Στοματικό: 7 συμβουλές για να την κάνεις χαρούμενη

Δεν λέμε ότι δεν ξέρεις να το κάνεις, λέμε να μας αφήσεις να σε βοηθήσουμε να το κάνεις καλύτερα.
Στοματικό: 7 συμβουλές για να την κάνεις χαρούμενη
Το στοματικό είναι ταυτόχρονα το πιο εύκολο και το πιο δύσκολο πράγμα. Εύκολο επειδή τα γεννητικά όργανα των ανθρώπων έχουν λίγο-πολύ πέντε τρόπους να τα μεταχειριστείς και να τα κάνεις χαρούμενα. Δύσκολο επειδή ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ανταποκρίνεται διαφορετικά σε αυτά που θα τους κάνεις. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Άφησέ μας να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτή την μέση. Και, όχι, αυτό δεν ήταν αστείο για την κλειτορίδα, θα ήταν υπερβολικά προφανές. Αυτό το κείμενο δεν ζει στο 2003, συνεπώς δεν υποθέτει ότι κανένας άντρας δεν ξέρει να βρει την κλειτορίδα. Βασικά, αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα διαβάσεις την λέξη "κλειτορίδα" σε αυτό το κείμενο. Πάμε.

1. Ξεκίνα αργά
Και όταν λέμε αργά, το εννοούμε. Εκτός από περιπτώσεις που πάει από την αρχή για γρήγορο και θυμωμένο, καμία γυναίκα δεν πρόκειται να σου κρατήσει μούτρα αν αποφασίσεις να παρατείνεις τα προκαταρκτικά σας. Σταμάτα και προχώρα στο κυρίως πιάτο μόνο αν τα κάνεις να διαρκέσουν τόσο πολύ, που ένα ρομαντικό μυθιστόρημα με δύο σκηνές σεξ μέσα θα περιέγραφε την φάση ως "δεν άντεχε άλλο και σε ικέτευε".

2. Τα μπούτια είναι ευαίσθητα
Δάγκωσέ τα, θέλουμε να πούμε. Όλοι ξέρουν πως τα μπούτια είναι το μόνο αποδεκτό σημείο στο σώμα μιας ενήλικης γυναίκας για να αφήσεις πιπιλιές, και το να στρέφεις ξαφνικά την προσοχή σου σε αυτά όσο την γλείφεις θα την τρελάνει. Και από τον νέο, ξαφνικό ερεθισμό σε μια ευαίσθητη περιοχή, και επειδή σταμάτησες να την γλείφεις για να παρατείνεις το βασανιστήριο.

3. Δεν είναι το μόνο πράγμα εκεί γύρω που μπορείς να φας
Ξέρεις τι εννοούμε. Καν' το.

4. Τι κάνουν τα χέρια σου εκείνη την στιγμή;
Σίγουρα δεν τα έχεις να αράζουν και να μην κάνουν τίποτα. Ξέρεις, όμως, τι κάνουν; Καλό θα ήταν να διατηρείς έναν σχετικό έλεγχο στο πώς και προς τα πού κινούνται τα χέρια σου. Να έχουν τον ίδιο ρυθμό με την γλώσσα σου και με τις υπόλοιπες κινήσεις σου. Να μην αφήνουν σημεία παραπονεμένα. Να βοηθούν το στόμα σου να κάνει καλύτερα ή διαφορετικά την δουλειά του.

5. Κάνε ένα μικρό σόου
Το στοματικό είναι σεξ από μόνο του, όχι ένα από τα αρχικά κομμάτια που θα οδηγήσουν στο κυρίως πιάτο. Συνεπώς, αφοσιώσου σε αυτό, καν' το θεαματικό. Ειδικά αν θες να κάτσεις αρκετή ώρα εκεί κάτω για να την κάνεις να τελειώσει. Η γλώσσα σου και τα δάχτυλά σου θα πρέπει να διεισδύσουν στο παιχνίδι, κάποιες γυναίκες ερεθίζονται πολύ με την τριβή από τα γένια, και επίσης μην ξεχνάς τον χρυσό κανόνα: αν είσαι προσεκτικός, τα πάντα στο ανθρώπινο σώμα δαγκώνονται.

6. Στόμα έχεις και μιλιά δεν έχεις
Πιθανότατα δεν θα μπορείς να απαγγείλεις ποίημα από εκεί που θα βρίσκεσαι, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε σταματήσει από το να βγάζεις θορύβους. Ή να σηκώνεις το κεφάλι σου και να της πεις κάτι μέχρι να ξαναπέσεις με τα μούτρα. Και, τέλος, όσο συμβαίνει αυτό...

7. ...κοίτα την
Επειδή μπορεί το στόμα σου να είναι πολύ απασχολημένο για να της πει "Σε κάνω ό,τι θέλω τώρα", αλλά μπορούν να το πούνε και τα μάτια σου. Το όριο μεταξύ σέξι και τρομακτικής οπτικής επαφής είναι κάτι που μόνο εσύ γνωρίζεις για τον εαυτό σου, συνεπώς αφήνουμε τις λεπτομέρειες σε εσένα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v