Οι πιο μισητές στάσεις στο σεξ

Υπάρχουν στάσεις που θα σε κάνουν να τρελαθείς, και μετά υπάρχουν στάσεις που θα σε κάνουν να θες να ξεχάσεις το σεξ για πάντα.
Οι πιο μισητές στάσεις στο σεξ
Υπάρχουν πράγματα στο σεξ που λατρεύονται σχεδόν από όλους. Έπειτα υπάρχουν αυτά υποτίθεται είναι φανταστικά, αλλά στην πράξη αναρωτιέσαι τι πάει λάθος. Και μετά υπάρχουν κι αυτά που μας κάνουν να θέλουμε να φορέσουμε τσίγκινο εσώρουχο και να κλειστούμε σε μοναστήρι. Αυτές είναι οι επτά – κατά γενική ομολογία – πιο μισητές στάσεις στο σεξ.

1. Ανάποδη καουμπόισσα: Οι γυναίκες έχουν καλό λόγο την μισούν, κι αυτός ο λόγος λέγεται οπίσθια. Είναι απ’ τις λίγες στάσεις που η γυναίκα είναι απόλυτα (και εννοούμε απόλυτα) εκτεθειμένη στα αχόρταγα μάτια του άντρα. Πέρα από αυτό, όμως, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος – ειδικά αν η καουμπόισσα νιώθει πως είναι σε ροντέο – να υπάρξουν τραυματισμοί, λόγω της άβολης θέσης που βρίσκεται το πέος.

2. Στα όρθια: Μια στάση που λατρεύουν οι σκηνοθέτες, και με καλό λόγο. Οι περισσότερες ηθοποιοί ζυγίζουν 45 κιλά και οι άντρες ηθοποιοί λιώνουν στο γυμναστήριο. Για εμάς τους φυσιολογικούς ανθρώπους, το σεξ στα όρθια είναι λιγότερο απόλαυση και περισσότερο γυμναστική. Το ίδιο ισχύει και για ένα άλλο κινηματογραφικό φαβορί, το σεξ στον πάγκο της κουζίνας. Άβολο, επίπονο, και ένας θεός ξέρει πότε ήταν η τελευταία φορά που καθαρίσαμε αυτόν τον πάγκο.

3. Στο ντους: Με απλά λόγια, μπορεί να γλιστρήσεις και να πεθάνεις. Είστε και οι δύο βρεγμένοι, τα σαπούνια τρέχουν, το νερό μπαίνει στα μάτια και μια στραβή κίνηση είναι το μόνο που χρειάζεται για να καταλήξετε με μώλωπες.

4. Squats: Η γυναίκα από πάνω. Μέχρι εδώ τέλεια. Ο ρυθμός καλός. Και ξαφνικά, αποφασίζει να βάλει τα πόδια της δίπλα απ’ τα μπούτια του άντρα, να σκύψει από πάνω του και να ανεβοκατεβαίνει, ακριβώς σαν να κάνει squats. Και ο άντρας αρχίζει να απαγγέλει από μέσα του το Πάτερ Ημών για να μην, εμ, σπάσει.

5. Στο πλάι: Εναλλακτικός τίτλος, ‘Είμαστε παντρεμένοι 20 χρόνια και μερικές φορές μ’ αρέσει να την πασπατεύω στον ύπνο της’. Όποιος αποφάσισε κάποτε ότι αυτή η στάση βολεύει – και είναι και σέξι – χρειαζόταν ένα χαστούκι.
 
6. Ιεραποστολικό: Κι όμως, η πιο κλασική και δοκιμασμένη στάση βρίσκεται σε αυτήν την λίστα, μιας και δεν είναι λίγα τα… προβλήματα που έχουν αναφερθεί. Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι η μόνη στάση που η μεγάλη σωματική διαφορά ανάμεσα στον άντρα και την γυναίκα φαίνεται, και κάνει τα πράγματα δύσκολα. Και, λόγω του ότι δεν επιτρέπει την απόλυτη διείσδυση, μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στο ηθικό ενός άντρα που δεν δουλεύει και με το πιο μεγάλο εργαλείο στην εργαλειοθήκη. Ή, όπως δηλώνουν οι περισσότεροι, καταντάει γρήγορα βαρετό.

7. Οτιδήποτε έχεις δει σε πορνό: Αεροπλανικά κόλπα, όρθιο 69 και κάθε λογής πράγματα που απαιτούν να κάνεις διατάσεις πριν την πράξη. Ίσως να φαίνονται ωραία στην κάμερα, αλλά πάμε στοίχημα πως στην πραγματικότητα θα καταλήξουν να είναι μία από τις πιο ντροπιαστικές σου ερωτικές περιπέτειες. Μιλάμε για επίπεδα ντροπής που δεν θα μπορείς να συζητάς ούτε με τους φίλους σου για να γελάτε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v