ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Πότε πεθαίνει το σεξ;

Αυτό και άλλα εξίσου ενδιαφέροντα ερωτήματα υπόσχεται να απαντήσει το 2ο Μεσογειακό Συνέδριο για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα & Αναπαραγωγή στις 3 και 4 Απριλίου.

Πότε πεθαίνει το σεξ;

Το σεξ δεν πεθαίνει ποτέ! Για να πεθάνει το σεξ σημαίνει ότι ο άνθρωπος έχει σταματήσει να το θέλει. Σε αυτή την περίπτωση έχει σταματήσει να θέλει την ίδια τη ζωή. Δυσκολίες υπάρχουν. Υπάρχουν διακυμάνσεις. Περίοδοι που είμαστε πιο ερωτικοί και περίοδοι που «πέφτουμε». Σίγουρα υπάρχουν αιτίες. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα οργανικά ή και ψυχολογικά. Συγκρούσεις μέσα στο γάμο. Διαφωνίες και εντάσεις.

Τέτοιου τύπου θέματα μπορούν να δημιουργήσουν ερωτική αδιαφορία και κατ’ επέκταση και σεξουαλική αδιαφορία. Αυτά, όμως, είναι προβλήματα που λύνονται. Δεν μιλάμε για περίπτωση άνδρα ή γυναίκας που έχουν «ακρωτηριαστεί» και δεν μπορούν να κάνουν σεξ. Η περίοδος του γάμου όπου τα ζευγάρια συχνά χάνουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα λόγω του ότι παγιδεύονται σε ρόλους π.χ. της μητέρας τροφού ή του συζύγου κουβαλητή δεν «σκοτώνουν» οπωσδήποτε το σεξ. Αν το ζευγάρι μιλήσει ειλικρινά, μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα και να επαναπροσδιορίσει τη σεξουαλική του ζωή. Μία σεξουαλική ζωή η οποία μπορεί να διαρκέσει πολλά πολλά χρόνια κρατώντας το ζευγάρι ικανοποιημένο και άρα ήρεμο και ισορροπημένο.

Αυτό το θέμα και άλλα πολλά θα φέρουν στο προσκήνιο οι εργασίες του 2ου Μεσογειακού Συνεδρίου για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα & Αναπαραγωγή, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής, Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα Banquet) στις 3 και 4 Απριλίου 2015, www.icb.gr Το συνέδριο με θέμα «Από την ανέπαφη αναπαραγωγή στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα» περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές θεματικές ενότητες, σε κάθε μια από τις οποίες θα συμμετέχουν αναλόγως γιατροί, φυσικοί, φιλόσοφοι, ψυχαναλυτές, καλλιτέχνες, κριτικοί τέχνης, δημοσιογράφοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο πιο σίγουρος τρόπος να τελειώσεις έναν πόλεμο είναι να ηττηθείς."

Τζωρτζ Όργουελ, Βρετανός συγγραφέας

  • 1885 – Πραγματοποιείται η πρώτη εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας στην Αϊόβα των ΗΠΑ.
    1892 – Γενιέται ο συγγραφέας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Τζον Ρόναλντ Ρούελ Τόλκιν.
    1911 – Πεθαίνει ο Έλληνας λογοτέχνης Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.
    1958 – Καταπέφτει στη Γη μετά την ολοκλήρωση της τροχιάς του το σοβιετικό διαστημόπλοιο Σπούτνικ 1.
    1974 – Ο 37ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Νίξον, αρνείται να παραδώσει υλικό που ζητήθηκε με κλήτευση από την επιτροπή της Γερουσίας για το σκάνδαλο Watergate.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v