Πώς να νιώσεις πιο σέξι όταν έξω έχει 40 βαθμούς

Κακή εποχή το καλοκαίρι για εμάς τα σέξι πλάσματα. Τι να κάνεις όμως, καύσωνας τέχνας κατεργάζεται. Μείνε μαζί μας, θα μάθεις πολλά.
Πώς να νιώσεις πιο σέξι όταν έξω έχει 40 βαθμούς
Είναι μια μεγάλη πανανθρώπινη αλήθεια, που θα ‘λεγε κι η Τζέιν η Όστεν, ότι κανείς ποτέ δεν ένιωσε σέξι βουτηγμένος στον ιδρώτα, ντυμένος με το τρύπιο μακό της τηλεργασίας την ώρα που οι φίλοι του λιάζονταν στις παραλίες. Λύσεις όμως, φίλες και φίλοι, πάντα υπάρχουν σε προβλήματα σπουδαία σαν κι αυτά. Να μερικές.

Κάνε sexting. Είναι μάλλον το πιο σέξι πράγμα που μπορείς να κάνεις χωρίς φυσική παρουσία άλλου ανθρώπου. Αν δεν ξέρεις τι να πεις, εδώ έχει το Bustle 50 ολόκληρα παραδείγματα

Αν είσαι της πιο παλιάς σχολής, τηλεφωνικό σεξ. Πρακτικά είναι το ίδιο, με έξτρα μπόνους βαθιές φωνές και σέξι ανάσες.

Πειραματίσου με καλλιτεχνικό γυμνό, βγάζοντας φωτογραφίες τον εαυτό σου, είτε ως κομμάτι του προαναφερθέντος sexting είτε ανεξάρτητα.

Πειραματίσου και με ένα παγάκι σε επίμαχα σημεία –πηγαίνει τον αυνανισμό σε άλλα επίπεδα, και σε δροσίζει κιόλας, έξτρα μπόνους.

Αγόρασε ένα σούπερ σέξι μαγιό από το Asos ή άλλο online κατάστημα –και μετά μπες εδώ και χάζεψε τις παραλίες που θα το φορέσεις. 

Διάβασε λίγη erotica, μιλάμε για πολύ παρεξηγημένο λογοτεχνικό είδος, δεν είναι όλα αστεία Άρλεκιν ή κακογραμμένες 50 Αποχρώσεις. Να, δες εδώ μερικά καλά. Ή αν βαριέσαι να διαβάζεις αγγλικά και μας εμπιστεύεσαι τυφλά, ξεκίνα απλώς με την Ιστορία της Ο της Πωλίν Ρεάζ.

Μπες στο ντους και κάνε ολικό μποτέ –αποτριχώσεις, απολεπίσεις, μάσκες, τα πάντα, με το κρύο νερό να τρέχει.

Ε, και αν όλα τα άλλα αποτύχουν, βάλε κλιματιστικό και φώναξε το αντικείμενο του πόθου σου σπίτι. Μέχρι και στάσεις για να μην (πολυ)ιδρώσετε σας έχουμε γράψει, τι άλλο να κάνουμε πια; 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v