Τα 9 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πεις στο σεξ

Τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσες να πεις πάνω στο σεξ. Και όχι, το να επικαλείσαι το όνομα του Κυρίου επί ματαίω δεν είναι ένα από αυτά.
Τα 9 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πεις στο σεξ
Όλοι μπορεί να χάσουμε τον έλεγχο πάνω στο σεξ μερικές φορές. Δεν είναι αφύσικο. Μερικές φορές, το μυαλό μας μπορεί να τρέχει κάπου αλλού, κάποιες άλλες να είμαστε υπερβολικά μεθυσμένοι για να καταλάβουμε τι λέμε. Υπάρχουν, όμως, μερικές φράσεις που ποτέ, και εννοούμε ποτέ, δεν πρέπει να ξεστομίσεις ενώ το κάνεις.

Είναι μέσα;
Μερικοί (δηλαδή, οι περισσότεροι) άντρες έχουν πρόβλημα με το πέος τους, άσχετα του μεγέθους. Αν το πεις αυτό σε κάποιον, μην περιμένεις σεξ. Βέβαια, για να το έχεις πει, λογικά είσαι τόσο κακός άνθρωπος, που θα απαντήσεις πως «Ούτως ή άλλως, αυτό δεν θα μετρούσε για σεξ». Σου θυμίζουμε άλλη μια φορά πόσο κακός άνθρωπος είσαι.

Κοντεύεις;
Υπάρχει μια λέξη για ανθρώπους σαν εσένα, και η λέξη αυτή είναι εκβιαστές. Το σεξ υποτίθεται ότι σας φέρνει πιο κοντά. Γιατί βιάζεσαι τόσο πολύ να το τελειώσεις; Τι έχεις κανονίσει μετά; Θα προτιμούσες κάποιον με πρόωρη εκσπερμάτωση; Και, μια που το ‘φερε η κουβέντα…

Αυτό ήταν;
Μην προσπαθείς να υποκριθείς ότι ποτέ δεν έκανες σεξ που είχε διάρκεια μικρότερη κι από ένα βίντεο στο Instagram, όλοι το έχουμε πάθει. Αντί να παραπονιέσαι, κάντε διάλειμμα, ενυδατωθείτε και ξεκινήστε τον επόμενο γύρο!

Νομίζεις ότι πάχυνα;
Πόσο χαμηλά θα πέσει η ανάγκη σου για επιβεβαίωση, όταν ζητάς επιβεβαίωση κατά την διάρκεια της απόλυτης επιβεβαίωσης; Κάνει ήδη σεξ μαζί σου! Για ποιο λόγο να απασχολείται με το αν πάχυνες;

Ο πρώην μου έκανε…
Όχι. Όχι, όχι, δεν με ενδιαφέρει τι έκανε ο πρώην σου, δεν θέλω να σκέφτομαι τον πρώην σου ενώ κάνουμε σεξ, και δεν θέλω να τον σκέφτομαι γενικά. Αν σου λείπουν τόσο πολύ αυτά που σου έκανε, μπορείς να πας να κάνεις σεξ μαζί του. Βασικά, όχι, κάτσε εδώ και μπορείς απλά να μου πεις τι θέλεις με έναν τρόπο που δεν θα με τραυματίσει ψυχολογικά.

*μωρουδιακές φωνές*
Πέρασε έξω, σε παρακαλώ.

Πήρα τηλέφωνο κι έναν φίλο μου…
Ναι, εντάξει, να το συζητήσουμε—τι; Είναι ήδη έξω από την πόρτα; Και γιατί μου το λες τώ—
(Μπορείς να επιστρέψεις στο δεύτερο παράδειγμα για να δεις ξανά την λέξη που χρησιμοποιούμε για ανθρώπους σαν εσένα.)

Πού πιστεύεις ότι πηγαίνουμε όταν πεθαίνουμε;
Στο ίδιο μέρος που πήγε η λίμπιντό μου.

Μ’ αγαπάς;
Το σημαντικό είναι να μάθεις ν’ αγαπάς πρώτα εσύ τον εαυτό σου.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v