Πώς να κάνεις το Σάββατό σου πιο σέξι

Διάλεξε το κατάλληλο μέρος, φτιάξε διάθεση και ετοιμάσου για μια υπέροχη βραδιά. Εμείς έχουμε τις συμβουλές.
Πώς να κάνεις το Σάββατό σου πιο σέξι
Τα Σάββατα είναι φτιαγμένα για τρία πράγματα: ξεκούραση, φαγητό και σεξ. Και αν έχεις βαρεθεί να περνάς τα Σάββατά σου κάνοντας το ίδιο βαρετό σεξ με κάθε άλλη μέρα, έχουμε μερικές ιδέες για να τα κάνεις πιο πικάντικα. Να βάλεις μια... φωτιά στα σαββατόβραδα, αν θες.

*Διάλεξε τοποθεσία, για να ξεφύγετε από το σπίτι. Ημερήσια κάπου εδώ κοντά; Βόλτα στη πόλη που θα καταλήγει σε ρομαντικό, πριβέ σημείο; Πάλι σπίτι, αλλά με κάποιο ενδιαφέρον twist; Λίγη έξτρα προσπάθεια θα ανεβάσει την διάθεση και των δυο σας.

*Βγείτε για ποτό σε κάποιο μαγαζί που θα σας φτάσει την διάθεση στα ύψη. Εδώ έχουμε μερικές επιλογές που θεωρούμε σέξι, αλλά είμαστε σίγουροι ότι κι εσείς θα έχετε τα αγαπημένα σας στέκια. 

*Χαλαρώστε μαζί, αν έχετε ευρύχωρη μπανιέρα ή ντους. Δεν μιλάμε αναγκαστικά για σεξ, δοκιμάστε να περάσετε όντως λίγες στιγμές χαλάρωσης. Εσείς... και η σαπουνάδα.

*Δοκιμάστε διάφορους ρόλους. Κλέφτες και αστυνόμοι; Προλετάριοι και αφεντικά; Υπάρχουν εκατομμύρια άνισες σχέσεις εξουσίας μέσα από τις οποίες θα ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή, αλλά επίσης θα λύσετε στο background ζητήματα της σχέσης σας.

*Εναλλακτικά, κάντε την ημέρα σας όσο πιο βρώμικη γίνεται. Δοκιμάστε όλα αυτά που ντρεπόσασταν τόσο καιρό, εξομολογηθείτε τις πιο κρυφές σας φαντασιώσεις. Κάντε αυτό το Σάββατο να είναι... το Σάββατο της ακολασίας.

*Αν υπάρχουν sex toys στο σπίτι, χρησιμοποιήστε τα. Αν δεν υπάρχουν, μπορείτε να ψάξετε για να ψωνίσετε μαζί, ή ακόμα καλύτερα να πάτε μαζί σε ένα sex shop. Η εμπειρία θα είναι εξίσου αστεία όσο και ερεθιστική.

*Παίξτε με σενάρια πόνου και υπακοής. Βγάλτε από μέσα σας όλες τις σαδομαζό φαντασιώσεις που καταπιέζατε και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό.

*Το αφήνουμε για τέλος, επειδή δεν είναι για όλους. Αν, όμως, έχει παίξει κουβεντούλα για να βάλετε τρίτο άτομο στο κρεβάτι σας αλλά όλο μένει στο "κάποτε...", ίσως είναι η στιγμή να αρχίσετε να ψάχνετε. Βουρ στο Tinder, βουρ στα μπαρ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v