Τα πιο σέξι μπαράκια της Αθήνας

Φλερτάρει ο κόσμος στην Αθήνα; Προφανώς. Του δίνει και καταλαβαίνει. Και σε αυτά τα πολύ ωραία μπαράκια θα φλερτάρεις κι εσύ.
Το φλερτ δεν είναι όπως ήταν παλιά.

Και αυτό είναι τέλειο, επειδή αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως “παλιό φλερτ” μάλλον δεν θα περνούσε σήμερα. Όχι, ζούμε στο 2019, στην Αθήνα, και το φλερτ μας το θέλουμε άμεσο, ακομπλεξάριστο, και επίσης να έχει τέλειο soundtrack. Επειδή αξίζουμε όλες οι καλές στιγμές της ζωής μας να έχουν τέλειο soundtrack. Σου ‘χουμε λοιπόν μπαράκια για να πας και να φλερτάρεις με την ψυχή σου, χορεύοντας και πίνοντας δροσερά ποτά.

Santarosa

Ασκληπιού 69, Εξάρχεια, τηλ: 2155101784

Η Ασκληπιού σιγά-σιγά θα αρχίσει να γίνεται από τους πιο χοτ δρόμους του κέντρου, και αυτό είναι τέλειο. Άλλωστε, με μπαράκια σαν το Santarosa, το λες και λογικό. Δεκατέσσερα μέτρα μπάρα παρακαλώ, ασφυκτικά γεμάτο, χαμηλός φωτισμός, κάπου πιο πίσω ένας χώρος λιγάκι (και το εννοούμε το λιγάκι) πιο ανοιχτός, για να πάρεις μια ανάσα ή για να σε κολλήσουν στον τοίχο και να σου κλέψουν την ανάσα. Ό,τι προτιμάς, αλλά το σίγουρο είναι πως εδώ θα έρθεις κοντά με πολύ και ωραίο κόσμο. Το απλό ποτό κοστίζει 6€, τα κοκτέιλ ξεκινούν από 7€.

Dude

Καλαμιώτου 14, Μοναστηράκι, τηλ.: 210 322713

Το έχουν αποκαλέσει ξανά και ξανά το πιο flirty μπαράκι της Αθήνας. Εμείς δεν θα διαφωνήσουμε με αυτό το status quo, επειδή ο Dude (από τον Μεγάλο Λεμπόφσκι—υπενθύμιση: ξαναδές το, πέρασε καιρός) είναι από τους πιο ωραίους και fun χώρους που έχουμε δει. Οι μουσικές του είναι ανεβαστικές, η μπάρα είναι πρωταγωνίστρια, θα δεις κόσμο να στριμώχνεται αλλά να χαμογελά. Γιατί, ρωτάς; Επειδή μέσα σε αυτή την νεανική και όμορφη μάζα από ανθρώπους, γίνονται οι καλύτερες γνωριμίες. Το ποτά κοστίζουν 7€.

Τρανζίστορ

Πρωτογένους 10, Ψυρρή, τηλ: 210 3228658

Τρίτο στη σειρά μπαρ που βλέπεις και λες “Χμμ, κι εδώ λογικά θα χρειαστεί να την βγάλω στο όρθιο”. Και… ναι, δεν έχουμε κάτι να απαντήσουμε σε αυτό. Για φλερτ σε βγάζουμε, πώς περιμένεις να φλερτάρεις αν κάθεσαι σε μια καρέκλα; Το Τρανζίστορ είναι γνωστό σε όσους βγαίνουν κέντρο, μαζεύει αρτιστίκ τυπάκια με όρεξη για κουβέντα (και τσιγάρο και ποτό), και οι μουσικές του είναι πάντα χαρούμενες και δυνατές. Και αν η φάση σηκώνει κάτι πιο πριβέ (αλλά όχι τόσο πριβέ για να πάτε ακόμα σπίτι), ανεβαίνετε στο πατάρι. Τα ποτά ξεκινούν από 7€.

Bios

Πειραιώς 84, Κεραμεικός, τηλ.: 210 3425335

Οκέι, να πούμε κάτι; Ναι, θα φλερτάρεις στο Bios. Ναι, έχει τέλειο κόσμο και ψαγμένες μουσικάρες και πολύ ωραία ποτά. Ναι. Αλλά αν υπάρχει ένα μαγαζί στην Αθήνα που θες να φλερτάρεις με το ίδιο, αυτό είναι το Bios. Θες να φλερτάρεις με την θέα του. Με την ιστορία που κουβαλά στους τοίχους του και την νιώθεις σαν ενέργεια μόλις πατάς. Με την θέα που έχει η ταράτσα του και με τις σεζλόνγκ που κάνουν την θέα ακόμα καλύτερη. Ναι, και οι άνθρωποι είναι σέξι, αλλά όχι τόσο σέξι όσο αυτό το μαγαζί. Τα κοκτέιλ του βρίσκονται γύρω στα 9-10€.

Bonus: Flirting after dark

Επειδή οι ξενύχτηδες κι αν έχουν ανάγκη να φασωθ φλερτάρουν λιγουλάκι.

7 Jokers

Βουλής 7, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3219225

Τίγκα (μετά τη μία) καθημερινά. Μικρό κι αυτό, με μουσικές ροκ, indie και alternative, για εξίσου alternative προσωπικότητες. Κι επειδή οι alternative προσωπικότητες που συναντάς στο κέντρο μετά τη μία είναι οι καλύτερες, θα σε στείλουμε κι εκεί. Προφανώς και μένει ανοιχτό μέχρι πολύ αργά, προφανώς και ο κόσμος που συνωστίζεται μέσα έχει άπειρη όρεξη για κουβέντα, για χορό, για ό,τι μπορεί να ακολουθεί κουβέντα και χορό. Το ποτό κοστίζει 7€.

Ποδήλατο

Θεμιστοκλέους 48, Εξάρχεια, τηλ: 2103303430

Κι εδώ ο χώρος θα γεμίσει αργά, κατά τις δύο-τρεις το πρωί. Και μόλις γεμίσει, η τεράστια, άνετη μπάρα του σφύζει από ζωή, στα τραπεζάκια βλέπεις να ψήνονται πολλές καταστασούλες, και κάπου ανάμεσα θα είσαι κι εσύ—και άλλοι πόσοι σαν εσένα, έτοιμοι να τους πιάσεις και να χορέψετε τις καταπληκτικές ροκ επιλογές που μας παίζει. Το Ποδήλατο είναι από τα πιο underrated και σέξι μπαράκια των Εξαρχείων, και ίσως ένα βράδυ να βρεις κι εμάς εκεί. Μπόνους τα μερικά πολύ χωμένα τραπεζάκια, μακριά από κάθε αδιάκριτο μάτι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v