Σημάδια ότι σε θέλει μόνο για το κορμί σου

Αν υποψιάζεσαι ότι αυτή η σχέση θα μείνει στο σαρκικό και αναρωτιέσαι αν πρέπει να επενδύσεις συναισθηματικά, έχουμε μερικές συμβουλές.
Σημάδια ότι σε θέλει μόνο για το κορμί σου
Καμία σχέση δεν ξεκινά ξεκάθαρα και επίσημα. Την φάση "θέλεις να τα φτιάξουμε" την ξεπεράσαμε από το δημοτικό. Και αν βάλεις στο μείγμα την κουλτούρα του Tinder, πολλές φορές μια σχέση μπορεί να είναι απλώς μια σειρά από... ξεπέτες για τους πρώτους μήνες της.

Και, ναι. Σε κάποιες περιπτώσεις το απλό σεξ μπορεί να οδηγήσει σε συναισθήματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όμως, θα μείνει εκεί. Αν υποψιάζεσαι ότι αυτή είναι και η δική σου φάση, συνέχισε να διαβάζεις και πάρε τις αποφάσεις σου για το αν θα επενδύσεις συναισθηματικά.

Οι φορές που βρίσκεστε καταλήγουν γρήγορα στο σεξ
Δηλαδή οποιαδήποτε αίσθηση ραντεβού χάνεται. Ταινία δεν βλέπετε. Για φαγητό δεν θα πάτε. Στο πρώτο ποτό, σε κοιτά με νόημα και σε ρωτά αν θες να γυρίσετε σπίτι. Και να γυρίσετε, κανένα πρόβλημα. Απλά μην έχεις αυταπάτες ότι θα κοιμηθείτε και μαζί.

Κανονίζει πάντα τελευταία στιγμή
Δεν έχετε πει ποτέ, ας πούμε, "θα βρεθούμε το Σάββατο" ενώ είναι Τρίτη. Πάντα το ίδιο απόγευμα σου στέλνει. Τώρα εδώ δεν θέλουμε να κάνεις σκοτεινές σκέψεις. Θέλουμε απλώς να δεις ρεαλιστικά την κατάσταση: Ήθελε σεξ, και έστειλε σε 'σένα.

Δεν σου λέει πολλά για τον εαυτό του
Επειδή δεν νιώθει πως έχετε φτάσει στο σημείο να μοιράζεστε τις πιο πριβέ λεπτομέρειες. Αυτό είναι αναμενόμενο. Το πιο περίεργο και ύπουλο, όμως είναι όταν...

...σου λέει πράγματα για τον εαυτό του μόνο μετά το σεξ
Κοίτα. Κάποιοι άνθρωποι γίνονται φιλοσοφικοί μετά τον οργασμό. Κάποιοι έχουν νευρώσεις που τους αναγκάζουν να παθαίνουν κατάθλιψη μετά από ένα καλό σεξ. Κάποιοι άλλοι δεν γνωρίζουν άλλον τρόπο να νιώσουν εγγύτητα. Το θέμα είναι ότι αν δεν μοιράζεται και όταν φοράτε ρούχα, στην πραγματικότητα δεν θέλει και τόσο να μοιραστεί.

Δεν έχεις ιδέα ποιοι είναι οι φίλοι του
Ή, αν γνωριστήκατε σε κοινή παρέα, δεν έχεις ιδέα τι κάνει αυτή η παρέα γιατί πλέον βρίσκεστε αποκλειστικά μόνοι σας. Αν, δε, η φάση σας είναι και λίγο μυστική, τότε δεν χρειάζεται να το ψάχνεις περισσότερο.

Δεν σου ανοίγεται συναισθηματικά
Εδώ θα σου πούμε το εξής: Πότε να το κάνει; Όσο κάνετε σεξ;


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v