Οι ιδέες που χρειάζεσαι για ραντεβού μεσοβδόμαδα

Βγήκατε πρώτο ραντεβού, πήγε καλά, και τώρα θέλεις να προτείνεις μεσοβδόμαδα και δεύτερο. Έχουμε μερικές προτάσεις.
Οι ιδέες που χρειάζεσαι για ραντεβού μεσοβδόμαδα
Το πρώτο ραντεβού είναι εύκολη υπόθεση. Συνήθως ο προορισμός είναι κάποιο εστιατόριο ή κάποιο φάνσι κοκτεϊλάδικο. Το δεύτερο ραντεβού όμως είναι κομματάκι πιο δύσκολο. Θέλεις να δείξεις πως είσαι άτομο με κουλ προσωπικότητα, να προτείνεις ραντεβού με χαρακτήρα και όχι κάποιο μεζεδοπωλείο ή ακόμα ένα χλιαρό μπαρ. 

Εδώ θα βρεις 13 ολάκερες πρωτότυπες προτάσεις για να βγάλεις το υποψήφιο έτερο ήμισυ στα καλύτερα.

#1 Επισκεφθείτε κάποια έκθεση σε γκαλερί – συνήθως οι γκαλερί κρατούν τις πόρτες ανοιχτές μέχρι αργά. Είτε θα είστε και οι δύο άσχετοι και θα γελάσετε, είτε θα ανακαλύψετε που συγκλίνουν τα καλλιτεχνικά σας γούστα.

#2: Αν δεν έχει ψοφόκρυο, πηγαίνετε στον Λυκαβηττό για μπίρα και συμπάθειο. Αν ο Λυκαβηττός σας φαίνεται μπανάλ, πηγαίνετε Φιλοπάππου. 

#3 Γιατί να μην πάτε μία βόλτα με ποδήλατα; Μπορείτε να πάτε μία βόλτα με τα ποδήλατά σας στο ΟΑΚΑ και να «αράξετε» στις αψίδες.

#4 Πηγαίνετε για πικνίκ μετά τη δουλειά. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας ένα μπουκάλι κρασί και ένα εκλεκτό τυρί. Εδώ σας έχουμε μερικές προτάσεις. 

#5 Το προφανές το σκεφτήκατε; Βρεθείτε σε σπίτι και μαγειρέψτε μαζί. Θα ανακαλύψετε αφενός αν είστε καλή ομάδα και αφετέρου αν μαγειρεύετε καλά.

#6 Και αν βαριέστε να μαγειρέψετε, βρεθείτε απλώς στο ίδιο σπίτι, πιείτε και κάντε καραόκε. Αν ντρέπεστε πολύ απλώς βάλτε μουσική -όχι ταινία, να γνωριστείτε θέλετε. Αν ανησυχείτε ότι θα επικρατήσει αμήχανη σιωπή, δοκιμάστε να συζητήσετε αυτά τα ηθικά διλήμματα.

#7 Βγείτε για early drinks. Συνήθως τα early drinks έχουν και happy hours, επομένως δεν θα πληρώσετε έναν πακτωλό χρημάτων για να περάσετε όμορφα. Διαλέξτε μία περιοχή με πολλά μπαρ, πχ. την περιοχή πέριξ της Κολοκοτρώνη ή τα Εξάρχεια, και περιπλανηθείτε στα μπαράκια.

#8 Μπορεί να μην είστε και πολύ των περιπάτων και να μην συμπαθείτε και τόσο την ιδέα της μπαρότσαρκας. Σας έχουμε τη λύση. Απλώς πηγαίνετε σε ένα μπαρ! Όχι όπου κι όπου όμως, ίσως σε ένα από αυτά. 

#9 Τι θα λέγατε για λίγη αναρρίχηση; Υπάρχουν διάφορα μέρη στην Αθήνα στα οποία μπορείτε να σκαρφαλώσετε. Και δεν χρειάζεται να γνωρίζετε το αντικείμενο, εκεί θα σας φροντίσουν. 

#10 Πηγαίνετε για ψώνια -χα, χα τι λέμε. Πηγαίνετε ίσως μία βόλτα στο εκπτωτικό χωριό – τι λέμε πάλι, η βενζίνη έχει φτάσει στα ύψη. Μπορείτε να πάτε όμως βόλτα στο Θησείο και να αφήσετε το βλέμμα σας να χαζέψει τους πάγκους των μικροπωλητών – μην γίνεστε υπεροπτικοί, θα βρείτε μικρά διαμαντάκια.

#11 Τι θα λέγατε για επιτραπέζια; Σε αυτά εδώ τα καφέ διαθέτουν και σούπερ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ζητήστε επι-τραπέζι-ο για δύο, παραγγείλτε ποτάκι και γελάστε ελεύθερα.

#12 Αν έχετε σκύλο, είναι η καλύτερη δικαιολογία για να προτείνετε μπίρες σε πάρκο. Προτείνετε το αγαπημένο σας πάρκο, προμηθευτείτε με μπίρες και μην χάσετε τον σκύλο από το βλέμμα σας.

#13 Θα τολμήσουμε να το πούμε: αν είστε ίδια ομάδα, γιατί να μην πάτε σε έναν αγώνα; Στις ΗΠΑ είναι μία συνηθισμένο επιλογή ραντεβού∙ πάτε στον αγώνα, βρίσκετε τις πιο απομονωμένες θέσεις, πίνετε τις μπιρίτσες σας, πανηγυρίζετε σε κάθε πόντο και σχολιάζετε τους πιο, ας πούμε, ενθουσιασμένους οπαδούς. Το άθλημα θα το διαλέξετε εσείς, ωστόσο εμείς προτείνουμε -και επιμένουμε- να μην πάτε σε αγώνα ποδοσφαίρου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v