Σεξουαλικές εφευρέσεις παντός γούστου

Βαρέθηκες τον παλιό σου δονητή; Αποφάσισες να ικανοποιήσεις τις ορμές σου για πρώτη φορά; Ένας μίνι οδηγός με τους πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της αγοράς.

Το ταμπού της γυναικείας αυτό-ικανοποίησης χρόνια με τα χρόνια ξεθωριάζει και περισσότερες γυναίκες βγαίνουν από το καβούκι τους. Άλλωστε γιατί να είναι ταμπού; Μπορεί να εμποδίσει λοιμώξεις του τραχήλου και να μειώσει την αϋπνία –η φύση δηλαδή επικροτεί.

Κι αν πριν μερικά χρόνια η δοκιμή ενός δονητή δεν σας φαινόταν ελκυστική, λόγω μεγεθών ας πούμε, τώρα δεν έχετε κανένα λόγο να διστάζετε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα μεγεθών, σχημάτων, χρωμάτων, λειτουργιών, οτιδήποτε φαντάζεστε και κάνετε κέφι. Εμείς, εδώ, αναφέρουμε μερικά από τα μυριάδες προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στα ελληνικά sex shop. Είναι διαλεχτά ένα-ένα βάσει του πόσο ξεχωριστή είναι η πατέντα τους.

Kinder έκπληξη!

Αυτό το μινιόν διαστάσεων κολπικό αυγό, μόλις 4,8 x 3,7 εκ. κρύβει πολλές εκπλήξεις! Το μικρό του μεγέθους του το καθιστά κατάλληλο για τις αρχάριες του σπορ. Διαθέτει δέκα απίθανα προγράμματα δόνησης και το τηλεχειριστήριο του υπακούει στις εντολές σας μέχρι την απόσταση των 20 μέτρων.

Και αυτόνομη και θέρμανση

Μιλάμε φυσικά για την επαναστατική σκέψη να προστεθεί θερμότητα στους δονητές. Ο συγκεκριμένος δονητής μπορεί να πιάσει βαθμούς ελληνικού καλοκαιρινού καύσωνα (45 βαθμούς Κελσίου) και διαθέτει το ολοκαίνουριο ισχυρό μοτέρ F1 με ταχύτητα δόνησης που αγγίζει τις 10.000 στροφές.

Ευλύγιστος και εύκαμπτος

Στην πραγματική ζωή αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να μην είναι στα υπέρ, αλλά σε αυτόν τον ειδικά κατασκευασμένο δονητή γίνονται ατού. Λέγεται Flexire και είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να κινείται σαν χέλι με στόχο το σημείο G.

Αγιάζι διέγερσης

Κι αν νόμιζες ότι η εφευρετικότητα των δημιουργών δονητών σταματάει στα παραπάνω, η σειρά “Irresistible” έρχεται να σε διαψεύσει. Συνδυάζει μία τεχνολογία αιχμής ονόματει «Touchless Air Wave Technology” η οποία φροντίζει να αγκαλιάζει περιμετρικά την κλειτορίδα, χωρίς να έρχεται σε επαφή μαζί της. Η ικανοποίηση έρχεται μέσω των μαλακών κυμάτων πίεσης αέρα που ασκούνται σε συνδυασμό με δόνηση. Οι κατασκευαστές υπόσχονται ότι θα βιώσετε τους πιο έντονους οργασμούς της ζωής σας.

Το φιλήδονο

Η κομψότητα και η πολυτέλεια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το αμιγώς γυναικοκρατούμενο αυτό κομμάτι της αγοράς. Το Satisfyer Luxury Haute Couture αποτελείται από μαύρο δέρμα και έχει χρυσό φινίρισμα. Η φιλοσοφία λειτουργίας του βασίζεται στην αίσθηση αναρρόφησης, δυστυχώς όμως δεν έχει διαφορετικά προγράμματα δόνησης.

Το μέλλον είναι στον κόλπο σας

Αν τα προηγούμενα προϊόντα δεν σας έπεισαν να αγοράσετε έναν δονητή, αυτό ίσως σας πείσει. Μέσω της εφαρμογής του που εγκαθίσταται στο κινητό, μπορείτε να χειριστείτε το δονητή είτε μέσω Bluetooth με εμβέλεια 6 έως 9 μέτρα, είτε μέσω Internet, με απεριόριστο εύρος αποστάσεων φυσικά. Λόγω του app, διαθέτει αμέτρητα μοτίβα δονήσεων, και το πιο σημαντικό; Μπορείτε να συγχρονίσετε τη δόνηση με μουσική της επιλογής σας. Ναι, καλά καταλάβατε, το προϊόν αυτό έχει τη δυνατότητα να «χορεύει» σε οποιοδήποτε ρυθμό προτίμησής σας.

Ιδανικό για σχέσεις εξ αποστάσεως

Εμπρός, μαρς

Ο Stronic G είναι ένας παλμικός G spot δονητής. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Εκτός από τις 7 κλίμακες ταχυτήτων δόνησης που διαθέτει, υποστηρίζει και 3 ρυθμούς ταλάντωσης. Ολογράφως, ο δονητής δύναται να ταλαντεύεται μπρος-πίσω, εκτός από το να δονείται απλώς.

Το παπάκι

Αν είστε διστακτική με τη χρήση δονητή, αλλά είστε και λίγο περίεργη, αυτό το παπάκι είναι ό,τι πρέπει. Στη τιμή μόλις των 31 ευρώ, με ένα μονάχα πρόγραμμα δόνησης και αυτήν την ινκόγκνιτο μορφή του, θα ψηθείτε να το δοκιμάσετε. Πού το πας παπί, και δεν το λες;

Στο ίδιο σκεπτικό κινείται και ο δονητής-κραγιόν, με τη διαφορά ότι μπορείτε να το έχετε ακόμη και στην τσάντα σας.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v