνο από τον ενθουσιασμό, θα το ευχαριστηθείτε διπλά.

5. Γίνετε άλλοι
Γιατί να μην πάρετε την ιδέα της περούκας και να την… αναπτύξετε λίγο. Κανονίστε να συναντηθείτε σε ένα μπαρ. Ντυθείτε διαφορετικά από το συνηθισμένο. Κοιτάξτε ο ένας τον άλλον, ανταλλάξτε (ψεύτικα) ονόματα και στήστε ένα ολόκληρο σκηνικό, όπου οι δύο πρωταγωνιστές σας έχουν μία και μόνο νύχτα πάθους. Αυτά τα παιχνίδια ταυτότητας μπορούν να είναι άκρως ερωτικά και φρέσκα, αλλά και πολύ διασκεδαστικά.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v