Σέξι αλλά και δυναμικές στάσεις για να τον τρελάνεις

Επειδή όλοι μας θέλουμε να βάλουμε λίγο περισσότερο αλατοπίπερο στην σεξουαλική μας ζωή, δοκίμασε αυτές τις τέλειες στάσεις.
Σέξι αλλά και δυναμικές στάσεις για να τον τρελάνεις

Αν έχεις βαρεθεί το ιεραποστολικό, το στα-τέσσερα, το κουταλάκι και κάθε άλλη κλισέ στάση, τότε καλό θα ήταν να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Κάτι πιο έντονο, πιο δυναμικό, και σίγουρα πολύ πιο σέξι. Είσαι έτοιμη να τρελάνεις τον σύντροφό σου;

Η στάση Χ

Ξάπλωσε ανάσκελα και «σταυρώστε» τα πόδια σας με τον παρτενέρ σου, με τέτοιο τρόπο που να σχηματίζουν Χ. Οι κινήσεις είναι αργές και πολύ βαθιές, για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

Στο πλάι, αλλά διαφορετικά

Όπως ο παρτενέρ σου βρίσκεται από πάνω σου, στρίψε τον κορμό σου στο πλάι και πέρνα το πόδι σου γύρω από την μέση του. Θα ελέγχεις πολύ καλύτερα την διείσδυση.

Η αράχνη

Καθόλου τρομακτική στάση, παρά το γεγονός ότι απαιτεί λίγη δύναμη στα χέρια. Έχετε και οι δύο τον έλεγχο της κατάστασης εδώ, για ένα αποτέλεσμα… εκρηκτικό.

Στα όρθια και ανάποδα

Εδώ κι αν χρειάζεται δύναμη, αλλά αν μπορεί να σε στηρίξει, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης, του δίνεις την ευκαιρία να νιώσει σούπερ δυνατός, και να διεισδύσει με μεγάλη ένταση.

Εσύ από πάνω, με ένα twist

Και τι twist! Η καλύτερη δυνατή θέα, και για τους δυο σας. Θα χρειαστεί να το προσαρμόσετε λίγο για να είστε και οι δύο απολύτως άνετα, αλλά αξίζει τον κόπο.

Η αψίδα

Εύκολη, άνετη στάση, αλλά τόσο τέλεια για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης και να κάνεις τον παρτενέρ σου να παραμιλά.

Η γέφυρα

Στήριξε καλά τα πέλματα στο στρώμα, σήκωσε την λεκάνη σου όσο πάει, και άφησέ τον να μπει μέσα σου με την ταχύτητα που νιώθεις άνετα, αυξάνοντας σταδιακά τον ρυθμό, μέχρι να φτάσετε στην απόλυτη κορύφωση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v