4 sex toys που μπορείς να φορέσεις (!)

Δεν περίμενες ότι θα δεις έναν τέτοιο τίτλο μπροστά σου. Κι όμως, η αυτοικανοποίηση στις γυναίκες έχει απενεχοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.
4 sex toys που μπορείς να φορέσεις (!)

Μπορεί να μη σου ακούγεται καθόλου χρήσιμο να έχεις ένα sex toy το οποίο μπορείς να φορέσεις και να μην αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι sex toy. Μπορεί να θεωρείς ότι πρόκειται για ένα ακόμη παιχνίδι του καπιταλισμού για να σε χειραγωγήσει και να καταναλώνεις περισσότερα αγαθά. Ξέρεις τι όμως; Ίσως και να μην είναι και τόσο ανούσια η αγορά τους. Και τα sex toys αγαθά είναι και ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορούν να σου χρειαστούν.

Το βρακάκι που δεν χρησιμεύει μόνο σαν βρακάκι

Έστω ότι βρίσκεσαι σε μία υπερβολικά βαρετή εκδήλωση όπως ένας τρομερά πληκτικός γάμος, ή ότι παρακολουθείς μια φοβερά βαρετή ταινία στο σινεμά. Ή ότι έχεις βγει για ποτό, είναι το τρίτο ραντεβού και μετά θέλεις να περάσετε γρήγορα στο κυρίως (έχεις και να ξυπνήσεις νωρίς το πρωί) τι κάνεις τότε; Ανοίγεις την τσάντα σου, πατάς διακριτικά το κουμπάκι του χειριστηρίου (ναι, έχει και χειριστήριο) και η απόλαυση ξεκινά.

Το κολιέ

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα sex toy για τις μύστισσες του αυνανισμού. Για την ακρίβεια, τα αποθέματα του προϊόντος εξαντλούνται συχνά στα ηλεκτρονικά καταστήματα, οπότε τρέχα να προλάβεις. Διαθέτει τρία προγράμματα δονήσεων και παράλληλα έχει εξαιρετικό design και θα σε κάνει να νιώθεις μια ιέρεια του σεξ. Παρ’ το κι ας μην το χρησιμοποιήσεις -απλά φόρα το. Αν και είναι κρίμα.

Οι χειροπέδες

Πραγματικά, ακόμη κι αν δεν είσαι του BDSM, αυτές οι χειροπέδες είναι τόσο όμορφες που θα μπεις στον πειρασμό να τις αγοράσεις. Αν πάλι είσαι του BDSM, σκέψου το πιο απλό: έχεις πάει σε drive-in cinema και η ταινία είναι μάπα. Τι κάνεις; Φεύγεις; Κρίμα είναι, άσε που μπορεί και να μην είναι εφικτό αν έχεις άλλα αμάξια πίσω σου. Παίρνεις το ταίρι σου, το δένεις στις μεταλλικές βέργες που συγκρατούν το «κεφάλι» του καθίσματος και μια αξέχαστη βραδιά ξεκινά.

Το δαχτυλ-ίδι

Ήδη χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου όποτε θέλεις να αυτοικανοποιηθείς. Γιατί λοιπόν να μην εξελίξεις την χρησιμότητά τους προς τέρψη σου; Αυτό το δαχτυλίδι θα το φοράς ακόμη κι αν δεν έχεις σκοπό να αυτοικανοποιηθείς. Παρ’ όλα αυτά, να ξέρεις ότι οι δονήσεις ελέγχονται από τις κινήσεις που κάνεις με τα χέρια σου. Σύντομα, δε θα μπορείς να αποχωριστείς το καινούριο σου κόσμημα, θα το κοιτάς και θα λες «my precious».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v