12 σέξι τρόποι να του κάψεις τον εγκέφαλο

Επειδή μερικές φορές θες να κάνεις το αντικείμενο του πόθου σου να σε σκέφτεται και να παθαίνει βραχυκύκλωμα, ορίστε μερικές ιδέες.
12 σέξι τρόποι να του κάψεις τον εγκέφαλο
Λένε ότι η πρώτη εντύπωση είναι πάντα και η πιο σημαντική. Και, εντάξει, δεν θα διαφωνήσουμε εντελώς. Ή, τουλάχιστον, δεν κλίκαρες σε αυτό το κείμενο για να διαβάσεις αυτή την συγκεκριμένη ανάλυση. Το κλίκαρες επειδή θες να πάρεις ιδέες για να κάνεις το αντικείμενο του πόθου σου να χύ- εμ, να χάνει τα λογικά του όποτε σε σκέφτεται.

Και θα σου προσφέρουμε αυτό που θέλεις. Σε γενναίες δόσεις.

*Κάποια στιγμή που μιλάτε πιο πριβέ, βρες να χωρέσεις κάπου οργανικά μια παύση για να ρίξεις στιγμιαία το βλέμμα στα χείλη του/της. Μην ανησυχείς, θα το καταλάβει.
*Προσπάθησε να δεις αν του/της αποσπάς την προσοχή απλά με το να κάθεσαι και να είσαι σέξι. Αν λειτουργεί, πέρνα τα επόμενα πέντε λεπτά κάνοντας κατάχρηση αυτής της γνώσης.
*Αν ξέρεις ότι υπάρχουν δυο-τρεις ταινίες που λατρεύει και εσύ δεν έχεις δει, πρότεινε να κάνετε μαραθώνιο. Βέβαια, αυτό είναι λίγο ριψοκίνδυνο επειδή θα πετύχει μόνο αν σου αρέσουν οι ταινίες.

*Πέτα σαν ιδέα να κάνετε roleplay κάποια ταινία που γουστάρει, και σκάσε μύτη με εντελώς άκυρο κουστούμι. Για παράδειγμα, αν περιμένει την πριγκίπισσα Λέια, να του έρθει στο σπίτι ο Τζάμπα με τακούνια.
*Το σεξ σε ασανσέρ πάντα λειτουργεί αν πετύχει.
*Για αυξημένη αίσθηση κινδύνου, αντί για ασανσέρ κάντε το στις σκάλες ή στον διάδρομο της πολυκατοικίας.

*Όταν είστε έξω, σε μπαρ ή σε πάρτι, εξαφανίσου για πέντε λεπτά, για να σε ψάξει. Τράβηξέ τον/την σε μια σκοτεινή γωνιά και κάνε παιχνίδι.
*Μασάζ σε κουρασμένα πόδια. Σέξι αλλά και χουχουλιαστό. Εκτός κι αν το μασάζ καταλήξει να γίνεται με το στόμα.
*Στείλε γλυκιά καλημέρα με ένα μήνυμα που λέει “το άκουσα το πρωί και σε σκέφτηκα...” και μόλις ανοίξει το λινκ να είναι Σωτηρία Μπέλλου.

*Οργάνωσε ένα μικρό διήμερο για να ξεφύγετε από την πόλη και να περάσετε όμορφα μόνο τα δυο σας.
*Εναλλακτικά, για να μείνετε στην πόλη, βρες κάποια συναυλία ή άλλο event που τον/την έψηνε πολύ και κλείσε εισιτήρια.
*Την επόμενη φορά που θα το κάνετε, κλείσε του/της τα μάτια. Ζήτα να μην κινείται και κάνε ό,τι θες. Αν ξέρεις τι κάνεις, δύσκολα θα το ξεχάσει...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v