Πεσμένο πέος: Τι κάνω λάθος;

Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Αρκεί να μην το αντιμετωπίσεις σαν το τέλος του κόσμου, επειδή τότε όντως θα είναι το τέλος του κόσμου.
Πεσμένο πέος: Τι κάνω λάθος;
Ένα πέος που πέφτει ή που δε λέει να σηκωθεί είναι ικανό να ρίξει μια δυσανάλογα μεγάλη σκιά πάνω στο τέλειο σεξ που περιμένατε να κάνετε. Το θέμα είναι ότι το πέος χρειάζεται δύο πράγματα για να σηκωθεί: αίμα στην περιοχή και ένα σινιάλο απ' τον εγκέφαλο ότι είναι οκέι το αίμα να κυλήσει. Και το δεύτερο μπορεί να θέλει δουλίτσα.

Για να έκανες κλικ σε αυτό το κείμενο, θα υποθέσουμε ότι σου έχει συμβεί. Και το πέος εν τέλει παρέμεινε κοιμισμένο και μαλακό. Ας κάνουμε μια προσπάθεια να δούμε τι μπορεί να πήγε λάθος.

Αρχικά, το σκέφτεσαι υπερβολικά. Πριν σηκωθεί, όταν σηκωθεί, αλλά και όταν πέσει. Σταμάτα να βλέπεις το πέος σου σαν πρωταγωνιστή της τσόντας, επειδή εσύ είσαι αυτός. Αγνόησέ το και ασχολήσου με κάτι άλλο που έχεις πρόχειρο εκείνη τη στιγμή μπροστά σου.

Αρχίζεις να προσπαθείς να σώσεις την κατάσταση με το χέρι σου, αλλά είτε λόγω απόγνωσης, είτε λόγω μυϊκής μνήμης, καταλήγεις να αυνανίζεσαι πιο σκληρά κι από δεκαπεντάχρονο, κάτι που δεν βοηθάει κανέναν εκείνη τη στιγμή.

Αν έχεις την συνήθεια να κάνεις σεξ μετά από αλκοόλ ή οποιαδήποτε ουσία, μάλλον θα ήταν καλό να το ξανασκεφτείς. Επειδή βιολογικά το πουλί σου δεν είναι πολύ καλά εκείνη τη στιγμή, αλλά και ψυχολογικά δημιουργείς πολύ παράξενα μοτίβα γύρω από το σεξ στο κεφάλι σου, που είναι δύσκολο να σπάσουν.

Είναι τέλειο που έχουμε σπάσει τα ταμπού για τον αυνανισμό σε σημείο που να αναρωτιόμαστε αν ο αυνανισμός στον χώρο εργασίας αυξάνει την παραγωγικότητα. Ο αυνανισμός είναι πολύ καλό πράγμα, αλλά με μέτρο. Αν το ταλαιπωρείς μόνος, θα σε εκδικηθεί όταν είσαι με παρέα.

Βέβαια, εδώ που τα λέμε είναι και μια καλή στιγμή να σκεφτείς "Μήπως μου πέφτει επειδή δεν γουστάρω και τόσο;" και "Γιατί μπαίνω στη διαδικασία να κάνω σεξ αφού δεν γουστάρω;"

Διαβάζεις όλα τα παραπάνω και, ενώ περίμενες πρακτικές συμβουλές, η φάση έχει γίνει λίγο πιο υπαρξιακή απ' ό,τι περίμενες, συνεπώς θα καταλήξουμε ότι...

...αν πιστεύεις ότι ο ανδρισμός σου κρίνεται από την σκληρότητα του πέους σου, σταμάτα να το πιστεύεις. Και, επίσης, να σου υπενθυμίσουμε ότι έχεις δάχτυλα.


Τώρα, αν δεν είσαι ο κάτοχος του πεσμένου πέους, αλλά έχεις αντιμετωπίσει ένα, μην ανησυχείς. Έχουμε ορισμένες πρακτικές συμβουλές και για εσένα. Επειδή κι εσύ μπορεί να έχεις κάνει την κατάσταση χειρότερη.

Μην το βάλεις στο στόμα σου. Θα είναι ντροπιαστικό και για τους δυο σας.

Ο μόνος τρόπος να πεις "Δεν πειράζει" εκείνη τη στιγμή και να μην ακουστεί συγκαταβατικό είναι να το εννοείς. Και ήσουν στα πρόθυρα να βάλεις ένα σκληρό πέος μέσα σου, κι εκείνο έπεσε. Μη μας πεις ότι όντως το εννοείς.

Αντί να πεις κάτι που θα κάνει την φάση πιο αμήχανη, ξεκίνα να φιλάς τον κάτοχο του πέους. Αυτό θα κόψει και την λεκτική επικοινωνία και τις παρεμβατικές σκέψεις στο κεφάλι του, και θα στρέψει την προσοχή του πίσω στο σημαντικό κομμάτι: Ότι είναι με ένα άτομο που θέλει να κάνουν σεξ. Αυτές είναι σκέψεις που σηκώνουν πέη, σε αντίθεση με το "Γιατί μου είπε ότι συμβαίνει σε όλους, με πόσους ακόμα έχει συμβεί, δεν είμαι ο ψύλλος, είμαι τα άχυρα ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ".

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v