Οι πιο περίεργοι νόμοι για το σεξ

Υπάρχουν κάποια μέρη στον κόσμο που το σεξ μπορεί να σε στείλει στην φυλακή. Επειδή δεν είναι να παίζουμε με αυτά, ας ενημερωθούμε.
Οι πιο περίεργοι νόμοι για το σεξ
Μπορεί το σεξ να μας στείλει στην φυλακή; Η απάντηση είναι ναι, με τρόπους εξωφρενικά πιο περίεργους από ό,τι μπορούσαμε να φανταστούμε. Επίσης, δεν μένουμε έκπληκτοι που οι περισσότεροι από αυτούς τους θεότρελους νόμους προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για τις χρήσιμες αυτές πληροφορίες που θα σας αναφέρουμε παρακάτω, έχουμε να ευχαριστήσουμε την σελίδα Weird Sex Laws, που έκανε το κοινωνικό έργο να μας ενημερώσει και να μας προστατέψει.

Σημείωση: Αν ταξιδεύετε για Αμερική, προσέξτε πόσα ερωτικά βοηθήματα θα πάρετε μαζί.

- Στο Λονδίνο είναι παράνομο να κάνεις σεξ πάνω σε παρκαρισμένη μηχανή. Ο νόμος δεν αναφέρει τίποτα για μηχανή εν κινήσει, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα προτείναμε.
 
- Στην Αλαμπάμα, τα ερωτικά βοηθήματα είναι παράνομα. Απαγορευμένα. Για πιο ελαστικές πολιτείες, κατευθυνθείτε στην Αριζόνα, όπου ο νόμος τραβάει κόκκινη γραμμή στους δύο δονητές. Το σούπερ συντηρητικό Τέξας, από την άλλη, επιτρέπει μέχρι και έξι. Μπράβο στο Τέξας.

- Αλαμπάμα ξανά: είσαι γυναίκα και θέλεις να κάνεις σεξ; Καλύτερα να μην το ψάξεις κοντά σε τραπέζι μπιλιάρδου, θα σε μπουζουριάσει η αστυνομία.

- Οτιδήποτε κι αν κάνετε, στο Μπέικερσφηλντ της Καλιφόρνια δεν μπορείτε να κάνετε σεξ με τον Σατανά, εκτός κι αν φοράτε προφυλακτικό. Τα δαιμονικά σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα δεν είναι αστείο, εντάξει;

- Στην Ιντιάνα απαγορεύεται το στοματικό σεξ. Καθόλου. Ούτε λίγο. Θα πάτε φυλακή. Επίσης, είναι εξαιρετικά παράνομες οι δημόσιες στύσεις. Ελέγξτε τον εαυτό σας, για όνομα του Θεού.

- Στην άλλη πλευρά του πλανήτη, στην Κίνα, απαγορεύεται ρητά μία γυναίκα να κυκλοφορεί γυμνή μέσα σε δωμάτια ξενοδοχείου. Ευτυχώς, ο νόμος τους επιτρέπει να βγάζουν τα ρούχα τους όταν κάνουν μπάνιο.

- Πίσω στην Αμερική, και στην Μινεσότα ούτε να σκεφτείτε να κάνετε σεξ με ζωντανό ψάρι. Επαναλαμβάνουμε, σεξ με ζωντανό ψάρι.

- Στην ίδια πολιτεία, μια γυναίκα μπορεί κυριολεκτικά να σηκωθεί και να καλέσει τον δικηγόρο της αν η ανάσα του άντρα της βρωμάει σκόρδο, κρεμμύδι ή σαρδέλες. Προτεινόμενη παραλλαγή για την Ελλάδα: ποινικοποιήστε τα φιλιά μετά από τζατζίκι.

- Στην Νεμπράσκα είναι έγκλημα να παντρευτείτε αν έχετε γονόρροια.
 
- Στο Γουινσκόνσιν, ένας άντρας που κάνει σεξ με μία γυναίκα δεν μπορεί, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, να πυροβολήσει με το όπλο του την στιγμή που η γυναίκα του φτάνει σε οργασμό. Τότε, γιατί να κάνεις καν σεξ; Σεμνότυφοι.

- Ταϊλάνδη: Αν ένας άντρας κάνει σεξ με θηλυκό σκύλο, πληρώνει πρόστιμο. Αν ο εν λόγω σκύλος βρίσκεται σε αναπαραγωγική περίοδο, το πρόστιμο μεγαλώνει. Δίκαια πράγματα.
 
- Στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, απαγορεύεται να κάνεις σεξ στα σκαλιά της εκκλησίας, μετά την δύση του ηλίου. Άλλος ένας τρόπος να εκμεταλλευτείτε τις πρωινές σας ώρες.
 
- Στο εντελώς οπισθοδρομικό Κεντάκι, το μακρύ χέρι του νόμου δεν πιάνει μόνο τους ανθρώπους, αλλά και τα κατοικίδια, καθώς είναι παράνομο για έναν σκύλο να παρενοχλήσει άνθρωπο. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο Κεντάκι και ο γείτονάς σας έχει από εκείνα τα ενοχλητικά σκυλιά, ψεκάστε λίγες φερομόνες στο πόδι σας και καλέστε την αστυνομία.

Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v