7 στάσεις του σεξ για… λιγότερο ιδρώτα

Το σεξ έχει πολλή πλάκα, δεν λέμε, αλλά όταν έξω σκάει ο τζίτζικας, απαιτούνται μερικές έξυπνες λύσεις. Θα σου τις δώσουμε εμείς.
7 στάσεις του σεξ για… λιγότερο ιδρώτα
Είναι ωραίο να κάνεις σεξ, αλλά όταν έξω δεν κουνιέται φύλλο και έχει σαράντα βαθμούς υπό σκιά, το σεξ χάνει ένα σημαντικό κομμάτι της απόλαυσής του. Φταίει που σου αποσπάται η προσοχή επειδή πρέπει να σκουπίζεις το μέτωπό σου κάθε πέντε δευτερόλεπτα, και επίσης το γεγονός ότι – αν έχεις πατήσει τα τριάντα – αρχίζεις να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνεις σαν εκείνους τους παππούδες που πήγαν από ανακοπή πάνω στο σεξ.

Αυτό είναι υπερβολή, αλλά επίσης είναι μια σκέψη που μάλλον έκανες και τώρα δεν λέει να φύγει απ’ το μυαλό σου. Και επειδή δεν μας αρέσουν αυτού του είδους οι σκοτεινές σκέψεις, αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις για σεξ το καλοκαίρι.

Στα 4
Η επαφή περιορίζεται, αλλά η διείσδυση γίνεται ακόμα πιο βαθιά. Και τα δύο άτομα έχουν άφθονο αέρα για να αναπνεύσουν, ενώ το επίπεδο άνεσης βρίσκεται πιο ψηλά από οποιαδήποτε άλλη στάση θα αναφέρουμε πιο κάτω. Doggy style, η επίσημη στάση του καλοκαιριού.

Ψηλά τα πόδια
Το ιεραποστολικό είναι απαγορευτικό. Η παραλλαγή του που το άτομο με το φαλλικό σύμβολο κάθεται στα γόνατα και το άτομο που δέχεται το φαλλικό σύμβολο σηκώνει και στηρίζει το ένα πόδι στον ώμο του είναι σίγουρα πιο δροσερή, επιτρέποντας όμως την ίδια βαθιά διείσδυση.

Ανάποδη καουμπόισσα
Ξεκάθαρα επειδή έχει πολύ λιγότερη επαφή από την κανονική καουμπόισσα. Κανονική καουμπόισσα από Νοέμβρη τώρα.

Ταυτόχρονος αυνανισμός
Μπορεί να γίνει ιδιαίτερα σέξι, και εξαλείφει εντελώς την σωματική επαφή – αρκεί να το έχετε και οι δυο σας με την οπτική επαφή. Εμείς θα πούμε δοκιμάστε το.

Στο πλάι
Θα χρειαστεί κάποιες ρυθμίσεις μέχρι να βρείτε την σωστή και άνετη θέση για να είστε και οι δύο πιο δροσερά, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την ζέστη. Το σεξ στο πλάι πάντα απαιτεί αυτό το τσεκ πριν αρχίσει να γίνεται δουλίτσα. Αλλά γίνεται καλά η δουλίτσα.

Οπίσθια στον αέρα
Είναι μια πιο τεμπέλικη παραλλαγή του στα 4; Σίγουρα. Αλλά είναι Αύγουστος, αν υπάρχει μια περίοδος που είναι οκέι να τεμπελιάζεις λιγάκι και στο σεξ, σίγουρα αυτή η περίοδος είναι ο Αύγουστος.

Σεξ στο ντους
Επίσης, η μόνη περίοδος που θα μπορούσαμε να προτείνουμε το (κατά τ’ άλλα ριψοκίνδυνο) σεξ στο ντους είναι ο Αύγουστος. Απλά θυμίζουμε: Το νερό είναι το ακριβώς αντίθετο από το λιπαντικό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v