Αυτές οι πορνοστάρ δεν πρέπει να σου ξεφύγουν

Ψάχνετε να ανανεώσετε την ερωτική σας φιλμογραφία; Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Δείτε τις πιο καυτές, νέες και ωραίες πορνοστάρ που «παίζουν» αυτή τη στιγμή.
Αυτές οι πορνοστάρ δεν πρέπει να σου ξεφύγουν

Εντάξει, ήταν καλή η Jenna Jameson. Το ίδιο και η πανέμορφη Stormy Daniels. Ναι, η Briana Banks στοίχειωνε – και στοιχειώνει – τα βράδια μας. Το ίδιο και η Nina Mercedes.

Όμως ο χρόνος περνά, και η βιομηχανία εξελίσσεται. Νέο αίμα (και σπέρμα) μπαίνει στον κλάδο, και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η νέα γενιά είναι πολλά (π)υποσχόμενη.

Καλά, σταματάμε με τα λογο(πέη)γνια.

Απολαύστε τις 11 πιο «καυτές» και νέες αφίξεις στο πορνό αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Όχι, παίζουμε.

Holly Hendrix



Μικρή στο μάτι (1,47 μέτρα μόλις), μεγάλη στο κρεβάτι, η 20χρονη Holly κέρδισε το βραβείο πρω(κ)τοεμφανιζόμενης πορνοστάρ το 2017 στα AVN awards, ενώ παράλληλα τιμήθηκε με τον έπαινο της «πιο εξωφρενικής σκηνής» σεξ για το 2017 για σκηνή πρωκτικού με τον «τεράστιο» John Strong. Τίμια.

Kimmy Granger



Αρκετά «φυσική», με μικρό, σχεδόν ανδρικό στήθος, όμως εξαιρετικό γλουτό και απίστευτες επιδόσεις on camera, η Kimi αν και νέα στη φάση φαίνεται να ξετυλίγει το ταλέντο της μέρα με τη μέρα το 2018. Ή τσόντα με την τσόντα.

Jojo Kiss



Τι παίρνεις αν συνδυάσεις μια νέα και ωραία καλλιτέχνη του πορνό, με άφθονα «μαύρα» μόρια, λεσβιακές σκηνές και κάποια… φιλάκια; Την Jojo η οποία έχει αφήσει ιστορία με τις σκηνές πεολειχίας στις οποίες ειδικεύεται.

Lana Rhoades



Θέλει λίγη ακόμα δουλίτσα όσον αφορά την εμπειρία της σε σκηνές πορνό, όμως το ταλέντο της είναι έκδηλο σε κάθε σκηνή. Μάλιστα η υποτιθέμενη «απειρία» και αθωότητά της κάνει ακόμα πιο ερεθιστικές τις σκηνές στις οποίες συμμετέχει.

Lyra Law



Αν και φαίνεται αρκετά αθώο προσωπάκι, οι εμπειρίες της με BBC (εχμ, δεν θα το μεταφράσουμε, καταλαβαίνετε…) αλλά και strap ons είναι άφθονες και σπάνια περιλαμβάνουν «συμβατικές» δυεισδύσεις. Wink Wink.

Anya Olsen



Σπάνιος συνδυασμός κοκκινομάλλας και καστανής, η Anya έχει ίσως την πιο ερεθιστική έκφραση στο πρόσωπό της, η οποία μας θυμίζει την βετεράνα Jessie Janie. Και αυτό είναι σίγουρα προς τιμήν της. Και ναι, συμμετέχει και σε σκηνές με πρωκτικό σεξ. Αρκετές.

Brandi Bae



To πρόσωπό της δείχνει αρκετά μεγαλύτερο από την ηλικία της (είναι μόλις 23 χρονών), το σώμα της είναι έτσι κι έτσι όμως αυτή η γυναίκα πραγματικά «το’χει» και το στήθος της είναι από τα ωραιότερα στη βιομηχανία.

Adria Rae



Το άψογο μινιόν σωματάκι της, τα εξίσου όμορφα στήθη της και η «φυσικότητά» της (δεν έχει κάνει προς το παρόν καμία πλαστική ή προσθετική) την καθιστούν τον απόλυτο πειρασμό. Το αθώο βλέμμα της είναι σίγουρα παραπλανητικό: δε θα πιστέψετε τι μπορεί να κάνει αυτή η υπέροχη κορασίδα.

Gina Valentina



Την χαρακτηρίζουν «Jedi των μορίων (sic)» και δεν έχουν άδικο. Σε αντίθεση με τις περισσότερες νέες πορνοστάρ, η δεσποινίς Valentina ξέρει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της. Μοναδικό μείον (ή συν για κάποιους) η μια κάποια τριχοφυΐα της ξέρετε που.

Gia Paige



Έχει tattoo, έχει ταλέντο, έχει σούπερ κορμί, έχει και τέλειο πρόσωπο. Τι άλλο να χρειαστούμε για να είμαστε ικανοποιημένοι από μια πορνοστάρ; Α ναι, στις σκηνές της δέχεται συνήθως άπειρο ξύλο στον γλουτό. 

Melissa Moore

Τελευταία, αλλά όχι καταϊδρωμένη της λίστας μας η Melissa είναι εξπέρ στις σκηνές στοματικού σεξ, ενώ το μακιγιάζ της είναι τόσο όσο πρέπει να είναι για να πρωταγωνιστήσει σε κάθε ανδρική φαντασίωση χωρίς να μοιάζει αστεία. Εύκολα την καλούσατε και για δείπνο με γονείς δηλαδή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v