7 τρόποι να μην βαρεθείτε το σεξ στην καραντίνα

Επειδή ακόμα και το πιο ωραίο πράγμα μπορεί να γίνει βαρετό αν το κάνεις με τον ίδιο τρόπο, κάθε μέρα, έχουμε μερικές ιδέες για την σεξουαλική σας ζωή.
7 τρόποι να μην βαρεθείτε το σεξ στην καραντίνα
Τα ζευγάρια που κάνουν καραντίνα μαζί έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να κάνουν σεξ ανά πάσα στιγμή. Και όλοι ξέρουμε πως το σεξ μπορεί να βοηθήσει πολύ σε αγχωτικές στιγμές, ή αγχωτικές περιόδους, ή και αγχωτικές καραντίνες που δεν είμαστε σίγουροι πότε θα τελειώσουν.

Επειδή όμως και το πιο ωραίο πράγμα μπορεί να καταντήσει βαρετό αν το κάνεις κάθε μέρα, έχουμε μερικές ιδέες για να μην σιχαθείτε την ιδέα του σεξ μεταξύ σας στο τέλος αυτών των τριών εβδομάδων - αν είναι μόνο τρεις εβδομάδες.

1. Κάντε κάθε μέρα κάτι διαφορετικό
Ειδικά στις σχέσεις που μετρούν αρκετά χρόνια, το σεξ γίνεται λίγο-πολύ ρουτίνα. Ξέρετε ακριβώς ο ένας τα σημεία του άλλου, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, αλλά αυτό κάνει την όλη διαδικασία να μοιάζει κάπως μηχανική. Δοκιμάστε να αλλάξετε στάσεις, ρυθμό, ακόμα και μέρη που το κάνετε.

2. Δείτε και εμπνευστείτε από πορνό
Επειδή το πορνό είναι από τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου στην καραντίνα - και αυτό μας το απέδειξε ήδη η πρώτη καραντίνα, δεν ντρεπόμαστε να το παραδεχτούμε. Διαλέξτε μαζί ταινίες, κοπιάρετε σκηνές, βρείτε νέες φαντασιώσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Και μετά...

3. ...ψάξτε στην ντουλάπα σας για έξτρα έμπνευση
Δημιουργήστε ρόλους και κοστούμια. Αυτό δεν έχει μόνο το καλό ότι θα είναι κάτι φρέσκο για το κρεβάτι σας, αλλά επίσης θα μπορέσετε να φορέσετε όλα αυτά τα ρούχα και αξεσουάρ που κανονικά θα φορούσατε έξω, πριν το "έξω" γίνει απαγορευμένο.

4. Αλλάξτε ρόλους
Δεν γίνεται πάντα ο ένας να είναι κυρίαρχος και ο άλλος υποτακτικός. Αλλάξτε τους ρόλους, δοκιμάστε πιο BDSM καταστάσεις και τεστάρετε τα όριά σας.

5. Κάντε edging
Edging είναι αυτό το δύσκολο, αλλά τόσο ικανοποιητικό πράγμα, που ερεθίζεσαι, ερεθίζεσαι, ερεθίζεσαι αλλά δεν τελειώνεις. Δοκιμάστε να έχετε μέρες που παίζετε, κάνετε προκαταρκτικά, ίσως και λίγο σεξ, αλλά δεν τελειώνετε. Χτίστε αυτούς οργασμούς μέχρι το ταβάνι, για να είναι ακόμα πιο μεγάλη η έκρηξη μετά.

6. Βγάλτε βίντεο
Και όχι μόνο βίντεο πάνω στο σεξ. Παίξτε. Ανεβάστε στόρι να κάνετε χαζομάρες. Φτιάξτε ένα σενάριο στο κεφάλι σας και υποδυθείτε χαρακτήρες. Το βράδυ - ή όποτε έρθει η ώρα για σεξ - χρησιμοποιήστε την κάμερα για αυτό που περιμένατε τόση ώρα.

7. Κάντε κι ένα διάλειμμα
Εντάξει, καλά όλα αυτά, αλλά μερικές μέρες μπορείτε και απλά να αράξετε στον καναπέ και να δείτε ταινία. Παν μέτρον άριστον. Υποθέτουμε, δεν ξέρουμε τι γίνεται πια.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v