Sold out τα sexshops στην ερωτική Θεσσαλονίκη

Ξεπουλάνε την πραμάτεια τους online τα sexshops στη συμπρωτεύουσα, με το ένα ρεκόρ πωλήσεων να διαδέχεται το άλλο, από τους επίδοξους εραστές.
Sold out τα sexshops στην ερωτική Θεσσαλονίκη

Όσο μετράμε τις μέρες του δεύτερου lockdown τόσο τις βγάζουμε περισσότερες από αυτές που υπολογίζαμε για κάποιο περίεργο λόγο. Παραμένοντας λοιπόν σε κατ’οίκον περιορισμό κι ενώ η απαγόρευση μετακινήσεων δίχως συγκεκριμένη αιτιολογία συνεχίζεται, τα ζευγάρια που μοιράζονται την ίδια στέγη, βλέπουν ως ευκαιρία να κάνουν την ερωτική τους ζωή πιο πικάντικη, γιατί πόσο Netflix να δει ένας άνθρωπος σε μια μέρα;

Στη Θεσσαλονίκη δε, που έχει καπαρώσει τον τίτλο της ερωτικής πόλης εδώ και χρόνια, τα πράγματα είναι όπως αναμενόταν ακόμη πιο πικάντικα, μιας και οι ηλεκτρονικές πωλήσεις στα sexshops έχουν εκτοξευθεί, βγάζοντας sold out πολλά από τα προϊόντα των καταστημάτων. Ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας Eros Megastores, Ραμόν Ντόκας, που έχει έδρα στη συμπρωτεύουσα, περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο την κατάσταση της περιοχής στο site Seleo.

«Όταν είσαι συνεχώς στο σπίτι, δεν μένουν και πολλά να κάνεις. Ειδικά οι νέοι άνθρωποι θα επιχειρήσουν να ασχοληθούν με το σεξουαλικό κομμάτι, είτε είναι μόνοι, είτε έχουν σύντροφο». Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις κι η προσφορά διαμορφώνει τη ζήτηση, μιας και όλα βρίσκουν τον κατάλληλο πελάτη.

«Ο Δεκέμβριος ήταν πάντοτε μήνας καλών πωλήσεων, λόγω της γιορτινής διάθεσης του κόσμου. Φέτος, εν μέσω πανδημίας και εγκλεισμού, ένας λόγος παραπάνω» σημειώνει ο Ραμόν Ντόκας υπογραμμίζοντας «είμαστε από τις τυχερές επιχειρήσεις, το e-shop απέδωσε καρπούς»
Η νύφη του Θερμαϊκού κρατά λοιπόν ψηλά τον ερωτικό πήχη κι όσοι προνόησαν κι έκαναν έγκαιρα τις αγορές τους, τώρα βρίσκονται στην πολύ ευχάριστη θέση να τις απολαμβάνουν στο κρεβάτι τους.

Πηγή

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v