Online sex-shops για να κάνεις τα ψώνια σου

Κάναμε το χρέος μας και μετά από μια διαδικτυακή βόλτα στα Online sex-shops της αγοράς σού παρουσιάζουμε τα καλύτερα.
Online sex-shops για να κάνεις τα ψώνια σου
Ένας χρόνος πανδημία, άπειρες μέρες λοκντάουν, περιοριστικά μέτρα κι εγκλεισμός στο σπίτι, μιας και δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές αυτή την περίοδο. Όσοι λοιπόν ζουν με το ταίρι τους έχουν τουλάχιστον την επιλογή να κάνουν λίγο πιο spicy την ερωτική τους ζωή, για αυτό κι οι διαδικτυακές επισκέψεις σε sexshops έχουν πολλαπλασιαστεί. Αντίστοιχα κι αυτοί που είναι μόνοι, μπορούν ελεύθερα να του δώσουν να καταλάβει –εμείς δεν κρίνουμε- επιλέγοντας κι αυτοί πράγματα που θα κάνουν τη φάση τους πιο kinky ανεβάζοντας τη λίμπιντο. Για αυτό ψάξαμε και βρήκαμε πριν από σένα για σένα τα καλύτερα online sex-shops της πιάτσας και σου τα παρουσιάζουμε.

Sexshopara

Mε τέρμα κουλ όνομα η Sexshopara μετρά λίγους μήνες στον χώρο ωστόσο είναι δίχως άλλο ένα από τα ποιοτικότερα μαγαζιά ερωτικής ψυχαγωγίας και διασκέδασης, στην Ελλάδα. Με οικονομικές επιλογές και μεγάλη ποικιλία σε εσώρουχα, δονητές, sex toys, λιπαντικά αλλά και bdsm επιλογές έχει μια πρόταση σε κάθε σεξουαλική φαντασίωση που τριγυρνά στο κεφάλι σου. Το site είναι πολύ εύκολο στη χρήση, προσφέροντας σου όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι, ενώ οι τιμές είναι τουλάχιστον προσιτές. Με γρήγορες παραδόσεις μπορείς να βρεις ό,τι θες από το οικονομικότερο sex-shop της πόλης και να έρθει σπίτι σου, κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Sexopolis

Εξίσου εμπνευσμένο όνομα –να τα λέμε κι αυτά- το Sexopolis είναι το kinky online shop Που έψαχνες καιρό και δεν ήξερες ότι υπάρχει δίπλα σου. Σφιγκτήρες, clips θηλών, κο(ω)λάρα, bullet δονητές, κλουβιά πέους, και ball stretchers σε περιμένουν σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές με συχνές προσφορές για τους επισκέπτες του sex-shop. Θα βρεις όλα τα απαραίτητα ερωτικά παιχνίδια και βοηθήματα που θα χρειαστεί να έχεις στο κρεβάτι σου και σε άλλα έπιπλα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ και δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή και Paypal. Όλα σε διακριτική συσκευασία γιατί πάντα υπάρχει κι η περίεργη γειτόνισσα που παραμονεύει για να παραλάβει εξ ονόματος σου

Vibrations

Vibrations The Erotic Store, το όνομά του προέρχεται από τις δονήσεις των απολαύσεων. Ακολουθώντας πιστά τις επιταγές της υψηλής τέχνης του έρωτα και ιδίως της μαθητείας της ηδονής, παρέχει ερωτικά είδη όλων των ειδών και εσώρουχα που στα ηδυπαθή κορμιά γίνονται εργαλεία που οδηγούν στην απόλαυση… Κάπως έτσι συστήνεται ένα από τα πιο ενημερωμένα και γνωστά sexshops της αγοράς το οποίο συνηθίζει να κακομαθαίνει τους πελάτες του με όσα προσφέρει. Τεράστιο στοκ ετοιμοπαράδοτων προϊόντων (εσώρουχα, sex-toys, δονητές, λιπαντικά, στολές) το οποίο παραδίδεται εντός 24 ωρών, δίνοντας τη δυνατότητα express delivery σε όσους τυχερούς βρίσκονται εντός Αττικής. Αυτή την περίοδο τρέχει Mega sale Με εκπτώσεις που φτάνουν το 80% επί της αρχικής τιμής πολλών κωδικών, ενώ δεν χρεώνεσαι μεταφορικά αν η παραγγελία σου ξεπεράσει τα 50 ευρώ.

Bona Diva

Άλλο ένα online sex-shop που ξέρει να ικανοποιεί τους πελάτες του, το Bona Diva παρέχει ό,τι πιο παιχνιδιάρικο και Kinky θα μπορούσες να σκεφτείς τόσο για τη γυναίκα όσο και για τον άντρα. Δίνοντας μια πληθώρα επιλογών (δονητές, σφήνες, ομοιώματα, αισθησιακά καλλυντικά) σε προσιτές τιμές, τη στιγμή που η εξυπηρέτηση είναι άμεση, με τον επισκέπτη να έχει τη δυνατότητα της τηλεφωνικής όπως και της ηλεκτρονικής παραγγελίας. Αν η παραγγελία σου μάλιστα ξεπεράσει τα 50 ευρώ, δεν σε νοιάζουν και τα μεταφορικά, μιας και είναι δωρεάν σε αυτή την περίπτωση.

Megashop

Όπου ακούς Megashop να μπαίνεις, γιατί είναι σίγουρο ότι θα καλύψει τις ανάγκες σου και τις «πονηρές» επιθυμίες σου η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που θα βρεις για να κάνεις λίγο πιο πικάντικη τη σεξουαλική σου ζωή. Η αναμονή τελείωσε και μόλις ξεκινάει το ερωτικό σου ταξίδι, όπου μπορείς να κάνεις όλες τις αγορές σου άμεσα, γρήγορα, οικονομικά και ανώνυμα. Θα μπορούσες μάλιστα να επενδύσεις άφοβα στην εξαιρετική κολεξιόν από στολές του ηλεκτρονικού καταστήματος κι είναι δεδομένο πως η λίμπιντο θα πάρει την ανιούσα. Σε παραγγελίες άνω των 50 ευρώ υπάρχει αυθημερόν παράδοση, διαφορετικά, αν θες να χρησιμοποιήσεις τη συγκεκριμένη υπηρεσία, θα χρειαστεί να πληρώσεις 5€.

Eros

Aν θέλεις να γιορτάσεις το φετινό σέξι καρναβάλι κατ’ οίκον τότε μια επίσκεψη στο Eros θα σου προσφέρει όλα τα απαραίτητα. Με μια εντυπωσιακή συλλογή προϊόντων είναι σίγουρο πως θα βρεις αυτό που ψάχνεις για να το απολαύσεις τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τα μεταφορικά μιας και είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα, ενώ αν είσαι μερακλής και γεμίσεις το καλάθι σου με πράγματα που ξεπερνούν τα 50 ευρώ, τότε θα τσιμπήσεις και το δωράκι σου. Είσαι ένα τηλέφωνο και λίγα κλικ μακριά λοιπόν από την Kinky απόλαυση που επιζητάς!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v