Συμβουλές για να γυρίσετε ένα καλό sex tape

Επειδή το σπιτικό πορνό είναι πάντα το καλύτερο, σου έχουμε επτά συμβουλές για να το κάνεις σωστά.
Συμβουλές για να γυρίσετε ένα καλό sex tape
Πριν ξεκινήσουμε καν αυτό το κείμενο, θα πούμε ότι οποιοδήποτε θέμα ιδιωτικότητας και ασφάλειας δεν αφορά τις παρακάτω συμβουλές. Αυτό το κείμενο υποθέτει ότι οι συμβουλές του θα εφαρμοστούν στο ασφαλέστερο δυνατό πλαίσιο, για προσωπική και μόνο ευχαρίστηση των δύο (ή και περισσότερων) μελών που θα συμμετέχουν.

Βγάλαμε από την μέση την γραφειοκρατία, πάμε στο ζουμί τώρα. Γιατί να φτιάξεις ένα sex tape, σε ακούμε να ρωτάς. Γιατί να μην το φτιάξεις, θα σε ρωτήσουμε εμείς. Πέραν του ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία να βλέπεις τον εαυτό σου να κάνει σεξ, μπορείς να μάθεις πράγματα για τις επιδόσεις σου, ή και να πάρεις καινούριες ιδέες. Μπορεί να είναι κάτι που θα βλέπετε μαζί όταν θέλετε να φτιαχτείτε. Υπάρχουν πολλοί λόγοι να γυρίσεις την δική σου τσόντα, και όλοι είναι θεμιτοί. Άφησέ μας τώρα να σου πούμε πώς θα το κάνεις σωστά.

Πρόσεχε τα φώτα
Προφανώς θα περάσετε λίγη ώρα πριν να τσεκάρετε πώς φαίνεται το δωμάτιο στην κάμερα, αλλά είναι καλή ιδέα να πειραματιστείτε με τον φωτισμό και να βρείτε τον πιο κολακευτικό. Οι κατάλληλες σκιές στα κατάλληλα σημεία, αλλά και άπλετο φως εκεί που πρέπει. Αν αισθάνεστε φουλ περιπετειώδεις, ανοίξτε τα φώτα για να φαίνονται όλα - αλλά ελέγξτε από πριν μην φαίνεται στο βίντεο ο φωτισμός λες και το κάνετε σε θάλαμο νοσοκομείου.

Πρόσεχε τις γωνίες
Υπάρχουν γωνίες που μας κολακεύουν, και υπάρχουν γωνίες που μας κάνουν να φαινόμαστε τέρατα. Αυτό είναι κάτι που θα μάθετε βλέποντας και κάνοντας και βιντεοσκοπώντας πονηρά ο ένας τον άλλο κατά τα προκαταρκτικά. Δηλαδή, αν είναι να φαίνονται τα σώματά σας παραμορφωμένα στο δικό σας πορνό, ας μην το κάνετε καν. Εκτός κι αν είστε αβάν-γκαρντ καλλιτέχνες, αλλά εδώ θα πούμε ότι αυτό το κόνσεπτ είναι πάρα πολύ 90s.

Σταθερή κάμερα ή βρώμικο POV;
Το POV (point of view, όταν κρατάει κάποιος από τους συμμετέχοντες την κάμερα) είναι πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για τις πιο έντονες στιγμές, και σίγουρα αν είναι να υπάρξει η κλασική τελευταία λήψη, αξίζει να υπάρχει σε κοντινό, να πιάνει και από κοντά η κάμερα τις φωνές σας. Από την άλλη, ένα σταθερό πλάνο προϋποθέτει μόνο να βρείτε το σωστό σημείο, με τον σωστό φωτισμό και να γνωρίζετε τις γωνίες σας. Και μετά, μπορείτε (εντός του κάδρου σας) να κάνετε ό,τι θέλετε. Γενικά, ενώ είναι καλή ιδέα για παρατεταμένες σκηνές που δεν θα αλλάζετε δραματικά στάσεις, δεν το προτείνουμε και τόσο, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είστε επαγγελματίες πορνοστάρ. Που σημαίνει ότι την μισή ώρα που θα τρέχει το βίντεο σαν αφόρητα σταθερό πλάνο του Χάνεκε, μη εκπαιδευμένα χέρια θα καλύπτουν στήθη, μπούτια άγαρμπα θα καλύπτουν στομάχια, μαλλιά μανιωδώς θα καλύπτουν ό,τι βρίσκουν μπροστά τους. Θέλει δουλίτσα το πορνό, παιδιά.

Καλό είναι να υπάρχει πλάνο...
...για να υπάρχουν λιγότερες στιγμές με άβολες παύσεις, με "ωχ, όχι έτσι" και "μισό να γυρίσω". Δεν λέμε ότι πάνω στο πάθος δεν θα σας βγει σε καλό να αυτοσχεδιάσετε και λίγο, αλλά ένα μικρό προγραμματάκι για τα πράγματα που θέλετε και δεν θέλετε να κάνετε όσο σας γράφει η κάμερα, καλό είναι να το βγάλετε.

Δεν είναι η ώρα για πειραματισμούς
Είναι κατανοητό να θέλετε να μείνει στην ιστορία, σε high definition αυτό το κουλ πράγμα που σκοπεύετε να κάνετε, αλλά καλό είναι να το έχετε κάνει ήδη τρεις-τέσσερις φορές από πριν. Το sex tape χρειάζεται να κάνεις τα καλύτερα και πιο ασφαλή σου κόλπα, που ξέρεις ότι θα προσφέρουν απόλαυση και - το σημαντικό - ότι θα σε κάνουν να τελειώσεις σε μια φυσιολογική ώρα, ούτε πολύ νωρίς, ούτε πολύ αργά. Επειδή, αλήθεια, πόση ώρα να κρατάει ένα sex tape; Έχει υπάρξει ποτέ άνθρωπος που να είδε ολόκληρη μια εικοσάλεπτη τσόντα;

Το άγχος δεν έχει θέση
Πρώτον, είναι κάτι που κάνετε για πλάκα, άρα δεν υπάρχει καμία πίεση. Δεύτερον, δεν είναι κάτι που δεν έχετε ξανακάνει, και γνωρίζετε ήδη πώς να περάσετε καλά μεταξύ σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε τέλεια και να πετάξετε από πάνω σας την ντροπή. Επειδή αν υπάρχει ένας λόγος που τα ερασιτεχνικά πορνό θα είναι πάντα καλύτερα από τα επαγγελματικά, είναι αυτός: Οι πρωταγωνιστές όντως περνάνε καλά και το δείχνουν.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v