Τι (να) κάνεις μόνη σου μεσ’ το σαλόνι σου

Η αύξηση της γυναικείας λίμπιντο είναι μία μυστικιστική διαδικασία η οποία επ’ ουδενί μοιάζει με αυτήν των ανδρών. Δες πώς μπορείς να εξερευνήσεις τη σεξουαλικότητά σου.
 

Τι (να) κάνεις μόνη σου μεσ’ το σαλόνι σου

Η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι πολυδιάστατη. Ο άνδρας είναι πιο απλός σε αυτά τα ζητήματα, χρειάζεται μόνο τις ερωτογενείς ζώνες του. Στη γυναίκα δεν αρκεί ένα απλό άγγιγμα σε αυτά τα σημεία, έχει άλλες ανάγκες στο ερωτικό της ταξίδι. Ενώ λοιπόν, η εξερεύνηση της αντρικής σεξουαλικότητας θεωρείται νορμάλ και αποδεκτή, η γυναικεία σεξουαλικότητα δεν έχει αποδαιμονοποιηθεί εντελώς.
Μέχρι σήμερα, οι περισσότερες γυναίκες ανακαλύπτουν τις κρυφές τους επιθυμίες και εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που τους ανεβάζουν τη διάθεση μέσω του ερωτικού τους συντρόφου. Φυσικά, αυτό δεν αρκεί. Μετά από τόσους αγώνες για την εργασία και την ένδυση του γυναικείου φύλου, πολλές γυναίκες δεν έχουν κάνει την προσωπική τους επανάσταση, δεν έχουν καταφέρει να χαρτογραφήσουν τα πάθη τους και να παραδεχτούν ότι «ναι, και εγώ αυνανίζομαι».

Όταν είσαι μόνη σου, μέσα στο σαλόνι σου, όλα είναι διαφορετικά, είσαι ελεύθερη να κάνεις ό, τι θέλεις, να φαντασιωθείς χωρίς να σου αποσπά κάτι την προσοχή, εν ολίγοις να κα*λώσεις όπως γουστάρεις. Και όταν έρθει η στιγμή που θα βρεθείς με το σύντροφό σου, οι στιγμές που ασχολήθηκες με τον εαυτό σου, θα σε ανταμείψουν.

Αυνανίσου λίγο
Είναι σημαντικό να ασχολείσαι μόνη σου με τον εαυτό σου. Αν δεν το κάνεις εσύ, ποιος θα το κάνει καλύτερα; Όταν είσαι μόνη, το μόνο άτομο που πρέπει να ικανοποιήσεις είσαι εσύ. Δεν υπάρχει κανείς τριγύρω να σε πιέσει και να ζητά την προσοχή σου.

Και τούμπαλιν
Προσπάθησε να συγκρατήσεις την ανάγκη για αυνανισμό για λίγες μέρες. Με αυτόν τον τρόπο θα διαπιστώσεις το μέγεθος των φυσικών ερωτικών σου αναγκών. Κάποιες δεν αντέχουν ούτε μέρα, κάποιες μπορεί να αντέξουν και μία εβδομάδα, διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα.

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου
Ας υποθέσουμε ότι σήμερα δεν είσαι καθόλου ερεθισμένη. Μπες σε μία ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου και βάλε να δεις τα βίντεο της αρεσκείας σου. Δες πόσο χρόνο θα χρειαστείς μέχρι να πέσει η πρώτη στάλα βροχής στη ξηραμένη σου λίμπιντο. Ίσως σου πάρει πέντε λεπτά, ίσως δέκα, ίσως και μισή ώρα. Θα μάθεις όμως το χρόνο "ψησίματος" σου.

Δώσε βάση στη γλώσσα του σώματος σου
Πριν βιαστείς να πεις «Αυτό το είπες και στην πρώτη παράγραφο», δεν έννοούμε απλά να αυνανιστείς, εννοούμε να παρατηρήσεις τι ακριβώς σου αρέσει. Δεν χρειάζεται να αναφερθούν λεπτομέρειες, άλλαξε λίγο τα καθιερωμένα και πειραματίσου. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει και το σεξ καλύτερο, αφού θα έχεις ανακαλύψει τι θες, πότε το θες και πώς το θες.

Γδύσου
Βρες χρόνο μόνη σου και νιώσε άνετα στον προσωπικό σου χώρο. Το σπίτι μας, είναι, ίσως, ο μόνος χώρος όπου νιώθουμε ασφάλεια. Αν δεν γδυθείς στον χώρο που νιώθεις ασφαλής, πού θα γδυθείς; Αποδέξου το σώμα σου και νιώσε όμορφα μαζί του. Αν όχι εσύ, ποιος;

Δες αισθησιακές ταινίες
Αν είσαι άσχετη με το θέμα, δες για αρχή το “Αυτοκρατορία”. Αν το έχεις δει, δες το “Εμμανουέλα”. Αν έχεις δει και το Εμμανουέλα, πάρε ιδέες από εδώ. Αν πάλι δεν θες τέτοιου είδος πορνό, στο Xhamster.com υπάρχει και η κατηγορία Female’s choice.
Ο στόχος της συγκεκριμένης συμβουλής είναι να εμπνευστείς, να ανοίξει το μάτι σου, που λένε και οι γιαγιάδες. Καινούριες, γαργαλιστικές εικόνες στο μυαλό, διεγερμένη φαντασία, άρα καλύτερο κρεβάτι.

Χορέψετε, χορεεεέψετε
Λίγο Rihanna στο pc – για τις πιο λαϊκές, Φουρέιρα- και ένας καθρέφτης αρκεί για να ανέβει η αυτοπεποίθηση και κατά συνέπεια ο αισθησιασμός. Με το χορό αλλάζει το σώμα, η διάθεση ανεβαίνει, φτιάχνει η κίνηση. Θα σκλαβώσεις και τον σύντροφό σου.

Μην βάζεις φραγμούς στην σεξουαλικότητα σου, πειραματίσου χωρίς ενοχές.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v