Είσαι πιο σέξι/ ελκυστικός από όσο νομίζεις

Έχεις νιώσει ποτέ ότι δεν είσαι αρεστός; Μήπως αναρωτιέσαι αν είσαι ελκυστικός; Υπάρχει τρόπος να το μάθεις.

Η σχολική ζωή επηρεάζει πολύ την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας. Μάλιστα αρκετές φορές η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας παραμένει ακριβώς η ίδια με αυτήν που είχαμε στο σχολείο. Μολονότι και οι ίδιοι γνωρίζουμε ότι η εφηβεία είναι ο χειρότερος κριτής του εαυτού μας, τείνουμε να διατηρούμε την πεποίθηση που είχαμε τότε.

Το παραμύθι με το ασχημόπαπο και τον κύκνο όμως κάποιοι το ξεχνούν. Μπορεί να είναι αρκετά ελκυστικοί και να μην το έχουν καταλάβει – κι αυτό τους κάνει περισσότερο ελκυστικούς. Μήπως ανήκεις σε αυτήν τη μερίδα ανθρώπων;


Σε κοιτάνε όταν περπατάς στον δρόμο

Έχεις διαπιστώσει ποτέ ότι οι άνθρωποι σε «τσεκάρουν» όταν περπατάς στο δρόμο; Δεν χρειάζεται να είσαι μοντέλο για υψηλή ραπτική ώστε να σε θεωρεί ο κόσμος σέξι. Τα κεφάλια γυρνάνε στο πέρασμα σου επειδή είσαι ελκυστικός.

Δεν σου κάνουν συχνά κομπλιμέντα

Είτε είσαι άντρας, είτε είσαι γυναίκα, ο περίγυρος σου υποθέτει ότι σου κάνουν συχνά κομπλιμέντα με αποτέλεσμα να μην σου κάνουν τελικά. Εντωμεταξύ αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος, γιατί εσύ καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι για να μην σου κάνουν φιλοφρονήσεις, δεν είσαι όμορφος. Αλλά απλώς δεν θέλουν να σου πουν κάτι το οποίο πιστεύουν ότι έχεις ακούσει πολλές φορές.

Κι αν σου κάνουν, είναι λίγο άτσαλα

Συνήθως, όταν κάποιος πάει να κάνει αυθόρμητα ένα κομπλιμέντο, καταλήγει να κομπιάζει. Αφενός γιατί δεν έχει σκεφτεί το κομπλιμέντο καλά ώστε να το πει, κι αφετέρου γιατί καθώς το λέει ίσως του φαίνεται λίγο αμήχανο. Περιληπτικά, αν βλέπεις κάποιον να χάνει τα λόγια του όταν αναφέρεται σε ένα όμορφο χαρακτηριστικό σου, είναι επειδή το εννοεί και φοβάται ότι θα νομίζεις ότι σε φλερτάρει.

Σοκάρονται όταν μοιράζεσαι μία ανασφάλειά σου

Οι άνθρωποι ενίοτε βρίσκουμε αρνητικά στην εμφάνιση μας τα οποία δεν τα βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος. Κάποιοι νιώθουν υπέρβαροι χωρίς να είναι, σε άλλους δεν αρέσουν τα σγουρά και φουντωτά μαλλιά τους και άλλοι νομίζουν ότι ο κορμός τους είναι ψηλός σε σχέση με τα πόδια τους. Επομένως, όταν εσύ δηλώνεις κάτι σχετικό, ο κόσμος απορεί γιατί δεν φαντάζεται, ας πούμε, ότι σε κορόιδευαν γι’ αυτό στο σχολείο.

Έχει συμβεί αρκετές φορές κάποιος να σε κοιτάει επίμονα

Έχεις παρατηρήσει, ίσως και κάθε φορά που βγαίνεις, ότι κάποιου το βλέμμα θα κολλήσει πάνω σου. Αν υπάρχει έστω κι ένα άτομο που θα μεθύσει από την ομορφιά σου, τότε μάλλον είσαι πιο ελκυστικός από όσο νομίζεις.

Αν περάσουν ένας δύο μήνες χωρίς ραντεβού, σου φαίνεται πολύ

Συνήθως είτε είσαι σε σχέση, είτε βλέπεις κάποιο πρόσωπο, είτε με κάποιον τα λες. Και πιστεύεις ότι αυτό είναι το νορμάλ. Για πολλούς όμως δεν είναι.

Προσπαθείς να είσαι πάντα ο εαυτός σου

Ό,τι κι αν γίνει, εσύ προσπαθείς να μην επηρεάζεσαι. Είσαι αυθεντικός κι αυτό βγάινει προς τα έξω.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v