Cyber sex στην καραντίνα: Πώς να το κάνεις σωστά

Όλοι έχουμε ανάγκη σεξ, αλλά τεχνικά δεν μπορούμε να κάνουμε σεξ αυτή τη στιγμή αν μένουμε μόνοι. Άρα...
Cyber sex στην καραντίνα: Πώς να το κάνεις σωστά
Αυτές τις μέρες, η μοναξιά μπορεί να σε κάνει να θες σεξ περισσότερο από ποτέ. Και τότε έρχονται οι στιγμές που λες, "Οκέι, κάτι πρέπει να κάνω". Επειδή όμως δεν κάνει να βγαίνουμε πολύ από το σπίτι, και επειδή αυτές οι στιγμές έρχονται συνήθως αργά το βράδυ και κανείς μας δεν έχει να ρισκάρει τριακόσια ευρώ για να κάνει ένα (1) σεξ.

Άρα, στρεφόμαστε στην τεχνολογία. Θα γράψουμε μηνύματα, θα στείλουμε ηχητικά, θα βγάλουμε βίντεο και φωτογραφίες ή θα στηθούμε μπροστά σε μία webcam για να γίνουμε DIY πορνοστάρ. Και πριν το κάνεις αυτό, θα σου απαντήσουμε σε απορίες που μπορεί να έχεις.

Να το ψάξω σε dating apps;
Μπορείς. Δεν είναι κακή ιδέα, αν θες κάτι εντελώς χαλαρό, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσεις πολύ ή να πεις την ιστορία της ζωής σου. Από την άλλη, θα έχεις να κάνεις με εντελώς άγνωστους ανθρώπους, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Εξακολουθεί να είναι, όμως, η πιο εύκολη και (θεωρητικά) ασφαλής λύση για να γνωρίσεις κόσμο.

Κι αν προκύψει κάτι όμορφο και θέλουμε να βρεθούμε;
Τέλεια. Μόλις απέκτησες έναν παρτενέρ για να κάνετε κανονικότατο σεξ μετά την καραντίνα. Ή και στα επόμενα δέκα λεπτά, αν έχεις την όρεξη να παρανομήσεις.

Τι παίζει με το privacy των φωτογραφιών και των μηνυμάτων μου;
Παίζει το ότι ζεις στο ίντερνετ το 2020, και το ίντερνετ είναι ένας πολύ επικίνδυνος τόπος. Έχοντας πει αυτό, το Instagram και το Snapchat παραμένουν ιδανικά για να στείλεις φωτογραφίες και βίντεο που "διαγράφουν" τον εαυτό τους μετά από μία ή δύο προβολές - μη ξεχνάς βέβαια ότι το Instagram ανήκει στο Facebook, που γενικά δεν είναι και όαση ιδιωτικότητας. Όλα τα βλέπει ο αλγόριθμός σου, όλα. Έπειτα, δεν κάνει να ξεχνάς (εσύ και ο κομμουνισμός) τον παράγοντα άνθρωπο: Αν θέλει να κάνει printscreen, θα το κάνει.

Μιλάω συνέχεια με ένα άτομο που είχαμε φιλική σχέση στη καραντίνα, αλλά νομίζω φλερτάρουμε. Τι να κάνω;
Ουπς. Αυτά συμβαίνουν όταν οι άνθρωποι κλείνονται στα σπίτια τους. Δεν είναι παράξενο να σας βγαίνει φλερτ, και μπορεί να ήταν η καραντίνα μια αφορμή για να το εκφράσετε πιο άνετα. Απ' την άλλη, είναι εξίσου πιθανό η ίδια η μοναξιά να σας έκανε να δείτε πιο ρομαντικά την φιλία σας. Σε κάθε περίπτωση, άκου τι σου λέει η λογική. Σε κάθε περίπτωση, πάλι, το ξέρουμε και το ξέρεις κι εσύ πως μάλλον θα ενδώσεις γιατί είναι σέξι φάση. Θα τα πούμε στο κείμενο "Πώς να σώσω μια φιλία που χάλασα με σεξ".

Πάχυνα στην καραντίνα. Είναι οκέι να στείλω λίγο παλιότερες φωτογραφίες;
Ναι.

Το δοκίμασα και είχε πλάκα, αλλά δεν ένιωσα και τόοοσο καλύτερα. Έκανα κάτι λάθος;
Όχι. Είναι σεξ μέσα από φωτογραφίες, βίντεο και ψηφιακές ανάσες. Δεν είναι με κανέναν τρόπο επαρκές αντικατάστατο του αληθινού σεξ, συγγνώμη. Η υγιής λύση είναι να σηκώσεις τους ώμους και να το αποδεχτείς, και η μη υγιής λύση είναι να το κάνεις με άλλα έξι με δεκατρία άτομα, να έχεις μια σφαιρική άποψη επί του θέματος.

Το δοκίμασα και νομίζω μου άρεσε περισσότερο από το κανονικό σεξ.
Συγχαρητήρια! Ανακάλυψες ένα νέο kink. Καλή απόλαυση!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v