Αυξήθηκαν οι επί πληρωμή συνδρομές στο Tinder παγκοσμίως

Ο κοσμάκης κόβει από το φαγητό, όμως δεν φαίνεται να κόβει από το φλερτ, με τις συνδρομές του δημοφιλούς dating app να έχουν αυξηθεί σημαντικά.
Αυξήθηκαν οι επί πληρωμή συνδρομές στο Tinder παγκοσμίως
Οι καταναλωτές ξοδεύουν λιγότερα για τα πάντα, από τις streaming πλατφόρμες έως ακόμα και για φαγητό, καθώς το κόστος ζωής αυξάνεται, όμως όπως φαίνεται πολλοί δεν είναι ακόμη έτοιμοι να περιορίσουν τα διαδικτυακά ραντεβού.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Tinder, ο αριθμός των επί πληρωμή συνδρομών στην εφαρμογή γνωριμιών αυξήθηκε κατά 7% παγκοσμίως τον Ιούλιο-Σεπτέμβριο.

Η Match Group, στην οποία ανήκουν επίσης η Hinge και η OkCupid, ανέφερε ότι οι συνολικές πωλήσεις αυξήθηκαν στα 810 εκατομμύρια δολάρια το διάστημα Ιούλιο- Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, προειδοποίησε ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει αρχίσει να φαίνεται, ακόμα κι έτσι.

Συγκεκριμένα, οι ασθενέστερες οικονομικές συνθήκες επιβαρύνουν ιστοσελίδες όπως το Plenty of Fish, που απευθύνονται άτομα με χαμηλότερα εισοδήματα, αφού οι χρήστες πλέον κάνουν λιγότερες αγορές εντός εφαρμογής στις πλατφόρμες της.

Το Tinder, που είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών στον κόσμο, είδε τις πωλήσεις και τους αριθμούς χρηστών να εκτοξεύονται τους τρεις τελευταίους μήνες έως τον Σεπτέμβριο.

Η εταιρεία, η οποία προσφέρει και δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας της, δήλωσε ότι βοηθήθηκε από την επιστροφή μιας λειτουργίας που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν swipe δεξιά και αριστερά από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή τους.

Με πληροφορίες από BBC
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v