Οι στάσεις του σεξ που λατρεύουν οι άντρες

Θέλετε να «ανάψετε» τον σύντροφό σας στο κρεβάτι; Δείτε ποιες στάσεις λατρεύουν οι άνδρες και γιατί και… πάρτε θέση.
Οι στάσεις του σεξ που λατρεύουν οι άντρες
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Όσο δύσκολη είναι η γυναικεία ευχαρίστηση στο σεξ, άλλο τόσο εύκολη είναι η ανδρική. Μην το πάρετε στραβά, οι άνδρες είναι φύσει πολύ πιο βολικοί στο κρεβάτι. Όμως αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να (του) κάτσετε στα αυγά σας.

Συγκεκριμένες στάσεις φαίνεται να τους αρέσουν περισσότερο από άλλες, για ένα σωρό λόγους. Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές και για ποιον λόγο είναι τόσο δημοφιλείς στο ανδρικό φύλο.

Γυναίκα από πάνω
Απλά τα πράγματα, εσείς είστε από πάνω, εκείνος είναι αραχτός, εσείς κάνετε ότι θέλετε, εκείνος σιγοντάρει με μια ελαφριά κίνηση λεκάνης και ενίοτε πασπατεύει τις ερωτογενείς σας ζώνες – ξέρετε ποιες.
Γιατί του αρέσει: Γιατί πολύ απλά, απαιτεί την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια, ενώ προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση (αρκεί να βρείτε τον ρυθμό) και όμορφα αξιοθέατα.

Ανάποδη καουμπόισσα
Κάπως πιο σύνθετο από το woman on top, απαιτεί από εσάς να του γυρίσετε την πλάτη και να έχει φόρα παρτίδα τα οπίσθιά σας και την πλάτη σας.
Γιατί του αρέσει: Και πάλι, αφήνει σε εσάς το πάνω χέρι για να αναλάβετε δράση, ενώ εκείνος ξεκουράζεται και το ευχαριστιέται. Στα μπόνους, ότι προσφέρει τη θέα του doggy style, χωρίς την προσπάθεια που απαιτεί η συγκεκριμένη στάση.

Doggie Style
Σταθερή αξία σε κάθε ταινία πορνό που σέβεται τον εαυτό της και μια από τις πλέον αγαπημένες στάσεις στο σεξ, και για τα δύο φύλα. Εσείς στα τέσσερα, εκείνος από πίσω. Έδεσε το γλυκό.
Γιατί του αρέσει: Γιατί απολαμβάνει σε πρώτο πλάνο τα οπίσθιά σας, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα να σας πει ένα σωρό πράγματα χωρίς να ανησυχήσει αν θα γελάσετε στα μούτρα του ή αν θα κάνετε κάποια περίεργη γκριμάτσα μορφασμό. Επίσης, τη στιγμή που σας έχει στα τέσσερα έχει τον απόλυτο έλεγχο γεγονός που τον… ανεβάζει ηθικά (και οργανικά) ενώ στα μπόνους της συγκεκριμένης στάσης συγκαταλέγεται και η δυνατότητα για το λεγόμενο spanking a.k.a σκαμπιλάκια και η δυνατότητα έναρξης πρωκτικού με ελάχιστη μετακίνηση.

Στα όρθια
Εσείς όρθια με ελαφριά κλίση προς κάποιον τοίχο ή πόρτα ή στον πάγκο της κουζίνας, εκείνος από πίσω σας να κάνει τη δουλειά του.
Γιατί του αρέσει: Γιατί η εν λόγω στάση είναι ίσως η πιο αντιπροσωπευτική του «σε θέλω εδώ και τώρα» και παράλληλα έχει παίξει σε κάθε ερωτική σκηνή κινηματογράφου, με αποτέλεσμα να συνδέεται στο μυαλό του άνδρα με το «σεξ θέλω, τώρα το θέλω». Και αυτό είναι σίγουρα κάτι που τον εξιτάρει.

Tip: Αν έχετε τίποτα τακούνια σε κοντινή απόσταση φορέστε τα. Θα το ευχαριστηθείτε περισσότερο χωρίς να πιαστούν οι γάμπες σας.

Κουτάλι
Το σκηνικό γνώριμο: Εσείς ξάπλα στο πλευρό, εκείνος επίσης ξάπλα από πίσω σας.
Γιατί του αρέσει: Γιατί έτσι έρχεται πιο κοντά σας (σωματικά και ψυχικά) χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, ούτε από πλευράς του ούτε από πλευράς σας. Γενικά, η εν λόγω στάση χαρακτηρίζεται και ως «στάση του τεμπέλη», αλλά ένα είναι σίγουρο: ότι θα την ευχαριστηθεί στο έπακρο για την άνεση που του προσφέρει.

Παραλλαγή ιεραποστολικής στάσης
Αντί της – ενίοτε βαρετής – για εκείνον κλασσικής ιεραποστολικής, η συγκεκριμένη στάση απογειώνει το ενδιαφέρον του και τα... πόδια σας σε σχήμα V, ενώ εκείνος στηρίζεται τοποθετώντας τους δικεφάλους του κάτω από τα γόνατά σας.
Γιατί του αρέσει: Γιατί επιτυγχάνεται πολύ βαθύτερη διείσδυση έναντι της κλασσικής ιεραποστολικής και ασκείται μεγαλύτερη πίεση στο πέος του σε σχέση με την κλασσική ιεραποστολική. Δίδυμο – φωτιά για τη μέγιστη ανδρική ευχαρίστηση.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v