Συμβουλές για να δείτε πορνό μαζί

Μπορεί να είναι πολύ σέξι να παρακολουθείτε πορνό μαζί, είτε για να παίρνετε ιδέες, είτε για να κάνετε το mood ακόμα πιο βρώμικο.
Συμβουλές για να δείτε πορνό μαζί
Το να βλέπετε πορνό μαζί ως ζευγάρι είναι πολλά πράγματα: Σέξι, ενδιαφέρον, διαφορετικό, βρώμικο, αποκαλυπτικό. Πάντως ντροπή δεν είναι. Ούτε κίνηση απελπισίας είναι, ούτε συμβιβασμός είναι. Τώρα, εσύ μπορεί να χρειάζεσαι να σε πείσουμε λίγο ακόμα για να ψηθείς να το κάνεις, οπότε άφησέ μας.

Παρ' το χαλαρά
Δεν χρειάζεται να μπείτε αμέσως σε ομαδικά και double penetration. Ξεκινήστε με κάτι σοφτ, ξεκινήστε το για την υπόθεση, ξεκινήστε το για πλάκα. Μπορεί να έχεις μια πολύ συγκεκριμένη φαντασίωση που θες να πραγματοποιήσεις, και το πορνό είναι καλός τρόπος για να την εισάγεις στη συζήτηση.

Απολαύστε την διαδικασία της επιλογής
Όχι, δεν είσαι μόνο εσύ που φτάνεις στην δωδέκατη σελίδα του τσοντοσάιτ μέχρι να βρεις κάτι που να ικανοποιήσει τις ορέξεις σου. Επίσης όχι, δεν είσαι μόνο εσύ που ανοίγεις άλλες εφτά καρτέλες για να έχεις εναλλακτικές. Και αυτή η διαδικασία είναι η μισή απόλαυση. Χαρείτε το μαζί, και μπορεί να ανακαλύψετε πράγματα που γουστάρετε και οι δύο, αλλά δεν είχατε ιδέα.

Βάλτε να παίζει κάτι και κοπιάρετέ το
Αυτό προφανώς θα ξεκινήσει με τέτοιο σκοπό, και μετά θα κάνετε τα δικά σας, αλλά: Μπορεί να προκαλέσει αρκετό γέλιο. Τώρα θα μας ρωτήσεις, "Για να γελάσουμε θα την βάλουμε την τσόντα;" Και εμείς θα απαντήσουμε ναι, επειδή αν σας πιάσουν γέλια στα προκαταρκτικά, θα είστε ακόμα πιο έτοιμοι στο κυρίως πιάτο για να...

...δείτε κάτι σκανδαλιστικό
Ξύλο; Οικογενειακές ιστορίες; Ξεφτιλίκια; Πέντε εναντίον ενός; Βάλτε κάτι που δεν ανήκει στην από κοινού σας καθημερινότητα, αλλά που γουστάρετε να βλέπετε ατομικά. Όχι μόνο θα έρθετε πιο κοντά, αλλά μπορεί να πάρετε και ιδέες για να δοκιμάσετε.

Μην σας πιάνουν οι ανασφάλειες
Οι αληθινοί άνθρωποι δεν μοιάζουν με πορνοστάρ. Οι πορνοστάρ πρέπει να είναι κυριολεκτικά σεξ με πόδια. Βέβαια, εδώ θα πούμε ότι σε περιπτώσεις που είναι αλήθεια (και μόνο τότε) μπορεί να παίξει κομπλιμέντο του στυλ "Εσύ έχεις πιο ωραίο κ*λο", ή "Εσύ έχεις πιο μεγάλο πουλί".

Δώστε μια χείρα βοηθείας
Ο αμοιβαίος αυνανισμός μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απολαυστικός αν γίνει σωστά. Και για να γίνει σωστά σημαίνει ότι η διάθεση πρέπει να είναι "τώρα εγώ θα εξερευνήσω σε βάθος" και όχι "τώρα εγώ θα σε βάλω κάτω να σου δείξω". Επειδή κανένα χέρι δεν θα σε κάνει να τελειώσεις πιο γρήγορα από το δικό σου, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός.

Μην το κάνετε κάθε φορά
Επειδή όπως αν αυνανίζεσαι κάθε φορά με πορνό, μετά δεν θα μπορείς να αυνανίζεσαι χωρίς πορνό, το ίδιο ισχύει και για το σεξ. Ο εγκέφαλος υποσυνείδητα θα συνδέσει τις εικόνες στην οθόνη με την ίδια την πράξη επειδή οι άνθρωποι είμαστε όλοι σκυλιά του Παβλόφ. Το καλό πράγμα δεν είναι για χόρταση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v