Σέξι ιδέες που δεν είναι καλές

Κάποιες φαντασιώσεις καλό είναι να μένουν μόνο στο κεφάλι μας. Επειδή στην αληθινή ζωή είναι λιγάκι εφιαλτικές.
Σέξι ιδέες που δεν είναι καλές
Όλοι ξέρουμε πως αν ρίξεις σοκολάτα στο σώμα σου για να κάνεις σεξ, θα λερώσεις τα σεντόνια και, αν είσαι γυναίκα, ρισκάρεις και μια μόλυνση. Όλοι ξέρουμε πως αν κάνεις σεξ στο ντους, κινδυνεύεις να γλιστρήσεις και να πεθάνεις. Πολλές φαντασιώσεις είναι καλύτερες στο κεφάλι μας, δυστυχώς. Κι αυτά είναι μερικά παραδείγματα από σέξι ιδέες που στην πράξη είναι από κακές ως εντελώς λάθος.

*Η φαντασίωση ότι κάνεις οργισμένο σεξ μετά από έναν καυγά για να τα βρεις. Το βάζουμε πρώτο επειδή και στην πραγματικότητα είναι σέξι, αλλά ποτέ δεν υπολογίζεις το άβολο ότι μετά δεν έχει λυθεί στην ουσία ο καυγάς, και εξακολουθεί να υπάρχει μια συζήτηση-Δαμόκλειος σπάθη πάνω απ' τα παράλυτα από τον οργασμό κεφάλια σας.

*Το σεξ πάνω σε δερμάτινο καναπέ, επειδή μερικοί λεκέδες δεν φεύγουν ποτέ και πλέον όλοι σου οι καλεσμένοι θα σε κρίνουν. Και κανείς δεν θα θέλει να κάθεται στον καναπέ σου.

*Τα δόντια είναι πάντα καλή ιδέα, αλλά το πολύ δόντι είναι η χειρότερη ιδέα - σε όποιο σημείο του σώματος κι αν έχεις αφοσιώσει την προσοχή σου - και το όριο μεταξύ αυτών των δύο είναι αόρατο και διαφορετικό για τον κάθε άνθρωπο, άρα αξίζει μια τιμητική θέση στην λίστα. Επειδή πάντα συμβαίνουν ατυχήματα.

*Το πορνό σενάριο με ετεροθαλή αδέρφια. Τι κάνεις εκεί, ετεροθαλή αδερφέ; Δεν πρέπει να αγγίζεις εκεί. Αυτό το σενάριο είναι εντάξει μόνο όταν εξερευνάται από αβάν-γκαρντ ευρωπαϊκές ταινίες.

*Οποιοδήποτε πορνό σενάριο, επίσης, περιλαμβάνει κατάχρηση εξουσίας από αστυνομικό. Πάρα πολύ λάθος. Επίσης, αν ποτέ στην αληθινή ζωή σού παρουσιαστεί η ευκαιρία να κάνεις σεξάρα για να αποφύγεις προβλήματα με τον Νόμο, κάτι πηγαίνει πάρα πολύ στραβά και καλό θα ήταν να πεις όχι, επειδή δεν θα 'θελες να μπλέξεις.

*Γενικότερα, το σεξ με οποιοδήποτε επάγγελμα εν ώρα εργασίας που θα μπορούσες να δεις σε πορνό. Υδραυλικός, τεχνικός για το τηλέφωνο, κοινωνικός λειτουργός. Πρώτον, είναι ηθικά λάθος από πολλές πλευρές. Δεύτερον, κάποιος θα μπορούσε να πει πως ένας άνθρωπος που δεν έχει πρόβλημα να κάνει τυχαίο σεξ εν ώρα εργασίας, ίσως το κάνει συχνά, και ένας θεός ξέρει πόσες φορές το παρορμητικό, βιαστικό, σέξι και απαγορευμένο σεξ είναι και ασφαλές.

*Το σεξ στο αυτοκίνητο δεν είναι πάρα πολύ άνετο, και αν είσαι έστω και λίγο αρνητικός άνθρωπος, μάλλον θα σε κάνει να σκεφτείς ότι δεν έχεις αρκετά λεφτά για να έχεις αυτοκίνητο που θα μπορούσες να κάνεις άνετα σεξ μέσα του.

*Μπόνους το στοματικό στο αυτοκίνητο όσο κάποιος οδηγεί. Είναι το πιο ανεύθυνο και εγκληματικό σε αυτή την λίστα, ίσως μόνο να ξεπερνιέται από το επόμενο.

*Η λέξη "μπαμπά" σε οποιοδήποτε πλαίσιο.

*Τέλος, μία γενίκευση που θα τολμήσουμε να κάνουμε, οποιαδήποτε φαντασίωση σού έχει μείνει απωθημένο από την εφηβεία. Για να μην έχεις καταφέρει να την πραγματοποιήσεις μέχρι τώρα, θα υπάρχει κάποιος λόγος. Μπορείς να την θυμάσαι μόνο σε σπέσιαλ, νοσταλγικές στιγμές.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v